Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
12
358
40
Şimdi Badem ve Cindy'i karıştırmadan sadece yavrularımızı buraya ekleyelim diye açıyorum bu konuyu ve topiğe her giren mecburi 41 kez maşallah demek zorunda:asigim::nazar::dance:

79489759.jpg

Babasına çekmiş hep esner:asigim:

19164599.jpg

35906347.jpg

Ve gene esniyoruzsırnaşık şey

68229257.jpg

Annemiz kalite kontrol yapıyor:dance:

46832670.jpg

18147816.jpg

Badem de dna testi yapıyor-tatlicadiarzu-

53733217.jpg

87180511.jpg

Artık yatıp dinlenelim:asigim:

95842134.jpg

Esneme sırası Çaki de:utangac:

69654323.jpg

ama çok komikler yaaa. hele sondan ikinci ve üçüncü resimdeki pozları muhteşem.. dedim maşallahlarımı bu arada :)).

8630852342948923859367 kere maşallahh :nazar::nazar::nazar:

Bunlara ölünmezde ne yapılır sırnaşık şey Dilini yerim ben onunnnnn kaydirigubbakcemile3

Mucizelerimi 5285933523890 kere öp benim içinn sırnaşık şey:asigim:

kocaman bir maşşalah onlaraŞeniz:nazar:kurban olduğum ne kadar güzel yaratmış ya:asigim:ölüyom bunlara ben Şenizay biraz daha öpim ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ne kadar masumlar,güzeller...Nazar değmesin.:nazar: Hele uyurken ki hallerine bittim.

O ne güzel bir esnemek öyle,Allah'ım o minik dili yesinlernaniknanik

Maşallah hemde çooook çok kere,miniklere nazar değmesin:nazar::nazar:.

Badem'le Cindy'den de böyle güzel bebeler olurdu zaten,güle güle büyüt nevbahara.s.

delikafadulden 41 milyon kere :nazar::nazar::nazar:

:asigim: Şeniz :sm_cool:

Tütütütütütütütütütütütütü :nazar:

Hehe, annem Çaki'yi göremedi Cindy'nin yanında yine kaydirigubbakcemile3

Nev, hiç söylemiyorsun, Badem de ilgilenmeye başlamış oğlanlarla sengözlerimebaksanab Kalite kontrol, DNA testlerini yerim ben onların Şeniz Şeniz

delikafadulden Sana doğru esnemesinler, evde kalacaksın bu gidişle babanneeevim, ananeeevim :tomato:

Not: kendini kandır sen, tabii tabii hakikaten son bebeler...

Not: kendini kandır sen, tabii tabii hakikaten son bebeler...

Son olmazlarsa benim sonum olur nan:roflol:

Badem geliyor kokluyor hatta dün ilk kez bir patisiyle de yokladı ama yanaşmıyor işte bir de fena kıskanmaya başladı ülen senin oğlun bunlar diyorumda mal mal bakıyor:roflol::roflol:

Ve yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürler:asigim:

Son düzenleme:
ay ay ay ne 41 iii 41.000.000.000 kere massallah

cooook güzeller yerim ben o minnos suratlarini...

nevbahar kusura bakma güya sürekli takip ediyorum ama kacirmisim yine de ikisi de erkek mi? degilse hangisi ne ?

ay sorunun anlamini anlamakda ben bile güclük cektim okuyunca kaydirigubbakcemile3

ay ay ay ne 41 iii 41.000.000.000 kere massallah

cooook güzeller yerim ben o minnos suratlarini...

nevbahar kusura bakma güya sürekli takip ediyorum ama kacirmisim yine de ikisi de erkek mi? degilse hangisi ne ?

ay sorunun anlamini anlamakda ben bile güclük cektim okuyunca kaydirigubbakcemile3

İkiside erkek canım:asigim:Bizim Cindy hatun 3 erkek aldı hala doymadı harem yaptı evi delikafadulden

O dil o kafaya nasıl sığar? En çok bunu merak ettim.. Gözler de pırıl pırıl açılmış maşallah.. Hep güzel şeyler görsün o gözler..

