K kader1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2008 555 33 118 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #1 Haksizmiyim bilmiyorun dun kayinvaldemlerbende yemekdeydi torunlarin8 sevdiler bugunde gelmek istwdiler bende yorgunum esime dedim tek torunlari bu degil diger torunlarini 1 aydan beri gormemisler@gerci@allah var yukarda kizin cocugunu torun saymiyorlar ben8@babam 3 haftadan beri gormuyor esim goturelimbdemiyor babam huzursuz olmum diye telwfonda@duyuyor torunun sesin8 anlamiyorum cidden@ilerde bendem8@kizin evlatini torun diye saymiycam valla. Anlam veremiyorum rabbim buyuk yukarda kizi@evlatdan saymayanlarin cezasin8@veriri ve inana@kizlari heraeylerine yetisir uzun oldu@bunun yuzune esimle kavga ettim konuamuyor benle haksizmiyim
Haksizmiyim bilmiyorun dun kayinvaldemlerbende yemekdeydi torunlarin8 sevdiler bugunde gelmek istwdiler bende yorgunum esime dedim tek torunlari bu degil diger torunlarini 1 aydan beri gormemisler@gerci@allah var yukarda kizin cocugunu torun saymiyorlar ben8@babam 3 haftadan beri gormuyor esim goturelimbdemiyor babam huzursuz olmum diye telwfonda@duyuyor torunun sesin8 anlamiyorum cidden@ilerde bendem8@kizin evlatini torun diye saymiycam valla. Anlam veremiyorum rabbim buyuk yukarda kizi@evlatdan saymayanlarin cezasin8@veriri ve inana@kizlari heraeylerine yetisir uzun oldu@bunun yuzune esimle kavga ettim konuamuyor benle haksizmiyim
Mutluluki Mucize 1 di şimdi 2 oldu love Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2014 3.897 2.800 333 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #2 anlamadım kendi babanız aileniz mi size ve evladınıza ayırım yapıyorlar. ? eğer öyleyse gerçekten ayıp ve günah.
anlamadım kendi babanız aileniz mi size ve evladınıza ayırım yapıyorlar. ? eğer öyleyse gerçekten ayıp ve günah.
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 35 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #3 kader1 .!.: Haksizmiyim bilmiyorun dun kayinvaldemlerbende yemekdeydi torunlarin8 sevdiler bugunde gelmek istwdiler bende yorgunum esime dedim tek torunlari bu degil diger torunlarini 1 aydan beri gormemisler@gerci@allah var yukarda kizin cocugunu torun saymiyorlar ben8@babam 3 haftadan beri gormuyor esim goturelimbdemiyor babam huzursuz olmum diye telwfonda@duyuyor torunun sesin8 anlamiyorum cidden@ilerde bendem8@kizin evlatini torun diye saymiycam valla. Anlam veremiyorum rabbim buyuk yukarda kizi@evlatdan saymayanlarin cezasin8@veriri ve inana@kizlari heraeylerine yetisir uzun oldu@bunun yuzune esimle kavga ettim konuamuyor benle haksizmiyim Genişletmek için tıkla... 8@ ne anlama geliyor acaba? bizim bilmediğimiz bir şifre filan mı?
kader1 .!.: Haksizmiyim bilmiyorun dun kayinvaldemlerbende yemekdeydi torunlarin8 sevdiler bugunde gelmek istwdiler bende yorgunum esime dedim tek torunlari bu degil diger torunlarini 1 aydan beri gormemisler@gerci@allah var yukarda kizin cocugunu torun saymiyorlar ben8@babam 3 haftadan beri gormuyor esim goturelimbdemiyor babam huzursuz olmum diye telwfonda@duyuyor torunun sesin8 anlamiyorum cidden@ilerde bendem8@kizin evlatini torun diye saymiycam valla. Anlam veremiyorum rabbim buyuk yukarda kizi@evlatdan saymayanlarin cezasin8@veriri ve inana@kizlari heraeylerine yetisir uzun oldu@bunun yuzune esimle kavga ettim konuamuyor benle haksizmiyim Genişletmek için tıkla... 8@ ne anlama geliyor acaba? bizim bilmediğimiz bir şifre filan mı?
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 35 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #4 kader1 .!.: Haksizmiyim bilmiyorun dun kayinvaldemlerbende yemekdeydi torunlarin8 sevdiler bugunde gelmek istwdiler bende yorgunum esime dedim tek torunlari bu degil diger torunlarini 1 aydan beri gormemisler@gerci@allah var yukarda kizin cocugunu torun saymiyorlar ben8@babam 3 haftadan beri gormuyor esim goturelimbdemiyor babam huzursuz olmum diye telwfonda@duyuyor torunun sesin8 anlamiyorum cidden@ilerde bendem8@kizin evlatini torun diye saymiycam valla. Anlam veremiyorum rabbim buyuk yukarda kizi@evlatdan saymayanlarin cezasin8@veriri ve inana@kizlari heraeylerine yetisir uzun oldu@bunun yuzune esimle kavga ettim konuamuyor benle haksizmiyim Genişletmek için tıkla... kayınpeder kızının evlatlarını torundan saymıyor seninkilere çok düşkün diye mi şikayetçisin?
