- 20 Ocak 2008
- 15.260
- 32.163
- 1.123
bu arada bi arkadaş sizler lüks istiyorsunuz demiş okulumun etrafında 3 tane ahır var ve havalar ısındı sinekler o biçim bir sınıfta abartısız 8 10 tane sinek uçuyor sıcak havalar başlayınca ağzımı açmaya korkuyorum o sinekler ağzıma kaçacak diye
sinek kovarları parfüm ettim üstüme başıma sıkıyorum
hergün 2 şişe sinek ilacı sıkıyoruz sınıflara korıdorlara ve hepsini cebimizden alıyoruz. lüks istesekte olmaz olmuyor..
dolaplarımızda ne olur ne olmaz dıye tuvalet kağıtları kağıt havlular tutuyoruz, evimizden getiriyoruz
biz ne yapalım?
devlet vermiyor veli vermiyor o çocuklar kimin çocuğu elin çocuğu mu?
Bizi bizden iyi kimsenin anlayacağını düşünmüyorum.
Yazdıklarınızı okudum sanki benim okulumdan bahsedıyorsunuz.
Bizdede kanalızasyon yok foseptik yok.Çocukların üzerine sinen ahır kokusuna duyarsızlaştım etkilemiyorda ama o koku berbat bişey.Senelerdir il'e yazı gönderiyoruz bu sorun için gelen cevap ''ödeneğin olmadığı''.Ama bakıyorum sendikalar en lüks otellerde toplantılar yapıyorlar.Halk Eğitim Müdürlükleri en alakasız en saçma kursları etrafındakılerı kayırarak açıyorlar ve paraya para demiyorlar...Nasıl oluyor anlamıyorum...Herneyse şimdi oturun oturdugunuz yerde 3 ay tatil yapıyorsunuz,burayı ağlama duvarına çevirmeyin diyenler,demeselerde içlerinden geçirenler olacaktır (OLMUŞTU).O yüzden daha fazla bu maddi konularda yakınmak istemiyorum.
Son olarak Glikoz;
Okul değişimleri bu ay tamamlanacak.İlkokul olarak kalırsa sizin iç huzurunuz ve öğretmenin sizinle olan sorunu cocugunuza yansıtma ıhtımalıyle öğretmen değişimi yapabilirsiniz.Olmadı okul...Canınızı daha fazla sıkmayınız.Zaman öyle bir zaman olmuş ki insanlar kendi çıkarları için benliklerinden vazgeçebiliyorlar.Sizin yerinizde olsam diğer velilerlede görüşmem artık.