HAKSIZ OLABİLİR MİYİM???

Yeni ben lazim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
4.196
5.765
733
Kızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı, bir iş gereği. Annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
Ates sana kim üfledi oldu bu bende..esıme cok agır bir sekılde cıkıstım...nasıl sen benim oglumu goturmessın de onu goturursun diye..KV rıca etmıs onuda alalım diye...
Ben cocugun gıtmesıne kızmadım ..esımın oglumuzu goturmemesıne kızdım ..oglumuzu goturmezken onu nasıl goturursun babında..umarım düzgün bir sekılde anlatabılmısımdır..
Biraz fazla cıkıstım..haksız olabılırmıyım...

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısın. Yeğeniyle uğraşabiliyor da oğluyla mı uğraşamıyor ? Kesinlikle tescilledim artık erkeğin nazı kimseye değil sadece eşine geçiyor. Kimseye hayır diyemeyen erkek eşe gelince hayır diyor. Allah bu adamlara akıl fikir versin.

Kesinlikle haklısın. Yeğeniyle uğraşabiliyor da oğluyla mı uğraşamıyor ? Kesinlikle tescilledim artık erkeğin nazı kimseye değil sadece eşine geçiyor. Kimseye hayır diyemeyen erkek eşe gelince hayır diyor. Allah bu adamlara akıl fikir versin.
Daha da cok bu dedıgınizi hissettiğim için kırıldım..benim sözumu onemsemedıgını bana değer vermedıgını düşündüm...

Tesekkur ederim bende biraz fazlaca sınırlendım..suan bıraz vicdan yaptım aşırımı tepki verdim diye...
Çok haklısın canım yani çok düşüncesizce bır hareket. Annesıne diyebilirdi eşim de çocuğu götür dedi götürmüyorum bak anne alınır gücenir. Ama nerdeee .

Kızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı.Bir iş gereği annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
Ates sana kim üfledi oldu bu bende..esıme cok agır bir sekılde cıkıstım...nasıl sen benim oglumu goturmessın de onu goturursun diye..KV rıca etmıs onuda alalım diye...
Ben cocugun gıtmesıne kızmadım ..esımın oglumuzu goturmemesıne kızdım ..oglumuzu goturmezken onu nasıl goturursun babında..umarım düzgün bir sekılde anlatabılmısımdır..
Bence haklisin canim , ben olsam bnde ayni tepkiyi verirdim valla

Cocuklarin yasi onemli ve seyahat halindeki tavirlari. Gezi sirasinda sanirim kv ilgilendi. Sizin cocugu goturse belki kendisi daha aktif ilgilenmek zorunda kalacakti vs. Yok eger iki cocugun durumu birebir ayni ise ayip etmis
Evet benim oglum 8 yaşında .gıden yıyenımız 11 yaşında..

Kızlar esım hafta sonu ıcın ıl dısına çıktı, bir iş gereği. Annesını de yanında götürdü.Biraz hava alsın diye.Hep evde kadın..Buraya kadar hersey normal..ben esımden buyuk oglumuda goturmesini istedim...Olmaz dedi bana onunla ugrasamam...Bende tamam dedim...Sonra birden eşimin eltimin oglunu da yanlarında goturduklerini ögrendim tesadüfi bir sekılde...
Haklısın Ama önce elti cocugu planlandı ise iki cocuk fazla gelir diye sizin çoçuğunuzu istememiş olabilir

Ayrıca iş kendi işiniz mi ?
Değilse bir başka firmanın arabasına şirket dışından insanları almak ne kadar doğru ve güvenilir bilemedim

Back
X