- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
merhaba arkadaşlar, büyük ve çok bilinen bir mağazadan küçük tek saplı olanlardan elektrikli süpürge aldım. eve geldim parçalarını birleştirdim. ancak sap kısmıyla motor kısmının bağlantı noktasında sorun çıkıyordu. sapı kendime çektiğimde hemen çıkıveriyordu. belki süpürürken olmaz diye denedim biraz. ancak sorun oldu. çünkü sapı elimde kalıyordu. oturtamadım mı diye denedim birkaç kez ancak sonuç faydasız. aldığım mağazaya götürdüm. ayıplı mal olarak mı yoksa benden kaynaklanan bir sorun olarak mı değerlendirlir bilemiyorum. garanti kapsamında olduğu için teknik servise göndercekler. ancak o mağazanın teknik servisiyle ilgili birçok yorum okudum netten. ve bazılarının sorunlarının çözülmediğini gördüm. ben de endişelendim. ve hiç güvenmiyorum. tamir edilmeden bana geri gönderebilirler mi? öyle durumlarda ne yapabilirim?
bu konuda bilgi verebilir misiniz lütfen çok ihtiyacım var bazı haklarımı da bilmiyorum. ne yapmalıyım?
bu konuda bilgi verebilir misiniz lütfen çok ihtiyacım var bazı haklarımı da bilmiyorum. ne yapmalıyım?