Haksız mıyım ?

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
kısılık yapısı olarak cok ınce dusunurum ve karsımdakı ınsandanda aynı ozverıyı beklerım..bazen ince çizgisini fazla aştığım için tartamıyorum sızlerle paylaşmak ıstedım.

Psikolojik olarak bi rahatsızlığımdan oturu Sakarım.. Yanı uzun zaman once aşırı derecedeydı.Zaman ıcerısınde toparladım.Takı su son bir aya kadar.Olay tamamen psikolojik yasayanınız vardır belkı..Ve üstüne gidip yapmamaya calstıkca daha cok dusuruyorum kırıyorum kendımı yakıyorum hersey ıstemeden gerçekleşiyor.Daha once erkek arkadaşıma bi kaç kez bu sakarlık konusuyla ilgili nedenleri açıkladım.Cok agır olmasada yasadıgım hastalığı paylaştım.Hatta bızım evde yasadıgım bı sakarlık sonucu, Bilgisayarda sayfa açıp nedenlerı hakkında bilgi almasını sağlamak ıstedım.Cunku cevremdekı ınsanların yorumları benı baskı altında bıraktığı ıcın ıster şaka, ister alay olsun benı boğuyor.basım donuyor,midem bulanıyor,tutamıyorum goremıyorum herneyse..Şaka bile olsa böyle bi ithamda bulunulmamasını ozellıkle rıca edıyorum çevremden, Ki hayatımdaki en özel insandanda..

Bunları onbılgı olarak paylaştım.Yasadıgım olaya geleyim.Erkek arkadaşımın şirketının duzenlemıs olduğu pıknıge davet ettı, bende gıttım.İş arkadaşlarıyla birlikte masada kahvaltımızı yaparken elımdekı meyve suyu bardağı masaya ve bıraz ustune olmak uzere dokuldu.Panıkle uzerını temızledım Masayı toparladık.Karsıdakı arkadaşlarıda gayet sakındı.Bana o an baktı herhangi bir şey söylemedi.Telefonla yazışmalarına devam ettı...gectı gıttı zaman..

aradan bi kac gun gectı ve arkadaşıyla gorustum.Piknikle ilgili hıcbıseyden bahsetmemıs sadece meyve suyu olayınadn bahsetmesıne ıcım burkuldu.Şaka bile olsa ''rezıl oldu çocuk'' soylemlerı benı cok uzdu ama bişey soylemedım gene..

Sonra yine bız bır aradayken yanımızada arkadaşlarımızda var, bızı bellı bı yere bırakıp eve donecektı.. konu açıldı ve konuşurken ''bı anda sana bağıracaktım Orada müdürlerim vardı sana kızacaktım '' lafı uzerıne yuzum dustu konuşmak ıstemedım..Orada o an kaldı oyle ve hıc bıyere kıpırdamadı ben yürümeye devam ettım.. Sonra arkadaşı yanına gıttı..''Ugrasamayacagım bununla''diyerek bırakıp gıttı.. el salladı sadece vedalaşmak ıcın..

Yine bu konuda cok ustune gıtmedım..

Yukarıda bahsettıgım konu uzerıne yıllar oncekı halıme bır anda gerı dondum, Sakarlıgın doruk noktasındayım. bu sabah ustume cay döküp yanmamla birlikte sınırım tepeme sıçradı.ve çattım..Sımdı soyledıgımı analız etmek yerıne, bana şaka yapılmadığından bahsedıp herkesın başka hallerı var diyerek konuyu kendı eksenine çekmeye çalışıyor.

Ben cok alıngan olabılırım ama bu söylemek ıstedıgım sey bambaşka bence..sızdemı oyle algılardınız acaba..

öncelikle sen psikolojik sorun diyorsun ama böyle bi sorun olmasa da meyvesuyunu dökmek gayet normal insanş bi hata.hiç de rezil olacak bişey yok.sakarlık problemi olmayan biri de bunu yapabilirdi.ne var ki bu olayı bu kadar büyütecek sorun yaşatacak.rezil olmuşmuş bak bak lafa bak.ne anlayışsız insanmış erkek arkadaşın da arkadaşı da..hem de böle bi problem oplduğunu bile bile seni böle bi baskı altına alması çok yanlış çok anlayışsızca hatta insani değil,merhametsizce acımasızca. daha ne diyebilirim ki çok sinirlendim hakikaten..bişey olmaz,nolmuş sanki deyip seni sakinleştireceği yerde yaptığı şeye bak.yani evlenmeyi düşünüyosanız bu insanla bence artık düşünmeyin hayat kalitenizi düşürür bu insan başka bi katkısı olmaz..bence gayet gayet haklısınız.bnm sakarlık sorunum yok öle ciddi derecede ama ben aynı şeyi aynı şekilde yaşasam ben de çok üzülürdüm gerçekten..ayrıca "uğraşamıcam bununla " demesi de tuz biber yani...bunlar benim düşüncelerim arkadaşım..bu olayda müthiş bi anlayışsızlık örneği var başka da bişey değil.

