onlardan gelecek hayır allahtan gelsin diyeceksiniz başka çarenizmi var. bişey deseneiz bu kezde kıskandığınızı söyleyip kavga çıkartacaklar. ben seneelrce çalıştım maaşımı babamın eline saydım 3 katlı ev yaptık 1 katı bana aitti sözde evlendiğimde kirasını bana verecekelrdi. hepsi sözde kaldı çalışıp çabalayıp inşaat işçisi gibi çalıştığım evimin kirasını alamıyorum istediğimde kavga çıkarttılar ve ayalrca görüşmedim ailemle. kendimde evimi aldım sıkıntı çekerek aylarımızı geçiriyoruz ama 1 kuruş destek yok.
asla lafını bile etmeyin yapacaklarsa yapsınlar ama düştüklerinde de kime yaptılarsa o baksın. hiç dert etmeyin mevlam sizlere yaprdımcı olacaktır onalrın haksızlıklarını da ayaklarına dolandıracaklardır. allah büyük sadece sabredin onalra ve fazla samimi olmayın derim.
balımnur'a kesinlikle katılıyorum. çok acı olan bir şey var. bırakın eşinizin ailesini kendi ailenizden bile çok sık böyle şeyler görebiliyoruz ne yazık ki.
ama bence sizin şu durumda yapacağınız en önemli şey Allah'a sizi onlara muhtaç etmemesi için dua etmek ve beklemek. eşiniz size karşı dile getiremese de kendi içinde bunun muhakemesini yapacaktır. ben buna inanıyorum. annemin her zaman söylediği bir söz vardır: "sen doğruluğundan asla ayrılma, bırak eğri eğriliğiyle kalsın" öyle insanların bir şekilde ayakları tökezliyor arkadaşım, sen gönlünü ferah tut. kimse yaptığıyla kalmaz ...
asla lafını bile etmeyin yapacaklarsa yapsınlar ama düştüklerinde de kime yaptılarsa o baksın. hiç dert etmeyin mevlam sizlere yaprdımcı olacaktır onalrın haksızlıklarını da ayaklarına dolandıracaklardır. allah büyük sadece sabredin onalra ve fazla samimi olmayın derim.
balımnur'a kesinlikle katılıyorum. çok acı olan bir şey var. bırakın eşinizin ailesini kendi ailenizden bile çok sık böyle şeyler görebiliyoruz ne yazık ki.