- Konu Sahibi sevdicegim
Merhaba arkadaşlar.. benım sorunum okuma konusunda ailemin tepkileri.. öss ye ilk girdiğim sene gazi ünv. işletme yönetimi kazandım fakat gitmedim.. sonra tekrardan hazırlandım (daha doğrusu hazırlanma amacıyla seneye başladım) herşey çok güzel denemeler çalışmalar derken hayatıma birisi girdi allak bullak oldum.. herşeyimi ona adamak gibi bir hata yaptım.. aileme vaatlerde bulunmuştum.. ama hiçbirşey yapmadım.. a.ö uluslararası ilişkilere başladım.. sonrasında sınavlarına girmedim çalıştım belli sürelerde (çalışma hayatını çok seviyorum) aslında sıksam yapabilecek biriyim.. ama o kadar üstüme geldiler ki.. okumadım diye hiçbirşey yapamayan birisi olmakla suçlandım.. oysa ki onların bilmedikleri (bilmelerini de istemedğim bi ton sorunla uğraştım) şimdi tekrardan sınava hazırlanmak istiyorum.. ama o kadar güvenimi kırdılar ki.. tam çalışıyorum herşey iyi, söylenenler aklıma geliyor, beni dışlamaları ablamla kıyaslamaları aklıma geliyor ders çalışmaktan soğuyorum.. ya yine yapamazsam diyorum..
o kadar moralim bozuk ki.. onlara kendimi kanıtlamak istiyorum