Hakettim mi bunca hakareti ben:((

GirLookingForLove

..Kalpler Allah'ın elindedir..
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.616
1.074
83
Yaş ilerledikçe bazı sorunların ne kadar anlamsız olduğunu anlıyor ve ders alıyorsun hayattan. İyi ki bana zarar Veren insanlar olmuş ve iyi ki bundan ders çıkarmışım :)

Son düzenleme:
gitmek isteyen zaten gider kimseyi zorla tutamazsın yanında acır için canın yanar ama bazen bitirmek iyidir pişmanlıkla kahrolmaktansa keşke demektense şimdi ağla emin ol sonra yüzün gülecek ve kimse için değişme kendinden hayallerinden isteklerinden ideallerinden kimse için vazgeçme çok öz verili olursan bir gün kendi kimliğini kaybedersin ve emin ol hiç istemediğin bir halde bulursun kendini.

gitmek isteyen zaten gider kimseyi zorla tutamazsın yanında acır için canın yanar ama bazen bitirmek iyidir pişmanlıkla kahrolmaktansa keşke demektense şimdi ağla emin ol sonra yüzün gülecek ve kimse için değişme kendinden hayallerinden isteklerinden ideallerinden kimse için vazgeçme çok öz verili olursan bir gün kendi kimliğini kaybedersin ve emin ol hiç istemediğin bir halde bulursun kendini.

Benim anlamadıgım bunca eziyete ragmen gıtmıyor. Belkıde ıstıyor ama gıtmıyor. Bu sefer ben gıtmek ıstıyorum. Ama lanet olasıca su sevgım,su baglılıgım.. Ama dediğiniz gibi kendimden ödün vermeyeceğim... Bitecek ama nasıl bitecek.. Benim cevaplayamadıgım soru bu. Öyle bir bitmeli ki pişman olmalı deli gibi.. Öyle bir bitmeli ki gitmeli artık benden,içimden..
Teşekkürler önerileriniz için..

bazen en sessiz sedasız bitişler en gürültülü bitişlerden daha çok can yakar çünkü ona artık özel değilsin demektir ve yok saymak görmezden gelmek sıradan olduğunu hissettirmek cezaların en büyüğüdür... değer verdiği an değersizleşir insan ne garip değilmi çok acı ...

Değer verdiği an değersizleşir insan.. Aynende böyle ne güzel dedin.. Sessiz kalmak. Belkide yapabileceğimin en iyisi. Bilmiyorum. Bu kadar hakaret işitmek istemiyorumda zaten artık. olmuyorsa zorlamamalı oyle degıl mı :((

yok yaa beyefendi istediğinde haber alacakmışsın o kim senin efendin sende kölemisin? insan hayatından aşkdan çok önemli seyler var onur gurur haysiyet şeref gibi...ve sevgilin buradan saldırıyor! şutla değmez ona ya sinir oldum laflara bak!:@

ayrıcada ayrılırken hiçbirşey söyleme hiçbir açıklama yapma çünkü haketmiyor sadece bitirmek istiyorum de kudursun kafasındas kura kura niye bitti diye. açıklma yaparsan bazı cümlelerini işine geldiği gibi çekebilir ve seni suçlayabilir yine olayı sana döndürebilir sana çok güzel vicdan yaptırabilir kendini yersin.aptal herifler ya hepsi mi aynı arkadaş!!!insan kendini sevenin kadrini bilir.

Kendi hayatımı okuyorum sandım.
dediğin gibi benim de hatalarım var ama hiç bi sorun sevgimden büyük değildi
şimdi suçlanan da ben oldum hakaretlere tahammül eden de
ve sevmekten vazgeçemiyorum
başaran varsa tavsiye versin

kaçan kovalanır canım kural bu sen ne kadar üstüne düşersen o bi o kadarv kaçıcaktır seni bu kadar üzen biri için hayatını daha fazla mahvetme en başlarda zor gelicek hatta çok zor gelicek ama zamanla görüceksin ki hayat onsuz da geçio daha rahat nefes alıosun yaşamdan daha çok zevk alıosun....
o zaman diceksin ki ben bu adamla yaşadığım o yıllarımı alıp elimle çöpe atmışım ne kadar da aptalmışım ki neyse şükür kurtuldum diceksin biraz zaman tanı sadece kendine herşey düzelicektir

her zaman şu şekilde düşünmüşümdür;

bir adam beni üzmekten ,ağlatmaktan çekinmiyorsa beni haketmiyordur

size bu kadar sıkıntı veren hakaret eden , istediğimde benden haber alacaksın diyen adam da sizi hak etmiyor

bunları yapma sebebi de sizi elde bir görmesi bence nasılsa beni bırakmaz , klasik erkek şımarıklığı

