• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakem hastane hakkinda

valla şu pandemide bir insan bu kadar uğraştırılır mı? yazıklar olsun amirinize. çok sinir oldum. tozlu soğuk yerde çalışamaz raporu alsaydınız.
Insan bu havada köpek.olsa üzerini örterdi.bir daha hasta olursam ki heyet raporunda raporumu onaylayayım diye kosustururken boğazım.sisti.hasta olduğumda yine istirahat alicam.herhalde bundan sonra hasta olmamam için yagli radyatorunu bana verir.

Covid olucam diye korktum.bir de gezdiğim alanlar göğüs hastalıkları dusun
Raporunuzu uzatın bence. Görsün sizi uğraştırmak neymiş. Açıkcası bu tarz amirler karşı taraf ezildikçe ezmekten hoşlanıyorlar. Sizin ki kadar olmasa da bende de var. Ordan biliyorum. Dik durun madem bu kadar uğraştırdı bu raporla yerinizi değiştirin. Kurtulun bu amirden.

Her hasta olanı memuriyetten atsalardı herkese memurluk düşerdi😂 bu kadar takmayın bişiy olmaz geçmiş olsun

Ne yazık.Otelde kalan memurluguma bişey olur mu diyor,hasta olan memurluguma bişey olur mu diyor.Ne kadar kendimizi güvende hissediyoruz(!)

Yerinizde olsam tekrardan heyete girmek için uğraşır hastalığınıza uygun ortamlarda çalışabilmenizi sağlayacak rapor almaya çalışırdım hatta astımınızın derecesine göre engellilik raporu talebinde bulunursanız onu bile alabilirsiniz. Müdürünüzde vicdan olmadığı anlaşılıyor ama elinizde ağır koşullarda çalışamayacağınıza dair heyet raporu olursa sizi bir daha böyle zorlayamaz.

Annemin astımı var.
Geçenlerde hastalandı,aile hekimi ilaç yazmış alamadı,heyet raporu çıkarıldı ilaçlarını o şekilde temin ediyor. Göğüs hastalıkları ve bir doktor daha gördü öyle çıktı raporu da. Heyet raporu alın astımımınız varsa zira sürekli ilaç kullanmanız gerekiyor zaten,onlari da her doktor yazamaz ki. Önceliğiniz bu olsun,gecmiyor bu hastalık ama rahatlatacak çözüm ilaclarınız,ayrıca is ortamınızın değismesi adına da raporu sunabilirsiniz sanıyorum.
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum,doktor keyfi vermedi raporu en nihayetinde.

Yerinizde olsam tekrardan heyete girmek için uğraşır hastalığınıza uygun ortamlarda çalışabilmenizi sağlayacak rapor almaya çalışırdım hatta astımınızın derecesine göre engellilik raporu talebinde bulunursanız onu bile alabilirsiniz. Müdürünüzde vicdan olmadığı anlaşılıyor ama elinizde ağır koşullarda çalışamayacağınıza dair heyet raporu olursa sizi bir daha böyle zorlayamaz.
Cuma günü ise başladım.daha öğlen olmadan raporu gelmedi demiş mudur yardımcısına.ciktim yanına.yeter artık rapor rapor dedim.sizin dediklerinizi yaptım.hastane bana yazı vermedi.size gelecekmiş dedim.
Bana senin 10 gündür nerede olduğun belli değil.memurlugun yanabilir su an biliyor musun.soyle konya damiydin antalyada mi?eski eşim konyalı da.onu biliyor.onu ima etti.
Tekrar konuştum.kafanizda benimle ilgili sorunlu imajı var.evet var dedi.ben gerçekten sorunlu olsam varsayalım siz bana sorunlu dediginizde ne degisecek.benim sizinle bir derdim olamaz.isimi yaparım bu kadar.neden tartışıyoruz.neden dedim.
Isıtıcıyı almamış.gittim ben aldım.pzt götürecem.heyet raporu e nabizda varmış.verdim ona .rapor usule ve fenne uygun.
Müdür yardımcısına gittim.dedim ki o gün hastane yazısını almam için beni aradiginizda mahkeme yazın var hakim bey sana yazı yazmış dediniz.bana hastane ile ilgili olduğunu söyleseydiniz ben öyle de gelirdim.cekinecek bisiyim yok.neden bunu yaptınız dedim.hayir sen yanlış anlamışsın dediler.evladimin üzerine yemin ederim böyle dediniz dedim.o da ben de evladının üzerine yemin ederim dedi.agzim açık kaldı.bunlarda allah korkusu yok.yalan yere yemin etti dünya menfaati için.
Buradan umarım giderim.sevmedim burayı

Back
X