Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu su arkadasim kasaya bakiyordu bu esnada basi kalabaliklasti bende ona yardim olsun diye onden odemeleri aldim onada sadece urunleri kesmek kalmisti fakat kesmemis daha dogrusu unuttmus ve sayim yapildi fazla cikti neden olabilir dusunurken aklima onden aldiklarimi kestinmi diye sormak geldi oda hatirlamadigini soyledi bende bunu muhasebeci bayanlara soyledim bundan dolayi olabilir diye demez olaydim adim fis kesmiyora cikti ki ven kasada degildim o kasada oturan kizda kendini hakli cikarabilmek icin beni kullaniyor muhasebeci bayanlarda gidip mudure benim onlara fis kesmedigimi söyledigimi anlatyradaşım oncelıkle sakın ol konu nedır?
canım oldugu gbı anlat kalabalıtı kasada bı yanlıslık olmasın dıye yardımda bulundum , ama o ısını yapmamıs bu bnm sucum degıl de sakın bı sekılde anlat etkılı olacaktır ozeldemı calısıyorsunVe olan bana oluyo iyi niyetimin kurbani oldum ayrica hrkesin icinde mudurum bana yalanci diye bagirdi hamileyim ustelik cok sinirli ve uzgunum birazdan gidicem nasil bir savunma yapayim
Hayir belediyede ama karsimdaki beni dinlemiyorcanım oldugu gbı anlat kalabalıtı kasada bı yanlıslık olmasın dıye yardımda bulundum , ama o ısını yapmamıs bu bnm sucum degıl de sakın bı sekılde anlat etkılı olacaktır ozeldemı calısıyorsun
sakın olmaktan baska bı caren yok canım ,Hayir belediyede ama karsimdaki beni dinlemiyor
Haklisin önemsedigin icin ayrica tesekkür ederim canim insallah beni dinlerlersakın olmaktan baska bı caren yok canım ,
sende kendını savun
senı dınlemeyen kısı ısınden olmana sebep olabılecek bı mevkıdemı calısıyorHaklisin önemsedigin icin ayrica tesekkür ederim canim insallah beni dinlerler
Evet maalesefsenı dınlemeyen kısı ısınden olmana sebep olabılecek bı mevkıdemı calısıyor
Konu su arkadasim kasaya bakiyordu bu esnada basi kalabaliklasti bende ona yardim olsun diye onden odemeleri aldim onada sadece urunleri kesmek kalmisti fakat kesmemis daha dogrusu unuttmus ve sayim yapildi fazla cikti neden olabilir dusunurken aklima onden aldiklarimi kestinmi diye sormak geldi oda hatirlamadigini soyledi bende bunu muhasebeci bayanlara soyledim bundan dolayi olabilir diye demez olaydim adim fis kesmiyora cikti ki ven kasada degildim o kasada oturan kizda kendini hakli cikarabilmek icin beni kullaniyor muhasebeci bayanlarda gidip mudure benim onlara fis kesmedigimi söyledigimi anlatyr
Ve olan bana oluyo iyi niyetimin kurbani oldum ayrica hrkesin icinde mudurum bana yalanci diye bagirdi hamileyim ustelik cok sinirli ve uzgunum birazdan gidicem nasil bir savunma yapayim
bnm bu zamana kdr boyle bı sıkıntım olmadı sadece yardım ettım kendı ısını yapmamıs bnm sucum degıl deEvet maalesef
Maalesef başı sıkıstgnda herkesi harcayabilecek kapasitedeKamera kayıtlarını incelemelerini iste çok üstüne gelirlerse. Bence bir daha da o arkadaşına aciyip yardım etme, anlaşılan iyilikten anlamiyor kendisi.
Aynen böyle dicem ama elim ayagim titriyoe haksizliga gelemiyorum umarim.kendimi ifade etmeme izin verirlerbnm bu zamana kdr boyle bı sıkıntım olmadı sadece yardım ettım kendı ısını yapmamıs bnm sucum degıl de
Evet kamera var Allahtan ama onu konu bile etmiyor gidincede talep edocem tekrarkamera var mı inşaallah vardır kayıtlara bakın de