Ben evli değilim hiç evlenmedim, evlenmeyi düşünmüyorum, bu sitede yazılanları okuduktan sonra zaten evlenmemde sanırım. Hiç bir canlı şiddeti haketmez,sizin için üzüldüm yazıktır günahtır böyle bir insanla bir ömrünüzü harcamayın derim. Ezdirmeyin kendinizi. Bir yuva kolay kurulmuyor derler ama sizin o yuvayı bozmak için güçlü nedenleriniz var. Ömür boyu dayak mı yiyeceksiniz? Yarın çocuğunuz olduğunda babasının annesini dövdüğüne şahit olarak büyüyerek ne kadar sağlıklı bir birey olacak?

bence ondan önce kendını sevmelısın!!!!!!! bunu unutma..... sen kendın pahasına onu seversen ve kendınden cok ona deger verırsen sonu hüsran olur.... unutmak zordur ama ımkansız deıl... anlattıgına göre suanda senı sevmıyor... bırzamanlar sevmıs olabılır ama suan deıl... seven ve deger veren bı ınsan sevdıgıne böle seyler sölemez kıyamaz aklını basına al... unutmakı senı tek bırakmayacak kısı yıne sensın ılk önce kendını sev kı baskalarıda senı sevsın... ve kımseye ederınden fazla deger verme sonu böle olur sonra....:50:

21 gündür aramıyorsa senden vazgeçmiş ve gitmiştir zaten... seni seviyor olsaydı o kadar hakaret etmez ve seni merakta bırakmazdı demek ki yaşadığınız sorunlardan dolayı sevgisi bitmiş malesef...

Böyle hastalıklı ilişkilerde ne buluyorsunuz anlamadım..

Saygı desen yok,

Sevgi desen yok,

Bağlanma desen yok,

Sadakat desen yok.

Ayrıl diyince de bin türlü bahane var ama şöyle iyi adam, böyle iyi adam..

Bir şeyi değiştirmeyeceğine eminim ama ayrıl..

Böyle ilişki olmaz.

erkek milleti sevgilisiyle yaptıklarının kimsenin bilmesini istemez öyle de bir huyları vardır .

sıkmayacaksın sürekli arayıp sormayacaksın fakat kendini asla ezdirmeeceksin neyse bunlar erkeklerin bekledikleri gelelim senin durumuna ...

senin ki bii tuaf arkadaşım küfür etmek ne demek yaa 3 yılını verdiğin bi insana hem de çok sevdiğin bir insana .
sana bir önerim var bırak git ne hali varsa görsün içinden gelen herşeyi de açık açık yaz içinde kalmasın onun da canı yansın ..

ya da sen değiş çok değiş seni tanıyamasın yaptıkalrına pişman olsun ..

Yeni biri mi var acaba onun hayatinda? Erkekler genelde yeni birini bulunca ayrilmak isterler, uzaklasirlar, terslerler. :26:

Malesef belkide emin oldugum tek şey bu. Keşke yeni biri olsa,keşke olsada benim için daha kolay olsa. Tuhaf bir şekilde her türlü sona hazırmışız gibi duruyoruz ama ayrılmak istediği falan yok.Anlayamıyorum..

ayrıcada ayrılırken hiçbirşey söyleme hiçbir açıklama yapma çünkü haketmiyor sadece bitirmek istiyorum de kudursun kafasındas kura kura niye bitti diye. açıklma yaparsan bazı cümlelerini işine geldiği gibi çekebilir ve seni suçlayabilir yine olayı sana döndürebilir sana çok güzel vicdan yaptırabilir kendini yersin.aptal herifler ya hepsi mi aynı arkadaş!!!insan kendini sevenin kadrini bilir.