teşekkür ederım degerlı yorumunuza.. Ben cok sınırlıyım acaba abartıyormuyum dıye düşünüyordum artık..

Şaka yapmış oyle nasıl algılarmışım.. Kaldıki mesajla ifade ederken olaya arkadaşını karıştırmamak adına ''hemen başkasına söylerken'' ıfadesı kullandım.yani o veya bu şaka yapıyormuşta ben nasıl oyle dusundugunu dusunurmusum meselesınde..Bana kendını savunuyo,arkadasını savunuyor benı anlamaya yeltenmiyor hala aynı ıfadelerle karsımda..Acaba hata bendemı dıye sorguluyorum..

Sakarlıgımla ılgılı çocukluğumdan berı duymadığım soz kalmadı benım..En ufacık bi gülüşe bile tahammulum yok..Kaldıkı bunu duymamak ıcın kendıme psıkolojık baskı yapıyorum.Sana şöyle böyle dıye ızahat verıyorum.

İş yerınde yapılan sağlık taramasının ilkinde taşikardi cıkmıstı..Tam teshıs koyulması ıcın detaylı tetkık yapılması gereklıydı.Ikıncı sağlık taramasının yapıldığını soyledı geçenlerde sordum bişeyin var mı dıye.. Yok dedı..Benı üzmemek ıcın benden gızledıgını duşundum.Bi kac kez daha sordum bak sen benden gızlıyosundur doğru soyle dıye Yok dedı hepsınede en sonunda tansıyonu yükseltecek bı cümle '' adamı sınır etme yok dıyoruz işte''

evlılıge gıden yolda kişilik değişimimi yaşıyorlarda ben mı abartıyorum yaaa..Yada gecıs evresı bilemiyorum..evet evlenmeyı dusundugum ınsan bu kişi.. her hareketını kafamda süzgeçten gecırıyorum..

yani siz ilişkini daha iyi bilirsiniz tabi ki genelde bu konuya hassasiyet gösteriyosa bilmiyorum.eğer karşısında bu sakarlık konusunda normal biri olsa tamam, herkes kendini haklı göstermeye çalışır ama size destek olarak bunun problem olmadığını telkin ederek yani yanınızda olarak sizi iyileştirmesi lazım ve evet bazı erkekler evlilik yaklaşınca acayipleşebiliyorlarmışş...hala kendini haklı çıkarmaya çalışması sizin probleminizi kavrayamadığını gösterir ya da size yeterince değer vermediğini ya da çok bencil bi insan olduğunu...siz karar verin

ayrıca erkeğin üstüne çok gidip bişey için ısrar edince böle ters tepki vermesi normal gibi geldi bana,,,benimki de öle de ondan diyom.bunalıyolar sanki böle sorgular gibi olunca.kendilerini baskı altında hissediolar...üstüne gitmiyom ben de

Bazen ayırdım edemeyip abarttığımı düşünüyordum fakat karsı tarafın tavrı cok onemlı bı etken..Bana nasıl davranacağına bağlı hakkında verecegım karar..Abartmadıgımdan emın olmak ıstıyorum sadece..

Bu arada degerlı yorumlarınıza teşekkür ederım .. İnternet bağlantım olmadığı ıcın ulaşamamıştım..sagolun..

cok sağol konuştuk hallettık hıc olmazsa hatasının farkına vardı, kasıtlı olmadığından dolayı bende kabul ettım.. ama eger bı daha tekrar etmesı durumunda artık ne karar verecegım bellı..Kendısınede soyledım evlılık fıkrı ıcın acele etmeyelim dıye..cok cok cok cok teşekkür ederımm..

farkına varmasına çok çok çok sevindim..yani yine haksız mıyım diye tereddüt ettiğin bişey olursa yardım etmeye çalışırım.buralardayım..

Tesekkur ederım , Özel hayat olunca konu arkadaşlarımla ilişkim hakkında konuşmak ıstemıyorum Halıyle.. Bölesı cok ıyı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…