Haklımıyım

naz23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
11
0
86
47
Gümüşhane
meltem hanım öncelikle dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Sizden yardım almaya devam edecem inşaallah.Aynı başlıkla belirtmiştim sorumu hatırlamanız için söylüyorum.Bana zamana bırakmamı söylemişsiniz peki bu zaman süresince eşime nasıl davranayım?yakın, sıcak,unutmuşum gibimi yoksa mesafeli olup unutmadığımı belli ederekmi?birde bu arada bir süre ayrı kalmamız sizce nasıl olur?ailem başka bir ilde bir süre onların yanına gitmek istiyorum siz ne dersiniz?

meltem hanım öncelikle dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Sizden yardım almaya devam edecem inşaallah.Aynı başlıkla belirtmiştim sorumu hatırlamanız için söylüyorum.Bana zamana bırakmamı söylemişsiniz peki bu zaman süresince eşime nasıl davranayım?yakın, sıcak,unutmuşum gibimi yoksa mesafeli olup unutmadığımı belli ederekmi?birde bu arada bir süre ayrı kalmamız sizce nasıl olur?ailem başka bir ilde bir süre onların yanına gitmek istiyorum siz ne dersiniz?

Rica ederim.
Öncelikle şuna karar vermelisiniz. Eşinizin söylediklerini doğru olarak mı kabul eldeceksiniz, yoksa yalan mı? Eğer yalan söylüyorsa, bu sizi aldattığı anlamına gelir. Aldatma gerçekse, duygusal ya da cinsel, evliliğinizi ciddi olarak sorgulamanız gerekecek demektir. Eşinizin söyledikleri doğru ise, tüm bunlar gereksiz olacaktır. Unutmuş derken, neyi unutmuş? Mesafeli derken, neye göre? Ayrı kalmak deyince, bu çok ciddi bir adım. Bir ilişki boşanma aşamasına gelmeden önceki dönemeçtir.
Zamana bırakmak derken, eşiniz hakkında vereceğiniz karardan bahsetmiştim. Yani eşinizin doğru söyleyip söylemediğini anlamanız için gerekli olan zamandan bahsetmiştim. Eşinizin söyledikleirnin doğruluğu ile ilgili netleşmelisiniz.

Back