Kesinlikle ayrılmak istiyorum..Ama susarak mı gitmeliyim yoksa başka türlü mü bilmiyorum..
Çünkü haketmedim..

Kendi hayatımı okuyorum sandım.
dediğin gibi benim de hatalarım var ama hiç bi sorun sevgimden büyük değildi
şimdi suçlanan da ben oldum hakaretlere tahammül eden de
ve sevmekten vazgeçemiyorum
başaran varsa tavsiye versin

Artık vazgecmenin zamanı gelmiştir belkide canım.Zor ama başarmalıyız.Ben kararlıyım..

kaçan kovalanır canım kural bu sen ne kadar üstüne düşersen o bi o kadarv kaçıcaktır seni bu kadar üzen biri için hayatını daha fazla mahvetme en başlarda zor gelicek hatta çok zor gelicek ama zamanla görüceksin ki hayat onsuz da geçio daha rahat nefes alıosun yaşamdan daha çok zevk alıosun....
o zaman diceksin ki ben bu adamla yaşadığım o yıllarımı alıp elimle çöpe atmışım ne kadar da aptalmışım ki neyse şükür kurtuldum diceksin biraz zaman tanı sadece kendine herşey düzelicektir

Haklısın canım bunları çok iyi biliyorum sadece uzun zamandır uygulayacak cesareti bulamamıştım kendimde ki şimdi ona da sahibim..Tavsiyelerin için teşekkürler..

her zaman şu şekilde düşünmüşümdür;

bir adam beni üzmekten ,ağlatmaktan çekinmiyorsa beni haketmiyordur

size bu kadar sıkıntı veren hakaret eden , istediğimde benden haber alacaksın diyen adam da sizi hak etmiyor

bunları yapma sebebi de sizi elde bir görmesi bence nasılsa beni bırakmaz , klasik erkek şımarıklığı

Evet elde gördüğü dogrudur.Hemde öyle bir boyuta ulaşmış ki bu ben bile inanamadım. Bir zamanların o gözlerimin içine daldıkça aşkını gördüğüm adamı şimdi yok. Ve evet,beni haketmiyor. Bunları hissetmesi,bilmesi,bile bile mücadele etmesi inanın çok zor. Ama tükendim..

Ben evli değilim hiç evlenmedim, evlenmeyi düşünmüyorum, bu sitede yazılanları okuduktan sonra zaten evlenmemde sanırım. Hiç bir canlı şiddeti haketmez,sizin için üzüldüm yazıktır günahtır böyle bir insanla bir ömrünüzü harcamayın derim. Ezdirmeyin kendinizi. Bir yuva kolay kurulmuyor derler ama sizin o yuvayı bozmak için güçlü nedenleriniz var. Ömür boyu dayak mı yiyeceksiniz? Yarın çocuğunuz olduğunda babasının annesini dövdüğüne şahit olarak büyüyerek ne kadar sağlıklı bir birey olacak?

Evlilik şuan bana da öyle uzaklaştı ki.. Birde babası annesini aldatmış bir insan olarak üstüne çok güzel bir dert daha eklendi. Ben zaten babama bile güvenimi kaybetmişken başka bir adama sonsuz güvenmiştim. O yapmaz diye.Ama yaparmış..Haklısınız.Asla geri dönmeyeceğim. Sabaha kadar uzun uzun düşündüm. Kendime saygısız biri değilim ben!

bence ondan önce kendını sevmelısın!!!!!!! bunu unutma..... sen kendın pahasına onu seversen ve kendınden cok ona deger verırsen sonu hüsran olur.... unutmak zordur ama ımkansız deıl... anlattıgına göre suanda senı sevmıyor... bırzamanlar sevmıs olabılır ama suan deıl... seven ve deger veren bı ınsan sevdıgıne böle seyler sölemez kıyamaz aklını basına al... unutmakı senı tek bırakmayacak kısı yıne sensın ılk önce kendını sev kı baskalarıda senı sevsın... ve kımseye ederınden fazla deger verme sonu böle olur sonra....:50:

Evet çok doğru söylüyorsunuz :( Malesef bunu yapmışım farketmeden.. Nakış nakış işlemişim sanki ona o koca değeri. Ama artık bitti.Sadece burdan fikirlerinize ihtiyacım var nasıl yapabılırım dıye..Ona ders vermek ıstıyorum..

21 gündür aramıyorsa senden vazgeçmiş ve gitmiştir zaten... seni seviyor olsaydı o kadar hakaret etmez ve seni merakta bırakmazdı demek ki yaşadığınız sorunlardan dolayı sevgisi bitmiş malesef...

Saçma bir şekilde ona sorsanız en dogal hakkıymıs gıbı davranır ve sevmese benle işi olmazmış. Ne güzel hikaye değil mi?

Böyle hastalıklı ilişkilerde ne buluyorsunuz anlamadım..

Saygı desen yok,

Sevgi desen yok,

Bağlanma desen yok,

Sadakat desen yok.

Ayrıl diyince de bin türlü bahane var ama şöyle iyi adam, böyle iyi adam..

Bir şeyi değiştirmeyeceğine eminim ama ayrıl..

Böyle ilişki olmaz.

Öfkenizi anlıyorum..
Ve inanın o şöyle iyidir böyle iyidir demeyeceğim.
Ben bugun bunları yaşıyor ve hissediyorsam, o benim bildigim iyi adam değildir.
Canım çok yanıyor ve ifade etmek istedim,fikirlerinizi almak istedim..
Ayrılacagım.Böyle bir ilişkinin kölesi olacak kadar saygısız değilim kendime..
Bu kadar tahammül ettiğim belki değişir umuduyla...

erkek milleti sevgilisiyle yaptıklarının kimsenin bilmesini istemez öyle de bir huyları vardır .

sıkmayacaksın sürekli arayıp sormayacaksın fakat kendini asla ezdirmeeceksin neyse bunlar erkeklerin bekledikleri gelelim senin durumuna ...

senin ki bii tuaf arkadaşım küfür etmek ne demek yaa 3 yılını verdiğin bi insana hem de çok sevdiğin bir insana .
sana bir önerim var bırak git ne hali varsa görsün içinden gelen herşeyi de açık açık yaz içinde kalmasın onun da canı yansın ..

ya da sen değiş çok değiş seni tanıyamasın yaptıkalrına pişman olsun ..

Daha neler neler dedi de yazamadım..
Yazmak yerine her şeyi yüzüne bir bir saymak istiyorum, onu şoke etmek istiyorum.
Ne olursa olsn, ne yapmış olursam olayım o lafları haketmemişimdir değil mi? :(
Bunu anlamalı..

Kaçan kovalanır kanununa hiç bir zaman inanmadım. Kaçmak ve kovalamak ufak tefek nazlar, gündelik nükteler içindir.

Bu yazdığın adam profilini çok iyi tanıyorum, ben istediğim zaman benden haber alacaksın demek, şu anda seni terbiye ediyorum, cezan bittiğinde geleceğim demek. Sonra başka bir şeye kızacağım yine seni cezalandıracağım, sen benim kölemsin ...

Bu adam ne değişir, ne de yumuşar. Çünkü senin her şeye rağmen sevebildiğini keşfetmiş. İnsanoğlu zaaf yakaladı mı sonuna kadar kullanır. Merak ettim ayağına bana ulaşmaya kalkma diyerek sana bunu anlatmış. Haklı da, ilişkilerini hep iki kişilik yaşa, arkadaş, kardeş,akraba kimse bilmesin. Birileri bildikçe bozulması daha da kolaylaşır.

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin bir söz var, kabul mümkün olmadığına göre gideceksin. Sevdiğini sanıyorsun sevgi değil içindeki. Alışkanlıkların, umutla beslediğin duygular, hayaller hepsi bir sarmal halinde sonuçta bu sevgidir diyorsun. İnan değil, tatile gidip gelebilecek kadar ayaktaysan sevgi zaten yok. Kendine güven ve inan. Hiç ses etme, sonunda yoklayacaktır seni, aradığında tüm aklı başında ve böyle hayal kırıklığına uğramış kadınların ve kendin namına, Allah aşkına S.... git de kapat.

Sevgilerimle

Back
X