Haksızlık mı? Çok mutsuzm

lalem12

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
643
Ankara
Arkadaşlar merhaba vicdanım rahat değil..Bu yıl ıcınde evlenıyorum fakat aılemın maddı durumu kotu babam 3 yıldır calısmıyor (iş begenmıyor) Annemde ev hanımı.Aldığım maaşla ve buyuk katkı saglıyorum.Ben gıdınce cok zorlanacaklar:( Yine yardım edıcem elbet ama bu kadar edemem.Sizce Anne Baba hakkımı yiyorum:( Çok huzursuzum:(:( Bencil miyim:(

baban çalışabilecek durumda anladığım, neden çalışmıyor? her yük sende.. senin evlenebileceğini bilmiyormuydu. bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor.. evlenince hiç para veremeyeceğin durumlar olacak. tabi annem baban yardım edeceksin. ancak babanın çalışma durumu varken çalışmıyorsa o bencil... kusura bakma...

Arkadaşlar merhaba vicdanım rahat değil..Bu yıl ıcınde evlenıyorum fakat aılemın maddı durumu kotu babam 3 yıldır calısmıyor (iş begenmıyor) Annemde ev hanımı.Aldığım maaşla ve buyuk katkı saglıyorum.Ben gıdınce cok zorlanacaklar:( Yine yardım edıcem elbet ama bu kadar edemem.Sizce Anne Baba hakkımı yiyorum:( Çok huzursuzum:(:( Bencil miyim:(

hayır neden bencil olasın ki ..sevdiğin adamla evlenmek senin de en doğal hakkın .Bunları senin düşünmen değil,babanın düşünmesi gerekir ."Kızım evlenecek ,onu erkek tarafına karşı mahçup etmeyeyim ,düğüne derneğe biraz destek çıkayım iş beğenmemezlik yapacağıma bir iş bulayım da çalışayım" demesi gerekir .Babanın iş beğenmeyip çalışmaması senin suçun olamaz r .

Baban -Allah korusun- hasta falan olsa amenna vicdan azabı çekebilirsin belki..
Ki o da evlenmeme sebebi değildir bence..
İş beğenmeyip de çalışmıyorsa kusura bakmasın artık...
Benim kv hala çalışıyor, diğer oğlunun evi var bize de yardım etsin diye..
Kır işine gidiyor hem de kadın haliyle..
Konuşsanız işe yarar mı bilemem ama..
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah hakkınızda...

İş beğenmemek çalışmaya mani bir durum değil. Sen evlen de bari baban da geçindirmekle sorumlu olduğu bir evi olduğunu hatırlasın.

Babanız sakat olsa kendinizi kötü hissetmenizi anlarım ama adam iş beğenmiyorsa niye siz bencil olsanız?

Hem siz ömür boyu onları bakacak değilsiniz ya. Babanız bi zahmet iş beğensin artık. Bu arada ne kadar iyi bir evlatsınız, babamın akrabaları 4 çocuk 1 hasta babaya bakamadı. :50: Bencillik böyle insanların yaptığına deniyor sizin yaptığınıza değil.

Back
X