Haketmedim..

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım bu süreçte okuyordu. Bende rahatsızlığımdan dolayı tedavi görüyordum. Herneyse, sürekli kuzeni ile konuşuyordu yani arada bir özel günlerde konuşsa tamam ama günde defalarca konuşuyorlardı. Bu arada kız 2 yıllık evli ve çocuğu var. Ben erkek arkadaşımla tanışırken beni isteselerdi onunla evlenirdim demişti. Bunu aklımdan çıkaramadım. Ama beni dinlemeyip sürekli konuşmaya devam etti. Mezun oldu ve değişmeye başladı.. Simdi bakmayan kızlar bile bana bakıyor imajım var artık dedi ayrıldık. Ama ben kendime yediremiyorum. Çok zoruma gitti bu durum.. O mutlu gibi hayatından, benim canımı yakan hic olmamışım gibi davranması.

Sen de onu hic olmamiscasina umursama. Bu onun canini daha cok acitir. Heryerden engelle. Yazma. Yazarsa cevap verme ararsa acma. Cok yuz bulmus havalanmis. Suslen puslen gez. Haberlerini aldikca kudursun. Kendine bak ona ondan vazgecezmissin hissi verme. Evet hak etmemissin. Ama adamin hamurunda adilik varmis sekerim kurtulmussun onunla evlendigini bi dusunsene asil bu haksizlik olurdu belki seni aldaticakti bosanma davalari bilmem ne. Sukret

sizde umursamayın etrafta düzgün adam mı yok hem kendi kanından olan birisine yan gözle bakan insandan ne hayır gelir allah aşkına

Sende mutlu bir şekilde devam et. Edemiyorsan o imajı çiz.
Benim ex beni çok mutlu sanıyor. Hatta yeni biriyle sanıyor galiba. Hırsından kudurma sırası onda

Iste, adamlar sizi terketmeyene kadar terketmiyorsunuz sonra da hazmedemiyorum diyorsunuz!!..

Sizi umursamayan insanı siz niye umursuyorsunuz? Bırakın ne hali varsa görsün..Sizde kendi hayatınıza bakın elbet karşınıza sizi gerçekten sevecek bir insan çıkacaktır.

Evet şükrediyorum ilerisi daha kötü olacaktı. Ben pişman olmasını istiyorum. Hayatıma devam edecegim ve biliyorum RABBIM çok iyi bir insanla karşılaştıracak beni. Sadece gecen zamanima verdigim emeklere aciyorum

onun pişman olmasını bekleyerek geçirme hayatının en güzel günlerini. onu unutmaya çalış bi an önce.. unutma her zaman daha iyisi vardır.

Bırak kardeşim valla birak..üzülmek bi yana icinin sikildigina bile deymez boyleleri.şonra keşke üzülmeseydim deyip pişman bile olacaksın inan bana canm boşver böyle karaktersiz insanları değmez bırak zamanla onun canı yansın seni kaybettiği için üzülme ki umursadigin belli olmasın değerli bişey zanneder bide kendini pis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…