haksız mıyım ben ?

Haksız mıyım

• Haksızsın bu normal bir durum

OY: 4 100,0%
  • Haklısın bende hazmedemezdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Merhabalar
Hİç uzatmadan konuya gireyim.
Erkek arkadaşımla 5 aydır birlikteyiz.ilişkimizin başında instagramda sürekli bikinili ve seksi pozlar veren bir iki kişiyi ve Dan Bilzerianı takip ettiğini görmüştüm. Sorun çıkrmıştım.Sen Dan Bilzerian gibi ahlaktan bihaber bu adamı nasıl takip edersin diye. Tartışmıştık. Sonra çok utandığını söyleyip takip etmeyi kaldırdı.
Dünde benim takip ettiğim bir dizi var. Orada oynayan başrol oyuncularının fotğralarını beğendim. Bana mesaj attı yine beğenmişsin keşfetim onlarla doldu diye. Bende duramadım ve dedim ki başlarda da benim keşfetim doluydu diyerek ima ettim.
Biliyorum dememeliydim ama deyiverdim işte.
Sonra tartışmaya başladık ve ben dedim ki öyle ahlaksız ve kadınları sadece cinsel obje gören bir adamı takip etmiş olduğun için utanç duyuyorum senden.Bu zihniyet midemi bulandırıyor dedim.Ve bu laf çok ağırına gitti.Ben senin mideni mi bulandırıyorum,Ben utanılacak biri miyim dedi.
Bende sen o kadınlara arzulayarak baktın sence can acıtıcı değil mi bu dedim.
Ve biraz daha konuştuk.
Sizcee ben haksız mıyım ? Haksızlık mı ediyorum ona karşı ?

gecmis bitmis bir seyi neden tekrar yuzune vurdun anlamadim yani baska sekilde kendini ifade edebilirdin benim sevgilimle ayrilma nedenim olur bu iyi kotu farketmez eskiyi istip isitip onume atiyorsa sogurum ama herkes farkli tabi

gecmis bitmis bir seyi neden tekrar yuzune vurdun anlamadim yani baska sekilde kendini ifade edebilirdin benim sevgilimle ayrilma nedenim olur bu iyi kotu farketmez eskiyi istip isitip onume atiyorsa sogurum ama herkes farkli tabi
İlk defa konuştum 5 aydır lafını bile açmamıştım.Ama bu benim içimde kalan birşeydi.

Haksızsınız.Yaptığı şeyden pişman olmuş bir adamı sırf kendinizi haklı çıkarmak adına tekrar itham etmişsiniz.
Sizin yaptığınızla onun yaptığı arasındaki tek fark dizi oyuncusunun bikinili poz vermemiş olmasıdır.
Arzuyla bakmaksa ikisi de aynı yola çıkıyor.

Dizinin kadın ve erkek başrol oyuncularının olduğu fotoğraflar beğenmiştim.Yani sadece erkek başrol oyuncusu yoktu

-örtmenim o da benim silgimi aldı.
-haağyıır örtmeniim önce o benim kalemtraşımı aldıydı.

-yeteeer! ikinizin de velisini çağırcam çocuklar.

İlk defa konuştum 5 aydır lafını bile açmamıştım.Ama bu benim içimde kalan birşeydi.
canim bunun ilki sonu olmaz iste varsa demek istedigin bit sey olay sicakken soyleyeceksin her seyi icinde bir sey kalmayacak ,yeni olmaniza ragmen adam seni kirmamis takibi birakmis ters de davranabilirdi ama yapmamis ,o da kendinde bir kiskanclik yapmis sende biraz alttan alabilirdin ama kendini savunmak icin gecmisi yuzune vurmussun. İcinde kalmamasi icin bundan sonra her seyi zamaninda soyle gecmis gitmis olayi cikarma cunku hos degil canim

-örtmenim o da benim silgimi aldı.
-haağyıır örtmeniim önce o benim kalemtraşımı aldıydı.

-yeteeer! ikinizin de velisini çağırcam çocuklar.

Pardon anlayamadım. Ha siz aklınızca çocuk muamelesi yapmaya çalıştınız.
Ben çocuk değilim ve asıl ben sizi olgunluğa davet ediyorum.
Biraz olgun olup sadece haksızsınız demeniz daha yararlı olurdu.Amacınız yarar sağlamaksa eğer..

Dizinin kadın ve erkek başrol oyuncularının olduğu fotoğraflar beğenmiştim.Yani sadece erkek başrol oyuncusu yoktu
Bu durumu değiştirmez,sizin fotoğrafı orada 10 kadın oyuncusu içinden yine de o adama atfen beğendiğinizi anlayacaktır.(kendi de geçti aynı yoldan çünkü)
Bence barışın.
Zaten oldum olası anlayamamışımdır magazinden birilerine karşı olan kıskançlığı.

Takibi bıraktığı bir şeyler için misilleme yapmamalı ve konuyu tekrar gündeme getirmemeliydiniz.

çok çocukça bi muhabbet aranızdaki olay.
yaşınızın kaç olduğunun önemi yok.
örnek olay herşeyi anlatıyo.
bu arada savunma mekanizmanız çok gelişik.
erkekleri en iten durumlardan biridir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…