Haksızmıyım

vesairee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
51
12
3
Merhaba arkadaslar size bise danışmak istiyorum kayinvalidemle birlikte kaliyoruz dublex bi evde o ust katta biz alt kattayiz geçen evli kizi kalmaya geldi iki uc gunluk neyse o esnada arkdsm aradi bni sana geliorm suprz yaptm sana diye bunlarin surati dustu kv haber vermeden misafirligemi gelinir falan dedi sasirdm aslinda cok iyi biridir bn onlarn misafirlerini guler yuzle karsiliyorum oysaki zoruma gitti bole olmasi bnmde suratim dustu pazar gunu esimle bas basa gitcektk normalde sırf onlar istio diye onlarin istedigi yere gidelim dedim esime ustume bise giyorum otekini giysene kizim dio bana karisilmasndan rahatsiz oluyorum surekli mudahale edilmektn gecen misafiri vardi bunlarn bana mandalina kapda gel dedi gorumcem bi degisik oldum bnmi abartiyorum bilmiorm boyle olunca bnmde suratim dusuo snra pişman oluorm insanalra guler yuzlu davranmadm diye napmam lazim bilmiorm sizce ben haksizmiyim

Haklisin
Ama beraber oturmaktan baska careniz yoksa yoklarmis gibi davran. Bir sey sorduklarinda cevap verme, duymuyormus gibi yap. Bir sure sonra yorulurlar belki

Bazen diyorum bnmi abartiyorum cunku aslnda cok iyi birileri belkide iyi niyetli soyluyolar bazende diyorum bn cok aptalim galiba bilmiorm ya

Esimden Allah razi olsun cok iyi ama bn ona hic bise anlatmam sirf huzur kacmasn diye

Görümcen mandalina kap gel dedi ise sanırım samimiyetiniz doğrultusunda bir istekte bulunmuştur.
Kv neden kıyafetinize karışma gereği duyuyor eşiniz neci bu durumda ve yahut siz tamam anne giyim gelim mi diyorsunuz ?

Hayir bu daha guzel uyuyor diyorum samimiyetimiz iyi gorumcemle ama kendi neden almiyorr

Dublex de olsa orası önce onların evi.Böyle görecekler böyle davranacaklar.Senin misafirlerine surat asılacak,sen onlarınkine hizmet edeceksin.Bu şekilde yaşamaya kabul edenler baştan yarı gelin yarı hizmetçiliği kabul etmiş oluyor.Ya alış yaşa ya ayrı eve çık.

Hayir bu daha guzel uyuyor diyorum samimiyetimiz iyi gorumcemle ama kendi neden almiyorr

Her defasında bunu yapıyormu peki
Yani ihtiyaçalrını size söyleyerek mi yaptırıyor,eğer öyle ise samimi de olsan bir yere kadar
Ben de görümceyim ve asla mandalina kap gel demem seviyeliyimdir bu konuda hatta ne munasebet !
Ha elimde o an bir şey vardır gelin hanım ayakta olur rica etsem şunu masadan yada bulunduğu yerden verebilirmisin derim

Hayir dublex bnm icin tutuldu onceden baska evde yasiyorlardi evlenince boyle tuttuk

Aynı evde yasayınca sanırım bunlar mecbur oluyor. Kötü niyetle değil de birlikte yasamanın, birbirine alısmanın bir getirisi. İster istemez yüzgöz olunuyor. Huzurunun kaçmaması için görmezden gel ayrı eve cıkma imkanınız yoksa. Mesela kendi ablam mandalina kap gel dese rahatsız olur muydum, kendi annem böyle konussa ne düşünürdüm diye kendini sakinleştir. Yoksa geçiminiz zorlaşır.

İşte kayınvalide ile oturmayı kabul edince bu sorunlar her zaman oluyor.
Ev üstüne ev olmaz.

Birlikte oturduğunuz için herşeyine karışacak, gelen misafirine de gece kaçta yattığınıza da.
Mandalina da getir der, farklı şeyleri de getir - götürür yaptırırlar insana.

Eğer başka seçeneğiniz yoksa, ayrı eve çıkmak gibi, yapacak birşey yok.
Katlanmanız gereken bir durum malesef ki.
Aksi halde siz diklendikçe, sizin gözünüze batanları söyledikçe ters düşeceksiniz.
Gereksiz yere eşiniz ile aranızda da sorunlar oluşturmaya başlayacak.

Umarım geçici bir dönemdir ve süreçtir.
İnşallah kendi evinize çıkarsınız.

Back
X