haksızmıyım?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
rayana mı bakmak lazım aratana mı bilemedim.

yani, samimiyetim yoksa bir insanla, ödemeli arama yapmam. kontörlü telefon bulur öyle ararım arayacaksam.

hemen eşinizi suçlamayın ama, ben şöyle böyle yaparım dedim ama bazı insanların kaba tabirle astarı yırtılmış. siz gözünüzü dört açın, bir daha olursa, gardınızı ona göre alırsı

Son düzenleme:
arayana mı bakmak lazım aratana mı bilemedim.

yani, samimiyetim yoksa bir insanla, ödemeli arama yapmam. kontörlü telefon bulur öyle ararım arayacaksam.

hemen eşinizi suçlamayın ama, ben şöyle böyle yaparım dedim ama bazı insanların kaba tabirle astarı yırtılmış. siz gözünüzü dört açın, bir daha olursa, gardınızı ona göre alırsınız.

arayana mı bakmak lazım aratana mı bilemedim.

hemen eşinizi suçlamayın ama, ben şöyle böyle yaparım dedim ama bazı insanların kaba tabirle astarı yırtılmış. siz gözünüzü dört açın, bir daha olursa, gardınızı ona göre alırsınız.

bende elın adamına odemelı atmAM ard arda 2 kere.
ben acınca moralı bozuldu zaten..
cok sınırlıyım ya bır mutlu olamıyorum

şimdi ortada fol yok yumurta yok kadının kapısına dayanman hoş olmaz ,aradığında soracaktın neden ödemeli arıyosunuz diye ki bence ödemeli aramak ayıp bişey çok acil bi mevzu yoksa ,sakin hareket et yıpratma kendini 2 kendini bilmez kadın yüzünden

ortada bişi yokmuş gibi görünse bıle
eşinin, '' yüz vermıyorum'' demesi garip, yüz verılmeyecek bir durum var sanırım:26:
demek ki eşin kadının asıldığını seziyor, yoksa neden sana öyle desın.

kadını arama bence, eşin tavrını koysa sorun olmaz.

şimdi ortada fol yok yumurta yok kadının kapısına dayanman hoş olmaz ,aradığında soracaktın neden ödemeli arıyosunuz diye ki bence ödemeli aramak ayıp bişey çok acil bi mevzu yoksa ,sakin hareket et yıpratma kendini 2 kendini bilmez kadın yüzünden

sabahtan beri aklımdan cıkmadı dersını vercem.
ınsanlara ıyı davrandıkça bır yerlerı kalkıyor.(malesef)

ben 25 yasındayım kımsenın kocasını aramadım art nıyet sezıyorum.. benım esım onların ahbabı degıl bırseysı degıl.
ama dersını vercem bı sekılde sınırden uyuyamıyorum

esım havuzdan gelınce dedımkı ara su kadını ben kıralıkla ılgılenmıyorum de dedım. esım aramadı .
yok arıyorlar ben acmıyorum yuz vermıyorum. bı daha açmam bosver dedı.
kımseyı kıramıyor. benı kırıyor hıc agır baslı degıl :::::::(

Ay canim kiyamam ya. Ama kötü dusunme belki hic bilerek yapmamistir kadin.Gorgusuz dur belki sadece !
Adami odemeli ariyacak , valla gorgusuz baska birsey degildir.

esım havuzdan gelınce dedımkı ara su kadını ben kıralıkla ılgılenmıyorum de dedım. esım aramadı .
yok arıyorlar ben acmıyorum yuz vermıyorum. bı daha açmam bosver dedı.
kımseyı kıramıyor. benı kırıyor hıc agır baslı degıl :::::::(

Eşin ağır başlı olamıyorsa sen ol, fevri hareket ediyorsun bence. Sinirlenmen normal olabilir ama iş bu eşin birçok kişiyle muhattap olacaktır işi nedeniyle. İnşaat mühendisi bir kadın da olabilir bu, müşteride olabilir. Tabi ödemeli aramak bana da ayıp geldi, ama bu insanların ayıbı sende buna karşılık bir ayıp yapma derim ve bu kıskançlığını eşine aşırı belli edersen bence bi yerleri kalkacak olan eşin olur demedi deme. Sakin ol, mütevazi ol isterse bir sürü kadın kocanın etrafında dönsün, olay kocanda bitiyor ve sen hergün biraz daha kendine aşık et onu ki gözü gönlü başkasını görmesin :49:

Ödemeli araması tuhaf. Eşin araya mesafe koyamamış belli ki. Şimdilik sessizleri oynayıp eşini takibe almalısın çaktırmadan.

