Anlasirken Üfe Tüfe derken protokole Üfe yazmışlar imza zamanı kavga gürültüyle Üfe Tüfe yazdirmistim duruşma günü kadın hakim Üfe zaten yüksek diye bağırıp kafasına gore yazdı görüş günlerini değiştirdi vs Avukat tutmadım ama danistim avukat söylemişti deyince o ne bilir dilin pabuç gibi nerdesin farkindamisin tarzı konuştu.
Bende Üfe yüksek diye israrindan yalan söylemez herhalde diye sustum
Eve gelince tekrar arayıp danistim Tüfe yüksekmis
Ayrıca iki aydır görmediği çocuğuna bakmadı göz ucuyla gelmier deyip koridorda çekildi ex kisisi çıkışta imzadan sonrada basıp gitti hiç bakmadı bile.Onca yolu babasidir görsün diye getirmiştim çok agirima gitti.Aslinda çocuğu bir aya kadar bile tam görmedi annemlere gidiyordum ilk dogdugunda kovmasindan ötürü.
Bakmadığı sormadigi halde çocuğu sevmek için nasıl alırım vabdiye avukatla konuşmasını duydum.Tek hmursadigi etrafa imaji
Bana akıl verin adam akilli ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum
Bende Üfe yüksek diye israrindan yalan söylemez herhalde diye sustum
Eve gelince tekrar arayıp danistim Tüfe yüksekmis
Ayrıca iki aydır görmediği çocuğuna bakmadı göz ucuyla gelmier deyip koridorda çekildi ex kisisi çıkışta imzadan sonrada basıp gitti hiç bakmadı bile.Onca yolu babasidir görsün diye getirmiştim çok agirima gitti.Aslinda çocuğu bir aya kadar bile tam görmedi annemlere gidiyordum ilk dogdugunda kovmasindan ötürü.
Bakmadığı sormadigi halde çocuğu sevmek için nasıl alırım vabdiye avukatla konuşmasını duydum.Tek hmursadigi etrafa imaji
Bana akıl verin adam akilli ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum