İlk defa konuştum 5 aydır lafını bile açmamıştım.Ama bu benim içimde kalan birşeydi.gecmis bitmis bir seyi neden tekrar yuzune vurdun anlamadim yani baska sekilde kendini ifade edebilirdin benim sevgilimle ayrilma nedenim olur bu iyi kotu farketmez eskiyi istip isitip onume atiyorsa sogurum ama herkes farkli tabi
Dizinin kadın ve erkek başrol oyuncularının olduğu fotoğraflar beğenmiştim.Yani sadece erkek başrol oyuncusu yoktuHaksızsınız.Yaptığı şeyden pişman olmuş bir adamı sırf kendinizi haklı çıkarmak adına tekrar itham etmişsiniz.
Sizin yaptığınızla onun yaptığı arasındaki tek fark dizi oyuncusunun bikinili poz vermemiş olmasıdır.
Arzuyla bakmaksa ikisi de aynı yola çıkıyor.
canim bunun ilki sonu olmaz iste varsa demek istedigin bit sey olay sicakken soyleyeceksin her seyi icinde bir sey kalmayacak ,yeni olmaniza ragmen adam seni kirmamis takibi birakmis ters de davranabilirdi ama yapmamis ,o da kendinde bir kiskanclik yapmis sende biraz alttan alabilirdin ama kendini savunmak icin gecmisi yuzune vurmussun. İcinde kalmamasi icin bundan sonra her seyi zamaninda soyle gecmis gitmis olayi cikarma cunku hos degil canimİlk defa konuştum 5 aydır lafını bile açmamıştım.Ama bu benim içimde kalan birşeydi.
-örtmenim o da benim silgimi aldı.
-haağyıır örtmeniim önce o benim kalemtraşımı aldıydı.
-yeteeer! ikinizin de velisini çağırcam çocuklar.
Bu durumu değiştirmez,sizin fotoğrafı orada 10 kadın oyuncusu içinden yine de o adama atfen beğendiğinizi anlayacaktır.(kendi de geçti aynı yoldan çünkü)Dizinin kadın ve erkek başrol oyuncularının olduğu fotoğraflar beğenmiştim.Yani sadece erkek başrol oyuncusu yoktu
Pardon anlayamadım. Ha siz aklınızca çocuk muamelesi yapmaya çalıştınız.
Ben çocuk değilim ve asıl ben sizi olgunluğa davet ediyorum.
Biraz olgun olup sadece haksızsınız demeniz daha yararlı olurdu.Amacınız yarar sağlamaksa eğer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?