Haksız olan kim size göre?

Mycroftholmes

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
131
65
13
31
<div class="bbWrapper">Merhaba<br /> Benden 5 yaş küçük bir arkadaşım var. Arkadasliktan ziyade aramizda abla kardeş ilişkisi var. Çok sevdigim birisi kendisi. Adına Tuğba diyeceğim. <br /> <br /> Dün mezuniyet torenim vardı. Ben Tuğba ya geçen hafta günü saati söylemiştim. O da geleceğim tabi demişti. Önceki gün beni aradı telden acamadim dersteydim mesaj attım seni arayacağım diye. Sonra da birtakım aksiliklerle uğraştım unuttum Tuğba&#039;yi aramayı. <br /> <br /> Kendisi mezuniyetime gelmedi. Bende dün mesaj attım aşk olsun hani gelecektin diye. O da telini acmadin bende kirildim birsey soracaktim vs dedi. Açıkçası bende ona kirildim çünkü aramızda yeterli samimiyet var beni anlayabilirdi diye düşündüm. <br /> <br /> Sizce kim haklı bu durumda?</div>

<div class="bbWrapper">Ben seni haklı buldum.<br /> Bi telefon açmamaya bu kadar tepki fazla.<br /> Ama yaşı küçükse ergenliğe verilebilir.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 826605" data-quote="Mycroftholmes" data-source="post: 51495012" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51495012" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51495012">Mycroftholmes .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Merhaba<br /> Benden 5 yaş küçük bir arkadaşım var. Arkadasliktan ziyade aramizda abla kardeş ilişkisi var. Çok sevdigim birisi kendisi. Adına Tuğba diyeceğim.<br /> <br /> Dün mezuniyet torenim vardı. Ben Tuğba ya geçen hafta günü saati söylemiştim. O da geleceğim tabi demişti. Önceki gün beni aradı telden acamadim dersteydim mesaj attım seni arayacağım diye. Sonra da birtakım aksiliklerle uğraştım unuttum Tuğba&#039;yi aramayı.<br /> <br /> Kendisi mezuniyetime gelmedi. Bende dün mesaj attım aşk olsun hani gelecektin diye. O da telini acmadin bende kirildim birsey soracaktim vs dedi. Açıkçası bende ona kirildim çünkü aramızda yeterli samimiyet var beni anlayabilirdi diye düşündüm.<br /> <br /> Sizce kim haklı bu durumda? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Bence haklısın. Ben şey diyecek sandım &#039;&#039;başıma türlü olaylar geldi aksilik çıktı gelemeyeceğimi bildirmek için aramıştım aslında.&#039;&#039; <br /> Ama saçmalamış.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 817806" data-quote="HAYALET CASPER" data-source="post: 51495058" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51495058" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51495058">HAYALET CASPER .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yani uğraşlar arasında tuğba aklınıza gelmedi ama mezuniyete gelmeyince hemen dank etti ? ben olsam ben de kırılırdım. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Simdi tugba ozur dilemek icin aradi.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 764414" data-quote="Linam07" data-source="post: 51495089" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51495089" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51495089">Linam07 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Tuğba 10 siz 15 yaşında mısınız ? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>24 yaşındayım. Ignelemekten başka işiniz yok mu sizin. Onlarla ilgilenin.</div>

<div class="bbWrapper"><span style="color: #ff0000">ikinizin birbirinizden farkı yok bence tencere kapaksınız o yüzden kopmayın derim.</span></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 603462" data-quote="nefesalnefesver" data-source="post: 51495117" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51495117" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51495117">nefesalnefesver .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben ikinizi de ergen buldum. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Başınız göğe erdi mi peki bunu yazınca?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 700121" data-quote="burcubahar0635" data-source="post: 51495307" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51495307" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51495307">burcubahar0635 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <span style="color: #ff0000">ikinizin birbirinizden farkı yok bence tencere kapaksınız o yüzden kopmayın derim.</span> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ya siz iyi misiniz? Küçücük bir mesele akıl almak için soruyorum yazıya bak. Siz nesiniz ignelemekten başka bir yararı olmayan üye hanımefendi?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 826605" data-quote="Mycroftholmes" data-source="post: 51495303" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51495303" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51495303">Mycroftholmes .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> 24 yaşındayım. Ignelemekten başka işiniz yok mu sizin. Onlarla ilgilenin. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Yo. İgnelemiyorum direk bizim gözümüzde olanı söylüyorum. Eleştiriye açık değilseniz cevabını bildiğiniz soruları da sormamalisiniz</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 764414" data-quote="Linam07" data-source="post: 51495336" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51495336" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51495336">Linam07 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yo. İgnelemiyorum direk bizim gözümüzde olanı söylüyorum. Eleştiriye açık değilseniz cevabını bildiğiniz soruları da sormamalisiniz </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Bir olay yaşadım ve akıl danışmak icin yazıyorum bu bana verilen bir hak değil mi? Sizin bana ergen diyip yardımcı olmaktan uzak bir üslupla konuşmanız size verdiğim bir hak değil hanımefendi.</div>

<div class="bbWrapper">Haklı haksız aranacak kadar büyük bir mevzu değil, büyütmeyin bence ikinizde. Olur böyle yanlış anlamalar.</div>

<div class="bbWrapper">Ben ikinizi de haksız buldum<br /> <br /> İletişim kurmak yerine kırılan kırılana olmuş</div>

<div class="bbWrapper">abla kardeş ilişkiniz varsa telefon açılmama meselesinin buraya kadar gelmesi saçma. haklı haksız yok da saçmalamak var daha çok.</div>

<div class="bbWrapper">açılmayan ve geri dönülmeyen üst üste oldu mu açıkçası bende çok gıcık oluyorum<br /> kardeşim dediğim yakın arkadaşımın sık yaptığı bişeydir yavaş yavaş sabrım taşıyor bakalım ne zaman taşacağım<br /> <br /> bunu üstüste yaptıysanız özenmediyseniz arkadaşınız haklı<br /> ama gerçekten bir seferlik oldu ise siz haklısınız arkadaşınız bahane etmiş</div>

Back