Haksizlik

Lila_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
50
29
38
32
Merhaba hanımlar. Size biraz içimi dökmek istiyorum.
Esim kardeşleriyle ortak.Manav market işiyle uğraşıyorlar.Ama nedense işçi muamelesi görüyoruz hep.Bizim sigortamız bile yok onların var.surekli halledicez diyip geçiştiriyorlar.biz babamın aldığı eski arabayla idare ediyoruz.onlar araba modeli yükseltme derdinde.arabayi ortak da kullanıyoruz ama sonuçta bizim arabamız olmuyor. Geçenlerde eltimle ehliyet alma konusu konuştuk.ben ehliyet almak istiyorum dedim oda bende dedi.iyi o zmn beraber alalım aynı anda diye konuştuk.eltimin eşi abimiz söz verdi ikinizide yazdıracam ama biraz bekleyin durumlar düzelsin diye.tmm dedik.bugun otururken ehliyetten açıldı konu.bende abimin sözü var bakalım diye konuştum.eltimde ben yazıldim geçen hafta dedi.sok oldum.kaldim öyle.esimde anladı seni de yazdıralım dedi.bende gerekmez abim sözünde durmuyor ne söyledi ne yapıyor dedim.abimde seni de bidahaki ay yazdirirz dedi.ben tekrar gerek yok deyip eşimle kalktık ortamdan kısa süre sonra.kucuk kaynimin yanına gittim.haklisin dedi.bundan sonra hesap kitap tutulacak dedim.kimse kimsenin patronu değil dedim.ama çok kırıldım. Uzun oldu k.bakmayin. .s

Esiniz neden sesini cikaemiyor bu duruma ?
Kac ortak var ise gelir esit paylasilmali , cok ayip size yapilan

Evlendigimizde ortaktik yapamadık onlarla.ayrildi esim ama işte bulamadı.kendimiz açtık babasının dükkanına ama esim gene yetisemedi.kardesleri gelin birleselim dedi her şey daha güzel olacak dediler ama gene aynı.daha kirada dükkan ev falan var.ama bize gelince para yok.esimde haklısın diyo.ama bilmiyorum niye hakkını koruyamiyor

Ortak malın olana kadar ortak karın olsun diye boşa dememişler arkadaşım! Bizimde bazı şeyler ortak kv ve kaynimla. Ve ben çok sınır oluyorum bu duruma ....

Hiçte ortak gibi görünmüyor dükkan.Esin neden ses çıkarmıyor SGK icin
Daha önce ayrıldık onlardan kendimiz dükkan açtık sonra.esim sigorta sini odeyemedi o dönem.onun borçları birikti.yapilandirma yapıyoruz diyorlar borclar için.gidiyorum doktora veriyorum 50 100 tl.bundn önce para gitmesin diye acile giderdim hep ama bundan sonra gicikligina hergun parayla muane olacam

Ortak malın olana kadar ortak karın olsun diye boşa dememişler arkadaşım! Bizimde bazı şeyler ortak kv ve kaynimla. Ve ben çok sınır oluyorum bu duruma ....
Valla öyle senin yapamadığını para gitmesin diye onlar yapınca insan gıcık oluyor.

Sen niye kaynından onay bekliyorsun kurs için?
Eşinle konuş, git yazıl.
Bir de trip atmışsın eşin yazdıralım diyince "abin sözünü tutmuyor" diye..

Ben salak gibi bekledim haksızlık olmasın söz verdik diye.durumlar kötü bekleyin dediler.3 kardeşler zaten küçüğü bekar daha.soz konusu ehliyet almam falan da değil zaten.enayi yerine konulmak.sinirden aglamamak için zor tuttum orda kendimi.dugun orta miydi konuşmak istemedim orda.aglardim çünkü bide salak gibi

Haklisim valla
Ama esinde bitiyor is malesef.

Aa yengem yazildi mi? Tamam yarin biz de yazilalim canim hemen..demeli abisine yengesine karsi

O dedi zaten. Ama ben orda şok geçirdim.soyleyip istediklerimi söylememek için tuttum.cunku sinirlenince ben ben değilim.ama yarın ilk isim kursa kayıt olmak.kimseyede bisey yaparken sormam şu saatten sonra.en pahalı sını bulana kadar gezecem

Kese ortak değil inşallah.

Ortaklikta bi taraf somurebiliyor.
Orneklerini görüyoruz.

Sigorta yaptirmamak nedir ya ilk önceliğiniz sigorta olsun Dunya' nin bin türlü hali var. Sağlık bu.

Herkes hakkini almalı.

Eşinize güzelce anlatın.

Bizim de ortak is ve seni o kadar iyi anliyorum ki insan sinir oluyor cogu seye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…