Kadın hissediyor arkadaşım. İnan hissediyorsun. Ama benim durumuma düşme. İspat için delil toplamalısın. Telefonlarını çaktırmadan kurcala, bilgisayarını kurcala. Fotoğraf falan bulmaya çalış. O zaman o kadından da tazminat talebinde bulunabilirsin. Aksi halde benim gibi ruh hastası, kıskançlık hastası olarak suçlanırsın.
Salakları, sessizleri oyna, delil toplamaya bak. eğer şüphelendiğini çaktırırsan daha çok tedbirli olurlar. Sabırla bekle.

benım derdım kıskançlık..
benım esım mutahitlik yapıyor. cevresı genıs.
dun bır adam aradı esımı kıralık ev soruyor. esım kıralık evde ayarlıyor ama asıl işi o degıl .
neyse bu adam aradı kıralık ev soruyor esım 3 gun sonraya attı ısım var dedı. bugun o adamdan odemelı arama geldı
esım havuzdaydı 2 kere odemelı yapınca adam arayım barı dedım aradımkı karısı!!!!!!!!!!!
alo dedım sınırlıce kadını tanıyorum oynak bırsey ben ... yı aramıstım dedı musaıt degıl dedım konu ne dedım
ev dedı neyse rahatsız etmeyım dedı kapattı..
ben tabı sınırden kıpkırmızı oldum bu kadın nasıl odemelı atıyor bu ne samımıyet ya
her ıstedıgınde esımımı arıyor?
haksızsam burdan yazın allah askına . bu normalmı sızce. kadın evlı 2 cocugu var ama tanıyorum oyle agır baslı degıl oynak bıraz.
esımle kavga ettım esım yuz vermıom dedı ama yuz vermese odemelı atarmı?
o kadının evını bılıyorum sızce ne yapmam lazım?
konusayımmı?
bır kadın daha var. oda 2 cocuklu ama sureklı esımı arıyor.
sudan sebeplerle.
uyku uyuyamıyorum sınırden sızce ne yapmam lazım sorun esımde herkese ıyı olcam dıye benı katıl edecek :(

Bence sen eşine karşı tavrını net koy. Neden seni mutlu etmek için arayıp, kiralıkla ilgim yok aramayın demiyor. Seni eşine karşı doldurmak istemiyrm ama bana tuhaf geldi. Bu iyiniyet bile olsa seni mutlu etmek için iyiniyetini kırmalı. Benim eşim çok çapkındı evlenmeden çnce öyle ki kıskanç bir yapıya da sahip üstelik yakışıklı çevresi geniş. O bile ben mutlu olayım diye telini ciddi açar ciddi konuşur daha kimsenin onu aradığını görmedim defalarca da telini açtım. Kadınlar bitmez hep varlar hele böyle terbiyesiz düşüncesizleri bunu eşin bertaraf etmeli senin aklını kalbine huzur vermeli. Öpüyorum.

aynı benim gibisiniz insanın gözünün içine baka baka evli olduğunu bile bile gereksiz muhabbete giren birisine tahammülüm yok...
burda iş eşinizde bitiyor,kızkardeşimin bi arkadaşı eşime asılmıştı kıyameti koparmıştım hem aileme hem o kıza çok çektirdim...
bu konuda oto kontrolüm yok sanırım :)
annemde eşime kızmıştı ne diye bu deliye anlatıyosun sana asıldığını hemen diye gülermisin ağlarmısın...

Elzem benim konumu okudun mu bilmiyorum. Ben o kadını aradım. Artık seninle görüşmek istemiyorum senin hareketlerin evli bir kadına hiç yakışmıyor dedim. Kadın sen zavallısın deyip telefonu suratıma kapattı. Sonra ağlayarak kocasını aramış. Kocası beni aradı. Ne var karım senin kocanın fotoğraflarını çekiyorsa, sen de benimkini çek. Facebooktan özel mesaj gönderiyorsa ne var, sen de bana gönder dedi. Sen git bir tedavi ol dedi. Yani anlayacağın kadınla konuşman işi çözmez. İş kocanda bitiyor. Araya mesafe koyması gereken o. Kadınların onu araması belliki egosunu şişiriyor. Eşinle konuşman fayda edermi bilmiyorum. Benim etmedi, ki evi terk etti konuştuktan sonra. Bir de herkese kıskançlık hastası olarak anlattı beni. Ben bile kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Bu durumda yapılacak tek şey delil toplaman. Facebook'una bak, telefonlarına, mesajlarına, maillerine... aklına ne gelirse. Ama çaktırma. belli etme. Yoksa benim gibi sen suçlanırsın.

Son düzenleme:
Elzem benim konumu okudun mu bilmiyorum. Ben o kadını aradım. Artık seninle görüşmek istemiyorum senin hareketlerin evli bir kadına hiç yakışmıyor dedim. Kadın sen zavallısın deyip telefonu suratıma kapattı. Sonra ağlayarak kocasını aramış. Kocası beni aradı. Ne var karım senin kocanın fotoğraflarını çekiyorsa, sen de benimkini çek. Facebooktan özel mesaj gönderiyorsa ne var, sen de bana gönder dedi. Sen git bir tedavi ol dedi. Yani anlayacağın kadınla konuşman işi çözmez. İş kocanda bitiyor. Araya mesafe koyması gereken o. Kadınların onu araması belliki egosunu şişiriyor. Eşinle konuşman fayda edermi bilmiyorum. Benim etmedi, ki evi terk etti konuştuktan sonra. Bir de herkese kıskançlık hastası olarak anlattı beni. Ben bile kendimden şüphe etmeye başlamıştım. Bu durumda yapılacak tek şey delil toplaman. Facebook'una bak, telefonlarına, mesajlarına, maillerine... aklına ne gelirse. Ama çaktırma. belli etme. Yoksa benim gibi sen suçlanırsın.

telefonu maili facesi herseyı ortada onlarda sıkıntı yok
baska nasıl takıp edebılırım yardım edermısınız?

Back
X