hakettim mi ?

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
103
38
iyi geceler herkese
eşimle dün yine tartıştık sebep benim kıskanç ligim..otururken instgramda bi kiz toplulugu olan fotoya ama ayni kisiye 3 4 kez yakınlaştırıp baktı bende merak edip sordum kim o neden israrla baktın diye..

göstermiyorum arkadaşım bakamammi vs dedi ben iyice sinirlendim almaya çalıştım teli elinden.vermedi ve kavga ettik bana hakaretler ,kolumdan kaldırıp sarsmalar yüzüme kac kez tokat attı :KK43:
bunlari yazıyorum buraya fakat hala inanamıyorum. üstelik hamileyim bebek düşünmez ken nasip oldu.

tartışma anında eski eşin nasil sabretmis sana bunca yil dedim..eski eşim sende kat be kat iyiydi dedi.. sanırım her istediğini yaptığım için.
karnindakini aldıracaksin bosancam senden dedi..konu buralara nasil geldi anlamadim.

son olay ;eşim 30 dk önce annemlere gelip yalvardı asla birdaha seninle kavga etmicem söz veriyorum.sen çıldırınca seni tutmak icin hafif vurdum dedi :(
ben kesinlikle dönmeyeceğim dedim ve defolup gitti

Son düzenleme:
Ayy eski eşi de sabretmemiş boşanmamışlar işte. Sen nasıl sabrediyorsan o da öyle sabretmiştir bak hala yanındasın o adamın. Adam seni tokatlarken senşn nasıl eski eş geliyor aklına.sen de tokatla sinirlen kendini ezdirme.Ne yaşarsanız yaşayın eskiye sünger çekin . Kocanızdan daha çok size kızdım.haketmedin . Tokat niye hakedilsin anlamıyorum.

Öncelikle düşünmezken nasip etti demek "korunmadık" demek oluyor.
Sonra ise gururunuz varsa size hamileyken tokat atıp sarsan, bebeğinize "karnındaki!" diye hitap eden bir dağ ayısıyla evli kalmayın derim. Lafları kaldırılabilecek laflar değil.

Ayy eski eşi de sabretmemiş boşanmamışlar işte. Sen nasıl sabrediyorsan o da öyle sabretmiştir bak hala yanındasın o adamın. Adam seni tokatlarken senşn nasıl eski eş geliyor aklına.sen de tokatla sinirlen kendini ezdirme.Ne yaşarsanız yaşayın eskiye sünger çekin . Kocanızdan daha çok size kızdım.haketmedin . Tokat niye hakedilsin anlamıyorum.
bende ona vurmaya çalıştıkça daha beterini yaptı.. yaşadıklarıma inanamıyorum sanki baskasinin konusunu okuyorum şuan..

annemlere geldim burda kalcam dedim cevap vermedi.kollarim mosmor..babam bana sesini bile yukseltmemisken bu yaşıma kadar,1 yillik eşim mahvetti beni

Saçmalamayın ne haketmesi.hamilesiniz birde, hanzoya bak ya hem suçlu hem güçlü bence ağlamadan boşanın yüz vermeyin hatasınız farkına varsın kütük.bırakın şunu değer vermeye değmez

Öncelikle düşünmezken nasip etti demek "korunmadık" demek oluyor.
Sonra ise gururunuz varsa size hamileyken tokat atıp sarsan, bebeğinize "karnındaki!" diye hitap eden bir dağ ayısıyla evli kalmayın derim. Lafları kaldırılabilecek laflar değil.
yani ilaci bırakır birakmaz kalacağımı düşünmemiştim :( nasil bir yol izlemeliyim napmaliyim bilmiyorum

Hak etmek ne demek ya . Kimse dayağı haketnez. Ayrıca evlisin tabıkı sorucaksın kım neden VS dıye. Sen baksan ay ne tatlı mı dıyecektı. Konusma uzun sure.bebegınle ılgılen odaları ayır numara da olsa hasta yat vicdan yapsın bıraz. Fazla rahata alısmıs senınkı. Kum torbası degılsın azcık kendine değer ver

Saçmalamayın ne haketmesi.hamilesiniz birde, hanzoya bak ya hem suçlu hem güçlü bence ağlamadan boşanın yüz vermeyin hatasınız farkına varsın kütük.bırakın şunu değer vermeye değmez
ve ne olursa olsun hep barışırdım gelip öper özrü nu diler..yine gidecegimi sanıyor..sinirle soyledjm diyor..peki ya şiddeti :(

yanlış ifade ettim hic bir canli sebebi ne olursa olsun şiddeti haketmez..
abarttım mı keske baksamiydi rahatca kizin fotosuna
Rahatça bakması değilde kavgaya dönüştürmek saçma olmuş. Zaten topluluk fotolarında ufak ufak görünüyor yüzler yakınlaştırıyor insan ister istemez.
Kaç haftalık bebek?

Davranışınız oldukça saçma.
Ama kocanız olacak şahsiyet insan değil!
Hemen polise gitmeniz gerekirdi.
Bir kadına vurmak, hele de kendi çocuğunu taşıyan kadının bile bile canını acıtmak, cinayete teşebbüstür.
Affı yoktur bunun.

Rahatça bakması değilde kavgaya dönüştürmek saçma olmuş. Zaten topluluk fotolarında ufak ufak görünüyor yüzler yakınlaştırıyor insan ister istemez.
Kaç haftalık bebek?
12 haftalık. .çok mu kıskançlık yaptim normal miydi..o an sinirlendim..yani bildiginiz yaka paca kavga ettik :(

Davranışınız oldukça saçma.
Ama kocanız olacak şahsiyet insan değil!
Hemen polise gitmeniz gerekirdi.
Bir kadına vurmak, hele de kendi çocuğunu taşıyan kadının bile bile canını acıtmak, cinayete teşebbüstür.
Affı yoktur bunun.
zaten o öyle yaptikca çığlık attim sesimi duyurmak için..rezil oldum tüm komsulara :(

ve ne olursa olsun hep barışırdım gelip öper özrü nu diler..yine gidecegimi sanıyor..sinirle soyledjm diyor..peki ya şiddeti :KK43:
Şiddete ayri birde kıyaslama yapmış ne demek eski es senden daha iyiydi.madem oyle niye sizle evlenmiş dengesiz

Back
X