merhabalar kızlar hala kafam beynim alışmıyo bundan 1 ay önce 1.5 yıllık ilişkim bitti terk edildim sebebini anlayamamıştım hiç çok uğraştım çok çaba verdim en azından bir sebep varmı diye başka biri mi var dedim hayır yok kız mız istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum dedi çıktı gitti hayatımdan.. ben çok emek verdim 1.5 yıl o lise mezunu idi biz tanıştığımızda ben 2 .üniversite mi bitiriyordum ben hiç sorun etmedim çünkü çok seviyordum ama o hep bende okulmak istiyorum yanımda ol bana destek ol dedi bende herzamn yanındayım üniversite okuman için herşeyi yapacğım dedim ve 1.5 yılık ilişkimizin 1 ylı o üniversiteyi kazansın diye çabalmakla uğraştım tercihlerini bile birlikte yaptık ve kazandığını öğrendiğim gün sevinç gözyaşlrı içinde aradım ve oldu aşkım oldu dedim senin sayende hayatım dedi hakkını ödeyemem dedi sonra okul açıldı ve biz 2 gün sonra ayrıldık sorunlarımız olmuştu ama aşılamayak seyler değildi ve 3 gün önce öğrendim ki 4 haftadır okuldan bir sevgilisi varmış yıkıldım buna mesaj attım allh kimsenin hakkını kimsede bırakmıyo diye sevgilisi aradı medeni medeni konuştu dedim şuan birlikteyseniz eğer benim sayemde mutlu olun dedim kapadım ama çok acıdı canım çok ta acıyo geçmiyo her ana ona olan kinim artıyo