Haksızlığa ugruyorum

askcicegim89

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
55
21
18
Ben hayallerimin erkegi tanıştım bir avm çıktık ortak bir arkadaşımız vardı beni eve kadar bırakalım dedi kabul ettim çok etkilenmiştim kıyafeti düzgğn temiz kol düğmeleri siyah son model araba çok çekici biriydi tanıştık tam herşey dğzgün giderken yalanları ortaya çıktı yeni boşanmış bir çocugu vardı böyle birini kabul etmem imkansız ailem asla vermicek olmucak ve k arşı ba n a oyunlar hak s ızlıklar belki inan katabilirsiniz yemin edermki bir kaç hocanın yanına gittik büyüler yapıyor kısmetlerimi kapatıyor çevremdeki bütün erkekleri tehtid ediyor nasıbimle oynuyor insan sevdi g ine bunu yaparmı olmazmız birlikte imkansız onu görmemek için 3 aydır dışarıya çıkmıyorum işimden ayrıldım herşeyimi mahfedşiyor

Kendinizi eve kapatmak zorunda değilsiniz. Hemen savcılığa gidip şikayet edin. Uzaklaştırma emri çıkartın.

İnanmak degil önceleri bende inanmak istemedim bir çok kişi aynı şeyi söyledi benden kurtulabilir çünkü benimde istedigim bu zaten R Rossiene
Ben seni hiç iyi görmedim yakın bir akraban varsa uzaklaş o ortamdan bir müddet.
Hocalarla ne işin var , bir çoğu para tuzağı ,insanları aldatıyorlar gelen kişinin etrafındaki kişilere iftira attıklarını masum insanları zan altında bıraktıklarını duydum .Etkiliyorlar gelen insanları belli ki .
Numaranı değiş , sosyal hesaplarından engelle varsa.
Gerekirse git polise , gerçekten bu kadar sıkıntıdaysan .
Çözümü basit , eve kendini kapatman çözüm değil.

hocalara gidiceğine biraz kitap okuyup Türkçe yi katletmesen.Ayrıca büyüymüş,periymiş,cinmiş yıl 2016 hala inanıyosan yorum yapamıcam konun kapanıcak zaten

Tskler cnm bnde öyle yapacagım

Ya bu arada demeden geçmeyeyim yok illa bana bir şey yapıldığına inanıyorum diyorsan besmelesiz gezme .
Besmele böyle şeyleri engeller.

Bende cahil degilim sakın yanlış anlamayın hocaların yanında olan biri degilim inanama m böyle şeylere sosyal bir kızdım şimdiyse eve kapanmış depresif biriyim ruh halimi mahfetti yorumlarınız dua herşeyin ilacı ediyorum için çok teşşekür ederim

canım bu kim böyle hayatına müdahale edecek..
ne hocası bu böyle anlamadım . ne yapıyorsunuz burdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…