- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Merhaba kızlar . Hep aynı konular üzerinden gidiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün ben yatak döşşek hastayım , kalkıp evimin işini bile göremedim . Kayinvalidene bizim akrabamiz geliyormuş kendileri çok samimiler. Beni aradı işte öğlenden gel temizliğe yemeğe yardım et diye bende gelirdimde çok hastayım dedim. Biraz suratı bozuldu kapattı. Sonra benm hasta olduğuma inanmamış zil çaldi duşta oldgmu için açamadım telime baktım 4 sefer kayınvalidem 1 sefer de kayinbabam aramış. Heralde hastasıyım bahane mi yapıyorum diye kontrole geldi. Duştan çıktıktan sonra tekrar aradı misafirlere ayıp öğlenden sonra gel bana da yardım et dedi. Normalde her misafir gelişinde öğlenden temizliğine gidiyordum. Fakat insan geçmiş olsun kizim gelmene gerek yok dese inanin hasta halimle gider yardım ederdim. Bundan biraz daha mesafeli yaklasicam ve yaklaşmaya devam edicem çünkü elimi versem kolumu kaptiriyorum kıymet bilinmediğini farkettim. Eşim beni aradı hastayım annen temizliğe cagiriyo gitmesem ayıp olurmu ddm oda gitme ben annemle konuşurum dedi. Kayinvalidemi aramış kaynanam akşam misafir gelicekte gelini çagirdim gelmedi demiş.... Esimde o çok hasta bu seferlik gelmesin diyince suratı düşmüş. Şimdi bunlar akrabalara gelin gelmiyo demesn diye sadece çaya gidicem onları haklı cikarmicam. Ve yarın bı gün kesin eşimi ben arattirdim diye sorun cikaricaklar. Sizcede temizliğe gitmemekte haksizmiyim arkadaşlar ? Gittgmde hep bekliyorlar benim de aklıma başına geldi her cagirdiginda gitmicem. esimde bu konuda ısrar etmez sağolsun. Ama muhakkak aramızı acicaklr çünkü kendilerini acindirmayi çok iyi biliyorlar 

Son düzenleme: