Haksız mıyım kızlar

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...eşim beni hep iftardan sonra arar müsait olamiyor diye ben pek aramiyorum dün annemlerdeydi aramadi ben aradim ne yapiyorsun dedim yemek yiyorum dedi bende aramadin dedim ama amacim hesap sormak değil hep arardi aramadi bi sorun mu var diye merak ettiğimden bana dediği senin yerin rahat yemek yiyorsun beni soruyor musun oldu bende mesaj attim gözün mü var diye buna çok kizdi nasil öyle bi şey yazarsin biz kari kocayiz seni kiskaniyor muyum nasil böyle düşünürsün diyo bende sen öyle diyince şok oldum dedim ben şakasina dedim sen direk aramadin diye hesap sorunca çok sinirli şu an konuşmuyoruz kim hakli sizce..

Esiniz nerede?

Bence de gozun mu var cok kaba ve gereksiz olmus..

Eger her aksam o ariyorsa bir aksam da sizden ilgi beklemis ne var bunda?

Slm kızlar...eşim beni hep iftardan sonra arar müsait olamiyor diye ben pek aramiyorum dün annemlerdeydi aramadi ben aradim ne yapiyorsun dedim yemek yiyorum dedi bende aramadin dedim ama amacim hesap sormak değil hep arardi aramadi bi sorun mu var diye merak ettiğimden bana dediği senin yerin rahat yemek yiyorsun beni soruyor musun oldu bende mesaj attim gözün mü var diye buna çok kizdi nasil öyle bi şey yazarsin biz kari kocayiz seni kiskaniyor muyum nasil böyle düşünürsün diyo bende sen öyle diyince şok oldum dedim ben şakasina dedim sen direk aramadin diye hesap sorunca çok sinirli şu an konuşmuyoruz kim hakli sizce..
İkiniz de haksizsiniz tek tarafli degil yani

Normalde ben daha sık ararım ramazan dolayısıyla müsait olamıyor diye onun aramasını bekliyorum..

Haksizsiniz. Sorunuz hic hos degil.

Ben de o sözlerine kırıldığım halde yine de özür diledim uzamasın diye..uzattıkça uzatıyor aşırı tepki veriyor..

Bize açıkladığın gibi sorma sebebini açıklasaydın keşke. Belki bir şeye kafası bozuktur o an. İkinizde de hata var diye düşünüyorum.

Bir şeye canı sıkılmış olabilir. Bence siz daha çok haksızsınız.

Gergin anına denk gelmis o tepkiyi vermis.
Sizin öyle bir msj atmaniz dogru olmamış.

Yani siz olsanız ohh sen rahatsın evdesin yemek yiyorsun dışarda olan benim diyen eşinize hiç bi şey demez miydiniz..

Eşin belki o gün çok yorulmuştur,belki canı sıkkındı vs o yüzden ters tepki vermiş Ama sizin verdiğiniz karşılık da hoş olmamış
Uzatmayın hiç boşverin.oluyor bazen böyle şeyler

Back
X