Haklıyken haksız konumuna düşmek

aaslii

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
153
41
648
Eşime olumsuz birşey soylediğimde kendimi açıklama yaparken buluyorum.üsťüne üstlük ben suçlu konumuna düßüyorum.bu tavrını nasıl bıraktırıcam bilemiyorum.suç bastırdığını konuyu böyle kapatamayacağıni söylüyorum ama sonuç deģismiyor.bugün daha önce farkettiğim birşeyi şakayla söyledim.şakayla söyledim ćünkü elle tutulur bißey yok iki yil önce facebookta yabancı uyruklu kızların profiline bakmış aylarca normal giyimlisi de var abuk subuk giyeni de üc dört gune bir gece girip bakıyormuş .gećmişe bakılabildiğini bilmiyordu tabi.yazışma falan yoktur ćunku yabanci dili yok.niyeti neydi acaba diyorum.bugun söyledigimde sonuć sen face mi karıstiriyorsun bes yil önceki şey.hem sen sana ćok iyisin güzelsin diyen birini hala çikarmamıssin deyip konuyu saptirdi.ihale bana patladı.neyi kastettiģini de anlamadım.ayrıca face i de zaten ben aćtım ona gordiģimi biliyordu

Açıklama yapıp alttan aldığın için suçlu konumuna düşürüyorsun kendini soruya soruyla cevap verip susturabilirsin Misal
Eşin: sen Facebook' u mu karıştırıyorsun?
Sen :ne o birşey bulacağımdan mı korkuyorsun? :kahve:

Suçlunun kim olduğu ortada kuzum. Hiç taviz verme klasik erkek suçlu psikolojisi

Ne yapıp edip beni sućlayacak birsey buluyor.normalde ben de gerekeni yaparım da.her seferinde sonuć husran oluyor.sućlandıgi anda başka bir insana dönüßuyor.bu sefer ben ufacik biseyi büyüten isinden evine gelen adamı uylayan kadın oluyorum.hesap mi vericem ben öğrencin deģilim diye sacma sapan laflar .ben de artık laf duymayım diye sanırim şakaýla bildiğimi bilsin istedim

Ne yapıp edip beni sućlayacak birsey buluyor.normalde ben de gerekeni yaparım da.her seferinde sonuć husran oluyor.sućlandıgi anda başka bir insana dönüßuyor.bu sefer ben ufacik biseyi büyüten isinden evine gelen adamı uylayan kadın oluyorum.hesap mi vericem ben öğrencin deģilim diye sacma sapan laflar .ben de artık laf duymayım diye sanırim şakaýla bildiğimi bilsin istedim
Sakayla degil de gayet ciddi sor bundan sonra bence soruna cevap vermiyorsa onun yaptigini aynen sende yap

Haklıysam hic affetmem ağir konusurdum sinirle.ama ettiģim her sözü aleyhime döndürüp konuyu değistiremesin diye daha sakin olmaya calısıyorum .ama sonuc degismiyor.özür falan dilese açiklama yapsa affederim aslinda.cok özur diledim senden artik hakli da olsan dilemem diyor.eskiden cok özur diledi gercekten ama hepsinde yine haklıydim dügunden iki gun sonraydı aklında ćocuk ismi var mi dedim eski sevdigi kızin ismiyle benzer bi ismi söyleyip bunlar olabilir dedi.bu bi tanesi sadece.

Olayı fark ettiğin an kafasını karpuz gibi ortadan ikiye yaraydın keşke.. sonra böyle arsızlaşıyorlar

Back
X