kısılık yapısı olarak cok ınce dusunurum ve karsımdakı ınsandanda aynı ozverıyı beklerım..bazen ince çizgisini fazla aştığım için tartamıyorum sızlerle paylaşmak ıstedım.
Psikolojik olarak bi rahatsızlığımdan oturu Sakarım.. Yanı uzun zaman once aşırı derecedeydı.Zaman ıcerısınde toparladım.Takı su son bir aya kadar.Olay tamamen psikolojik yasayanınız vardır belkı..Ve üstüne gidip yapmamaya calstıkca daha cok dusuruyorum kırıyorum kendımı yakıyorum hersey ıstemeden gerçekleşiyor.Daha once erkek arkadaşıma bi kaç kez bu sakarlık konusuyla ilgili nedenleri açıkladım.Cok agır olmasada yasadıgım hastalığı paylaştım.Hatta bızım evde yasadıgım bı sakarlık sonucu, Bilgisayarda sayfa açıp nedenlerı hakkında bilgi almasını sağlamak ıstedım.Cunku cevremdekı ınsanların yorumları benı baskı altında bıraktığı ıcın ıster şaka, ister alay olsun benı boğuyor.basım donuyor,midem bulanıyor,tutamıyorum goremıyorum herneyse..Şaka bile olsa böyle bi ithamda bulunulmamasını ozellıkle rıca edıyorum çevremden, Ki hayatımdaki en özel insandanda..
Bunları onbılgı olarak paylaştım.Yasadıgım olaya geleyim.Erkek arkadaşımın şirketının duzenlemıs olduğu pıknıge davet ettı, bende gıttım.İş arkadaşlarıyla birlikte masada kahvaltımızı yaparken elımdekı meyve suyu bardağı masaya ve bıraz ustune olmak uzere dokuldu.Panıkle uzerını temızledım Masayı toparladık.Karsıdakı arkadaşlarıda gayet sakındı.Bana o an baktı herhangi bir şey söylemedi.Telefonla yazışmalarına devam ettı...gectı gıttı zaman..
aradan bi kac gun gectı ve arkadaşıyla gorustum.Piknikle ilgili hıcbıseyden bahsetmemıs sadece meyve suyu olayınadn bahsetmesıne ıcım burkuldu.Şaka bile olsa ''rezıl oldu çocuk'' soylemlerı benı cok uzdu ama bişey soylemedım gene..
Sonra yine bız bır aradayken yanımızada arkadaşlarımızda var, bızı bellı bı yere bırakıp eve donecektı.. konu açıldı ve konuşurken ''bı anda sana bağıracaktım Orada müdürlerim vardı sana kızacaktım '' lafı uzerıne yuzum dustu konuşmak ıstemedım..Orada o an kaldı oyle ve hıc bıyere kıpırdamadı ben yürümeye devam ettım.. Sonra arkadaşı yanına gıttı..''Ugrasamayacagım bununla''diyerek bırakıp gıttı.. el salladı sadece vedalaşmak ıcın..
Yine bu konuda cok ustune gıtmedım..
Yukarıda bahsettıgım konu uzerıne yıllar oncekı halıme bır anda gerı dondum, Sakarlıgın doruk noktasındayım. bu sabah ustume cay döküp yanmamla birlikte sınırım tepeme sıçradı.ve çattım..Sımdı soyledıgımı analız etmek yerıne, bana şaka yapılmadığından bahsedıp herkesın başka hallerı var diyerek konuyu kendı eksenine çekmeye çalışıyor.
Ben cok alıngan olabılırım ama bu söylemek ıstedıgım sey bambaşka bence..sızdemı oyle algılardınız acaba..