Hakaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ercisligelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
6
0
1
34
Hanımlar yeni evliyim. O kadar kolaylık gösterdim hiçbir şey istemedim. Eşyalar ile ilgili tartışma çıktı bana ahlaksiz dedi. Ahlaksız dediği için ailenle bir daha görüşmek istemiyorum dedim eşime. Eşim de görüşme ama ister istemez bayramda filan görüşürüz ancak zaten onun dışında konusmazsan konuşma dedi.Ahlaksiz dedi diye bütün bağlarimi koparamam dedi. Ama ben kabul etmiyorum haksız mıyım sizce?

Hanımlar yeni evliyim. O kadar kolaylık gösterdim hiçbir şey istemedim. Eşyalar ile ilgili tartışma çıktı bana ahlaksiz dedi. Ahlaksız dediği için ailenle bir daha görüşmek istemiyorum dedim eşime. Eşim de görüşme ama ister istemez bayramda filan görüşürüz ancak zaten onun dışında konusmazsan konuşma dedi.Ahlaksiz dedi diye bütün bağlarimi koparamam dedi. Ama ben kabul etmiyorum haksız mıyım sizce?

Birşey istemeyince ne oluyor zannediyorsunuz? Ay sen birşey istemedin seni baş tacı edelim diyeceklerini felanmı? Maalesef zaten bu kendine değer göstermiyor herşeye razı pısırık diye hiç birşey sormadan saygısızlık yapıyorlar.
Kocan cicim aylarında böyle diyor gör nasıl zorlayacak seni ilerde.

Bayramda görüşürsün diyen adamın normal günde görüşmemene saygı duyacağını mı sanıyorsun 🤣🤣🤣 mesela annesine haddini bildirdi mi mesela bu laftan sonra olay çıkarıp nişan atman lazımdı balık baştan kokar nişanlı geline bunu diyen nikah kıyılınca neler yapar ohooo

Bir şey istemedim. Sadece eşyaları alırken bana sormadiklarini söyledim. Kvde de zaten büyük eşyaları sen kendin seçtin birkaç şeyi kendimiz aldık onunda lafını mi yapiyorsun dedi tartıştık
Böyle bir sebepten dolayı “ahlaksız” demesi ağır olmuş gerçekten de. Eşiniz o an orada mıydı, ne tepki verdi? Sizi koruması önemli olan nokta.

Konunuzu düzenleyin böyle yazınca eşiniz size ahlaksız demiş gibi duruyor.
Bana ahlaksız diyenle ne cenazede ne bayramda görüşmem

Bayramda görüşürsün diyen adamın normal günde görüşmemene saygı duyacağını mı sanıyorsun 🤣🤣🤣 mesela annesine haddini bildirdi mi mesela bu laftan sonra olay çıkarıp nişan atman lazımdı balık baştan kokar nişanlı geline bunu diyen nikah kıyılınca neler yapar ohooo
Yani şöyle annesine dedi diyemezsiniz öyle konusamazsin diye. Zaten nikahtan sonra oldu nişanda olmadı. KV kızım biz sana kendi başımıza sadece robot ve normal, süpürge bir de TV hediye olarak kendi başımıza aldık onu da zaten en iyisini aldik dedi. Onunda lafını yapıyorsan ayıp yani terbiyesizlik ahlaksızlık bu dedi

Böyle bir sebepten dolayı “ahlaksız” demesi ağır olmuş gerçekten de. Eşiniz o an orada mıydı, ne tepki verdi? Sizi koruması önemli olan nokta.
Eşim korudu beni annesiyle tartıştı zaten ama ben artık gelip gitmem onlarda gelmesin deyince onu kabul etmem o kadar da değil kusura bakma zaten ayrı sehirlerdeyiz mesafeni koyarsın olur biter dedi

Kv ahlaksız dedi ve eşiniz sizi savunmadı öyle mi? Anasına bir şey demedi mi? Kesinlikle kv ile aranıza mesafe koyun. Gidersin ama konuşmazsın tavrını belli etmiş olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X