Hakaret

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
Katılım
28 Şubat 2014
Mesajlar
4.442
Emoji Skoru
5.442
Puanlar
358
Arkadaşlar ben kaç zamandır kendime laf arasında hakaret ettiğimi fark ettim aptalım, bok gibi, iğrenç , bu tür laflar kullanıyorum laf arasında kendime artık birazcık azalttım ve bugün yakın arkadaşıma gerizekakı lafını kullandım o da kırıkdu ama belli etmedi bence yada ben abartıyorum sizce ?
 
Geyik mi yapıyordunuz, boş mu bulundunuz? Kırıldıysa özür dileyin, herkes her sözü kaldıramıyor işte; niyetiniz ne olursa olsun kırıldıysa gerekeni yapın, abartıyor mu tartışmaları anlamsız.
 
Kendinizi gömmeyin.
Kendine saygısı olmayan insana hiçkimse saygı göstermez. Başkalarının yanında yapmıyorum demeyin, kendi kendinize yarattığınız enerji de geçer iletişim kurduğunuz insanlara.
Ayrıca ağzımızdan çıkan her şey kader döngümüzü etkiler. Bok gibi hayatım var diyen birinin iyi bir hayatı olmaz genelde.
Ve arkadaşlarınızla da böyle konuşmayın. Bu samimiyet demek değil, samimiyetle densizlik arasında çok ince bir çizgi vardır.
İnsanlar sizin sınırlarınızı ihlal etmesin istiyorsanız, siz de başkalarının sınırlarını ihlal etmeyin. Sonra pişman olursunuz.
 
Arkadaşım mı abartmıyor ben boş bulundum
 
Aynen gayet farkındayım
 
Kullandığımız kelimelerin seviyesi ve kalitesi ilişkilerimizin seviyesini de belirler. Arkadaşınız alınmasa da sarfetmeniz hoş olmamış.

İster kendi kendimize, ister başkalarına kendimiz hakkında söylediklerimizi bilinçaltımız gerçek gibi algılıyor. Öyle olmasanız bile bir süre sonra söylediğiniz sıfatları takınırsınız. Çünkü bunu telkin ediyorsunuz. Kendiniz hakkında güzel konuşun.
 
o sana lafın arasında aynısını durduk yere dese ne tepki verirdin ? yada uğraşma özür dileme geç
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…