Aile büyükleriyle bir arada durunda iyice belli oldu bi'lokmalık oldukları.. Efekt veriyorum: haaaaaaaammmmm

:nazar: x 41

çok güzeller yerim ben onları yaaaaaaa!
41 kere maşşallah. ben kedilere bayılırım of ama evde bakamam ki! bakabilsem eşim alacak hemen. benim de 2 tane balkonuma gelen kedi var. mimi ve tekir. mimi dişi tekir erkek. tekirin azmanlığı üzerinde 2 aydır gelmiyor. ciyak ciyak miyavlamasını duyuyorum kendi yok. geçen gün bir geldi 1 dk zor sevdirdi sonra pırrrrr! mimi de kutsal bakire kimseyi yanına yanaştırmaz. ben de kedi sevgimi böyle gideriyorum.

ya cok tatlılar bunlar masallah ..kucukkende baska bı sevımlıler..bu kadar kediye nasıl bakabılıyosun bravo walla Şeniz

ya cok tatlılar bunlar masallah ..kucukkende baska bı sevımlıler..bu kadar kediye nasıl bakabılıyosun bravo walla Şeniz

Canım şimdi şöyle ki:asigim:

Biliyosun 2 meleğim vardı ve hep aileme şunu dedim bir kez anne babalık duygusunu yaşasınlar yoksa hiç kısırlaştırmam dedim. Çünkü karşıydım bizimkiler de ikna oldular ama tabi yavruları vermek şartıyla. Ben de demiştim ki veririm yavruları ama sadece ve sadece çok yakınım olup bakacağından kendim gibi emin olacağım dostlarıma veririm:1rolleyes:

Sonra arada bir Balımı kurtarmaya çalışma günlerimiz oldu onu ellerimde kaybettiğimde tek dediğim ben kaç yavru olursa olsun veremem:1no2: Bu arada daha hamilelik olmadan bile kaç yer ve kişiden yavruyu bana ayır şu kadar para veririm bak gibi teklifler almaya başlamıştım bile. Halbu ki bilmiyorlardı ki vericek olsam bile para teklif edene günahımı vermezdim.

Tabi bundan anneme hiç bahsetmedik ama babam istersen eve 10 kedi koy bana hava hoş demişti:roflol: Sonra yavrular geldi evde hiç bir zaman yavruları verme konusunu açmadım annemi takip ettim.

Ve cinsiyetlerinin belli olduğu gün annem direk şunu dedi "tühhh ya keşke ikiside kız olsaydı kısırlaştırmazdık canlarıda yanmazdı" Anne dedim erkeğin operasyonu daha kolay 24 saatte atlatır dedim ama 1 yaşından önce olmuyor dedim. Annemde ha tamam ozaman1 yaşında yaptırırız deyince anladım ki benim annem de çoktan yavrulara aşık olmuş verme fikri kafasından çıkmış:sm_cool:

Uzun yazdım dimi-tatlicadiarzu-Ben aşığım onlara:asigim:Yavrular ilk denge ve yürüme denemelerini 1 aylık olunca yaparmış bizim çaki daha 15 günlük ama dün baktık tay tay yapıyor kafa havada bir pati iki pati güm yere:roflol:Erken serpildiler mübarek:asigim:

Büyük evim olsa eve almadığım hayvan kalmaz sokakta ki tüm hayvanları istiyorum:1no2:

41 kere maaşallah:nazar:o tatlı suratları öpmeye kıyamaz insan oyy canlarım benim:sm_cool:

benim de torunlarım oldu iki gün önce iki kız bir erkek torunum oldu benim de güle güle büyütün nevbahar ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum

:sm_cool:

41 kere maaşallah:nazar:o tatlı suratları öpmeye kıyamaz insan oyy canlarım benim:sm_cool:

benim de torunlarım oldu iki gün önce iki kız bir erkek torunum oldu benim de güle güle büyütün nevbahar ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum

Ay sizi de tebrik ederim ne kadar mutlusunuzdur çok iyi anlıyorum:asigim:

Fotolarını görürüz umarım:asigim::nazar:

nevbahar . maşallah onlara.
çok tatlılar. ay. ne güzelde esnermiş. yirim onları yirim...

uy yerim ben bunları
41 kere maşallah

benim olsalar hiç uyumaz devamlı seyrederim çok tatlılar yaaaa çoook:nazar::asigim:

ay ne güzel yaa :nazar:sende koysana yavruların resimlerini bakalıma.s.

Back
X