Haksızlık bu ya............

Valla halen nasıl kaçıp evlenen zihniyetler var anlamakta güçlük çekiyorum,hangi akla hizmet...

Siz zaten bir kere kaçarak,ailenizin haberi olmadan evlenirseniz;daha siz kendi ailenizi eziyorsanız karşı aile size nasıl olumlu tavır sergilesin ki...

Onlara cevap vererek kendimi koruyorum diyorsunuz.... Kendinizi o şekilde değil,hiç laf dalaşına girmeyip saygınızı göstererek korumanız gerekiyordu. Belki o zaman eşiniz bu konuda daha sağduyulu yaklaşabilirdi...

Ha anlattığınız kadarıyla,eşiniz size ne kadar hayat arkadaşlığı yapıyor;orası zaten muamma...

Açıkcası ben ortada bir evlilik görmüyorum. Saygı yoksa,orda hiç bir şey olmaz. Bugün size bir pislik yakıştırması yapıp,umrumda değilsin diyen; hiç beklemeyin ki o kişi sizin her daim yanınızda olsun...

Bugün hakaret,yarın dayak, ertesi gün aldatma, haftaya kapıya konulma...Aman aman!!!:olmaz:

Altın takmadılar,düğün yapmadılar diye yakınıyorsunuz...Madem bu kadar geleneklerinize bağlısınız,siz babanızın evinden telli duvaklı gelinlikle mi çıktınızda bunu bekliyorsunuz? Kendi aileni ezip geçmişsin,sana hangi gözle baksınlar ki...

Zaten ilk hatayı kaçarak evlenmekte yapmışsınız..
İkinciyi ailenizi arkanıza almamakla yapmışsınız
Üçüncüyü karşı tarafı tanımadan evlenmekle yapmışsınız
Dördüncüyü eşinizin ailesine laf yetiştirmekle yapmışsınız...

Benim tek diyeceğim şey,madem bunları düşünemediniz; bari bundan sonra gerekli açıklamayı yapıp ailenizin yanına dönmeniz.

Eşinizden ve ailesinden hiç hazetmedim... İlerde daha da pişman olabilirsiniz

bu tür konular açıldığında neden bütün kadınlar evliliğin geneline bakmadan boşanın diyorlar bir evliliği bitirmek hiçte kolay değil ayrıca doğruda değil günlük sinirle yazılar yazılyo buraya ve karşıdan teselli bekleniyor paylaşım rahatlamak için çözüm ve öneri boşanma olmamalı lütfen

Eğer ortada saygısızlık,hakaret,fiziksel yada sözsel şiddet varsa kusura bakmayın ama sizin dediğiniz gibi evliliği sürdürmenin hiçbir mantalitesi yok...

Ondan sonra başlasın dayaklar,aldatmalar... Allah aşkına yapmayın...Evliliği bitirmek evet kolay olmamalı,ama ortada eğer ciddi bir EVLİLİK çerçevesine sığan bir hayat varsa...boshayallersmile

Ben hiçbişey anlamadım bu konudan....
Eşinizin akrabaları sizi sevmiyor size kötü davranıyor
kocanız sizi sevmiyor size saygı duymuyor ve size kötü davranıyor
anneniz sizi sevmiyor size kötü davranıyor....

Allah aşkına etrafınızdaki herkes bu kadar kötü mü yani... Yoksa insanları sizden soğutan bişeyler mi var....
Bir insan durup dururken gelininden nefret etmez, hadi etti diyelim, sevip kaçıracak kadar seven koca durup dururken ne oldu da sizi sevmemeye size b.k kadar bile değer vermemeye başladı... hadi oldu diyelim, hangi anne durup dururken kendi canından parça olan kızına bu kadar öfke dolu olabilir????

Lafi agzimdan aldin tatlim....aynen bende bunu yazacaktim.

Bunu anlayabilmek kendini mahkeme edebilmektir isin asli.

Yahu neden bunca insan bana kötü davraniyor....neden deli divane asik olarak kactigim ailemi bile karsima aldigim adam simdi bir b.k kadar kiymetin yok diyor?

Hepmi karsimdaki insanlar hatali.....benimde hatalarim var....ama ne? Ne yaptimda bu duruma geldi bu insanlar?

Konu sahibi arkadasim, benimde hatalarim var, bosanmak istemiyorum, güzellikle iylikle esim ve ailesi ile gecinmek istiyorum diyorsan, kirdigin üzdügün insanlarin karsisina gec ve özür dile....herseye yeniden baslamak istiyorum de ve sil bastan yap.....:kahve:

Yada buraya kadar de ve seni bir b.k. yerine bile koymayan adamdan kurtul ve bosan.

Baska alternatifin yok. Hakkinda hayirlisi olsun, ne diyim.benneyaptımki

Bu ılıskı ılıskı degıl canım. sız kopmussunuz. erkek nasıl ne olursa olsun aılesıne laf ettırmıyorsa sende aılen hakkında yorum yapmamalıydın. suanda sahıpsız oldugun asıkar zaten.
eger duzeltmek ıstıyorsan suan ıtıbarıyle evınde eskı mevzuları acma, esının unuttugu gıbı sende sana yapılanları unut. adama hergece yemek yapıp hergece gonlunu eglendır. esın kendıne cek sonrada aılesıyle barıs. bunları yapmak cok kolay degıl ana saba b.k dıyen adamın koynuna gırmek , yanında durmak cokda agrına gıtmıyorsa aılesının suratına bakma o kadarda agır gelmemelı dıye dusunuyprum

Back
X