kader1 .!.: Haksizmiyim bilmiyorun dun kayinvaldemlerbende yemekdeydi torunlarin8 sevdiler bugunde gelmek istwdiler bende yorgunum esime dedim tek torunlari bu degil diger torunlarini 1 aydan beri gormemisler@gerci@allah var yukarda kizin cocugunu torun saymiyorlar ben8@babam 3 haftadan beri gormuyor esim goturelimbdemiyor babam huzursuz olmum diye telwfonda@duyuyor torunun sesin8 anlamiyorum cidden@ilerde bendem8@kizin evlatini torun diye saymiycam valla. Anlam veremiyorum rabbim buyuk yukarda kizi@evlatdan saymayanlarin cezasin8@veriri ve inana@kizlari heraeylerine yetisir uzun oldu@bunun yuzune esimle kavga ettim konuamuyor benle haksizmiyim Genişletmek için tıkla... kayınpeder kızının evlatlarını torundan saymıyor seninkilere çok düşkün diye mi şikayetçisin?
Akasya Saçmalamayın! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 9.152 13.871 498 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #5 Bu nasil bir yazim şeklidir?
K kader1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2008 555 33 118 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #6 Be themis1990 .!.: 8@ ne anlama geliyor acaba? bizim bilmediğimiz bir şifre filan mı? Genişletmek için tıkla... Benim yazacakdim
Be themis1990 .!.: 8@ ne anlama geliyor acaba? bizim bilmediğimiz bir şifre filan mı? Genişletmek için tıkla... Benim yazacakdim
K kader1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2008 555 33 118 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #7 Esim Mutluluki .!.: anlamadım kendi babanız aileniz mi size ve evladınıza ayırım yapıyorlar. ? eğer öyleyse gerçekten ayıp ve günah. Genişletmek için tıkla... esimin anne babasi@kizlarinin@torunlarini@torun@saymiyor@yemin ederim cok@kiziyorum ama dinlemiyorlar
Esim Mutluluki .!.: anlamadım kendi babanız aileniz mi size ve evladınıza ayırım yapıyorlar. ? eğer öyleyse gerçekten ayıp ve günah. Genişletmek için tıkla... esimin anne babasi@kizlarinin@torunlarini@torun@saymiyor@yemin ederim cok@kiziyorum ama dinlemiyorlar
K kader1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2008 555 33 118 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #8 H themis1990 .!.: kayınpeder kızının evlatlarını torundan saymıyor seninkilere çok düşkün diye mi şikayetçisin? Genişletmek için tıkla... Hergun@bende olmak istiyorlar boguyor beni kizin cocugunu yitiyor kayinbabam benimkinine@birsey demiyor
H themis1990 .!.: kayınpeder kızının evlatlarını torundan saymıyor seninkilere çok düşkün diye mi şikayetçisin? Genişletmek için tıkla... Hergun@bende olmak istiyorlar boguyor beni kizin cocugunu yitiyor kayinbabam benimkinine@birsey demiyor
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 35 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #9 kader1 .!.: Esim esimin anne babasi@kizlarinin@torunlarini@torun@saymiyor@yemin ederim cok@kiziyorum ama dinlemiyorlar Genişletmek için tıkla... senin@ yapacak@birşeyin@ yok @bu durumda@ onların tercihi@
kader1 .!.: Esim esimin anne babasi@kizlarinin@torunlarini@torun@saymiyor@yemin ederim cok@kiziyorum ama dinlemiyorlar Genişletmek için tıkla... senin@ yapacak@birşeyin@ yok @bu durumda@ onların tercihi@
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 248 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #10 Yazdığınıza bi bakın allah aşkına Anlaşılmıyor şifreli mi yazdınız
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 35 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #11 kader1 .!.: H Hergun@bende olmak istiyorlar boguyor beni kizin cocugunu yitiyor kayinbabam benimkinine@birsey demiyor Genişletmek için tıkla... madem bu kadar rahatsızsın dile getir o vakit ama bir şey değişeceğini sanmıyorum
kader1 .!.: H Hergun@bende olmak istiyorlar boguyor beni kizin cocugunu yitiyor kayinbabam benimkinine@birsey demiyor Genişletmek için tıkla... madem bu kadar rahatsızsın dile getir o vakit ama bir şey değişeceğini sanmıyorum
zvjezdan Guru Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 4.328 6.491 358 K.K.T.C. 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #12 bence@haksızsın@nevar@yani@gelip@sevdiyse@sevecekse@ bukadar@bencil@olmayın@ayıp@yahu sevmeseler@çocuğumu@sevmiyorlar@diye@ağlarsısınız pes@vallahi@@@@@@
bence@haksızsın@nevar@yani@gelip@sevdiyse@sevecekse@ bukadar@bencil@olmayın@ayıp@yahu sevmeseler@çocuğumu@sevmiyorlar@diye@ağlarsısınız pes@vallahi@@@@@@
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.362 598 35 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kader1 #13 Bunu@görümcenin dert edip efkarlanması@gerekmez miydi@??