• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksızlık ama bu

En iyi tarafı da evlenmeden, ortak hayat kurmadan sizi yarı yolda bırakabileceğini görmüş olmanız sanırım... Aksi halde daha uzun süre beraber olacaktınız ve kendinizi daha fazla kullanılmış hissedecektiniz... Allah nasıl da kuruyor dengeleri, yanlışını gördüğümüz insanı kendimiz silemiyoruz da ileride daha büyük acılar çekmeyelim diye bıçak gibi kesip alıyor hayatımızdan onu... Biz isyan ederken aslında ödüllendirilmiş oluyoruz... Siz aradaki dengesizlikleri hoş görerek devam ettirmeye çalışmışsınız ilişkinizi ama "O" size eğitim, kültür, yaşam tarzı, bağlılık anlayışı daha uygun bir başkasını seçmiş demek ki... Anlık sıkıntılar büyük güzelliklere ve şükre götürüyor sonrasında insanı... Elbette bu sözler şu an çok da anlamlı gelmiyor ama onu alıp yerine gönlünüze göre olanı, daha iyisini verdiğinde siz de böyle bakabileceksiniz... :42:

eden bulur merak etme sen.sana yaşattıklarını o kızada yaşatıcak emin ol bundan...

Eğer erkekler birden bire çıkıp gidiyorsa hayatından sebebi kesinlikle 3 cü kişilerdir.tecrübeyle sabit :)

merhabalar kızlar hala kafam beynim alışmıyo bundan 1 ay önce 1.5 yıllık ilişkim bitti terk edildim sebebini anlayamamıştım hiç çok uğraştım çok çaba verdim en azından bir sebep varmı diye başka biri mi var dedim hayır yok kız mız istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum dedi çıktı gitti hayatımdan.. ben çok emek verdim 1.5 yıl o lise mezunu idi biz tanıştığımızda ben 2 .üniversite mi bitiriyordum ben hiç sorun etmedim çünkü çok seviyordum ama o hep bende okulmak istiyorum yanımda ol bana destek ol dedi bende herzamn yanındayım üniversite okuman için herşeyi yapacğım dedim ve 1.5 yılık ilişkimizin 1 ylı o üniversiteyi kazansın diye çabalmakla uğraştım tercihlerini bile birlikte yaptık ve kazandığını öğrendiğim gün sevinç gözyaşlrı içinde aradım ve oldu aşkım oldu dedim senin sayende hayatım dedi hakkını ödeyemem dedi sonra okul açıldı ve biz 2 gün sonra ayrıldık sorunlarımız olmuştu ama aşılamayak seyler değildi ve 3 gün önce öğrendim ki 4 haftadır okuldan bir sevgilisi varmış yıkıldım buna mesaj attım allh kimsenin hakkını kimsede bırakmıyo diye sevgilisi aradı medeni medeni konuştu dedim şuan birlikteyseniz eğer benim sayemde mutlu olun dedim kapadım ama çok acıdı canım çok ta acıyo geçmiyo her ana ona olan kinim artıyo :(

çok üzüldüm canım çok emeğin hakkın var üzerinde Allahh yanına bırakmaz haketmeyen birisi için çok uğraşmşsın Allah yardımcın olsun ve inş.çabucak atlatrsın ona olan sevgini daha iyilerine layıksın eminim... 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen seni 1 kuruşa satar bu çok dgru bi sözdür bundan snra daha temknli olursun özellklede erkekler konusunda :29:

nankör işte cok sinirlendim okurken canım boşver takma o kaybetmiş bu erkeklerin cogu azcık yukselince kendilerini birşey sanıyorlar yada ceplerine azcık fazla para girerse kendilerine anlamsız bir guven gelıyor yazık

Back
X