- 10 Ocak 2016
- 55
- 21
- 18
- Konu Sahibi askcicegim89
-
Ben seni hiç iyi görmedim yakın bir akraban varsa uzaklaş o ortamdan bir müddet.
Tskler cnm bnde öyle yapacagımBen seni hiç iyi görmedim yakın bir akraban varsa uzaklaş o ortamdan bir müddet.
Hocalarla ne işin var , bir çoğu para tuzağı ,insanları aldatıyorlar gelen kişinin etrafındaki kişilere iftira attıklarını masum insanları zan altında bıraktıklarını duydum .Etkiliyorlar gelen insanları belli ki .
Numaranı değiş , sosyal hesaplarından engelle varsa.
Gerekirse git polise , gerçekten bu kadar sıkıntıdaysan .
Çözümü basit , eve kendini kapatman çözüm değil.
canım bu kim böyle hayatına müdahale edecek..Ben hayallerimin erkegi tanıştım bir avm çıktık ortak bir arkadaşımız vardı beni eve kadar bırakalım dedi kabul ettim çok etkilenmiştim kıyafeti düzgğn temiz kol düğmeleri siyah son model araba çok çekici biriydi tanıştık tam herşey dğzgün giderken yalanları ortaya çıktı yeni boşanmış bir çocugu vardı böyle birini kabul etmem imkansız ailem asla vermicek olmucak ve k arşı ba n a oyunlar hak s ızlıklar belki inan katabilirsiniz yemin edermki bir kaç hocanın yanına gittik büyüler yapıyor kısmetlerimi kapatıyor çevremdeki bütün erkekleri tehtid ediyor nasıbimle oynuyor insan sevdi g ine bunu yaparmı olmazmız birlikte imkansız onu görmemek için 3 aydır dışarıya çıkmıyorum işimden ayrıldım herşeyimi mahfedşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?