Haklarim nedir.Kaziklandim.Sinirliyim.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Yawruma bir hafta 10 gün once yurutec aldim kizlar.
Iyi bir magazadan yani kendi capinda iyi bir col ilde subesi var filan neyse.
Bu sure icinde nerdeyse tum tekerlekleri kirildi vidalari okadar dandikki kitir kitir kiriliyor.
Aradim şikayetimi bildirdim.
Bugun pazar gelmeyin.
Yarin gelin diyor birde.
Pazar ya yogunluk var.
Baska insanlar şahit olsun iatemiyorlar.
Birazdan gidicem ne yapamli nasil tutum izlemeli haklarim nedir.
Bi bilgisi olan varsa .Paylasirsa cok sewinirim.
Cunku resmen dolandiricilik
Etiket iyi .
Urunler kotu.
Tesekurleer

Gelmeyin denmemis ki .Sakin kafayla yarin gitseniz daha iyi degil mi. Turkiye'deki tuketici haklari cok kotu. Bu konuda arkadaslar daha iyi bilgi verir.

Orada vodafone dan bir telefon aldim , sikayet edecek yer yok. Musteri hizmetleri ona buna atiyor. Insan parasiyla rezil oluyor. Bir daha asla.

Gelmeyin denmemis ki .Sakin kafayla yarin gitseniz daha iyi degil mi. Turkiye'deki tuketici haklari cok kotu. Bu konuda arkadaslar daha iyi bilgi verir.

Orada vodafone dan bir telefon aldim , sikayet edecek yer yok. Musteri hizmetleri ona buna atiyor. Insan parasiyla rezil oluyor. Bir daha asla.

Yarin gidemem cunku uzak esim bugun evdeyken araba ile gidebileyim diye.
Sinirim seye iyi bir markanin urunun bu kadar kalitesiz olmasina.
Ya ben yaninda değilken kirilsaydi ve yavriluma zarar gelseydi dusunemiyorum

Bu sure icinde nerdeyse tum tekerlekleri kirildi vidalari okadar dandikki kitir kitir kiriliyor.
Bugun pazar gelmeyin.
Yarin gelin diyor birde.
Pazar ya yogunluk var.
Etiket iyi .
Urunler kotu.
Tesekurleer

Bu kadar sinirlendirecek bir şey dememişler. Geri almayız vs dememişler sonuçta. Sakin olun.

Sonra gidip ya paranızı geri alın veya yürüteç yerine başka bir şey alın. Hem yeni yürüteç de muhtemelen kalitesiz olacak hem de yürüteçler zararlıymış.

Yarin gidemem cunku uzak esim bugun evdeyken araba ile gidebileyim diye.
Sinirim seye iyi bir markanin urunun bu kadar kalitesiz olmasina.
Ya ben yaninda değilken kirilsaydi ve yavriluma zarar gelseydi dusunemiyorum

Butun urunlerde dusuk bir ihtimal de olsa bir bozukluk payi vardir. En iyi marka diye bir sey yok artik. O yuzden almadan once iyi arastirin. Google dan review lere bakin. Hatta buraya konu bile acabilirsiniz.

Yuruteci ben de arkadas gibi onermiyorum.

Size zaman ayirmak zorundalar , pazar dahi olsa ama daha fazla bekletebilirler.

Bu kadar sinirlendirecek bir şey dememişler. Geri almayız vs dememişler sonuçta. Sakin olun.

Sonra gidip ya paranızı geri alın veya yürüteç yerine başka bir şey alın. Hem yeni yürüteç de muhtemelen kalitesiz olacak hem de yürüteçler zararlıymış.

Ben urunun bu kadar kalitesiz olmasina sinirliyim.
Ya ben yaninda degilken kirilsaymis yavrum zarar gorurdu cik dengesizlesti kirilinca

Bahsettiğin yer babymall mu?

Az önce ben de bi ürün şikayetiyle ilgili aradım ve bana da “bugün pazar çok yoğun yarın konuşuruz bebeğim” dediler :KK53:

Butun urunlerde dusuk bir ihtimal de olsa bir bozukluk payi vardir. En iyi marka diye bir sey yok artik. O yuzden almadan once iyi arastirin. Google dan review lere bakin. Hatta buraya konu bile acabilirsiniz.

Yuruteci ben de arkadas gibi onermiyorum.

Size zaman ayirmak zorundalar , pazar dahi olsa ama daha fazla bekletebilirler.

Zaten yawrum 8 aylik en fazla kullnicagi 1 ay bnde normalde kimseye onermezdim ama ozendim kndi yawruma 1 ay kullansin ne olacak diye

Ben urunun bu kadar kalitesiz olmasina sinirliyim.
Ya ben yaninda degilken kirilsaymis yavrum zarar gorurdu cik dengesizlesti kirilinca

Zaten yawrum 8 aylik en fazla kullnicagi 1 ay bnde normalde kimseye onermezdim ama ozendim kndi yawruma 1 ay kullansin ne olacak diye

Haklısınız. Başka bebeklerin başına kötü bir şey gelmemesi açısından üreticiyi şikayet etseniz çok iyi olur.

1 ay için hem de zararlı bir ürünü almayın. Onun yerine kıyafet alırsınız. Faturasıyla giderseniz değiştirmek zorundalar.

Ürünler ve tüketici hakları konusunda bilgi sahibi olarak belirtiyorum. Mağaza bugün yoğun yarın gelin demiş bu çok iyi bir durum.

Genel olarak bilgi veriyorum sarf-aksesuar malzemeler ve ayrıca kırılmalar garanti kapsamında değildir.

Mağaza değişim ya da hediye çeki gibi bir çözüm sunarsa kesinlikle kabul etmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca nacizane tavsiyem bağırıp çağırmak kavga gürültü çıkartmak hiç kimseye yardımcı olmayacaktır. Soğukkanlılığınızı korunmanızı önerebilirim.

Bugun pazar gelmeyin.
Yarin gelin diyor birde.
Pazar ya yogunluk var.
Etiket iyi .
Urunler kotu.
Tesekurleer
bir şey dememişler ki,yarın gelin demiş.

Nasıl kırılmış ya buyuk talihsizlik belkide alırken çatlakti, benim bebeğim iki ay kullandı pırıl pırıl di kapıcıya verdik

Garantisi yok mu?
Garantisi olmasa bile faturanızla birlikte tüketici haklarına giderseniz bu kadar sürede paramparça olan ürünün parasını alırsınız geri.

Kizlar hepinize tesekurler:KK200:

Hallettim derin bir nefes aldim.
Para iadesi ve ya farkli bir urun veremiyeceklerini hatta degisim bile yapamiyacaklarini kesin bir dille soyleselerde.
Bende en azindan yeni bir urun almadan gitmeyecegimi ve sikayet edecegim soylemlermde israr ettigim icin.
Yeni bir urun aldim.Yani degistirdiler.
Ve üretici firmayida şikayet etmeleri konusunda söz aldim.
:halay:

faturasi duruyorsa faturayla birlikte utunu goturun incelemeye alirlar degisirlerde

Back
X