Haksizmiyimmmm

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
Kizlar iyi geceler oncelikle.benimkisi oyle icinden cikilmiycak bi dert degil cok sukur.yada ben o hale getirmiyorum.ewet basliyorum.
Esim spor salonuna yazilmaya karar werdi. Uzun suredir kilo vermek istiyor fakat hic bir caba gostermiyor. Bu yuzdende"kilo veremiyorum artik, metobolizmam yavasladi galiba " deyip duruyor.
Simdi diyceksinizki e nevar bunda.
Yaklasik birbucuk sene once dogum yaptim ve dogum zamaninda sadece 7 kilo aldim. Ama bu bile bende vata bi psikolojik sorun yapti. O zamanlar esime surekli soyledim " hayatim spora gidelim, bi salona yazilalim beraber gider geliriz " diye.
O da bana " cocuk kucuk, cok para oralar" falan diye bahaneler uydurdu.bende bisi demedim gittim parklardakibspor aletlerinde calistim kucuk cocugumla, tatlimi azalttim falan cok sukur zayifladim.
Simdi bana gelmis spor salonuna gitcem diyo.bende dedimki cok paradir oralar. "yok ayda 70 lira falanmis" dedi.
Bu arada kizim olmadan once beraber calisiyorduk artik ben calismiyorum.
"tabi gidersin hayatim sonucta sen kazaniyosun" dedim. Biraz alindi."ne alakasi var, sen calissanda calismasansa spor salonuna gidemezsin.ayrica senin paran benim parammi var" dedi.
"niye gidemiyomusum" dedim.
"cunku sen istedigin zaman kilo verebiliyosun, hemde gidemezsin"dedi.
"bende bi ise gireyim herkes kendi parasiyla istediklerini yapsin😊" ( bu arada bunlari hep saka gibi gulerek soyluyorum) dedim.
"istemedigin biseyi yaptigimda hep boyle burnumdan getiriyosun bunuda getirdin" dedi. Yatti.
Haksizmiyim ama zamaninda bende istedim. Bu arada yarin gidiyo spora:9:

kesinlikle haklısın, alttan alınacak bir durum değil, bende olsam aynı cevabı verirdim..kaldı ki şakayla demişsiniz ben gayet ciddi şekilde söylerdim,
ne demek sen gidemezsin, sen isteyince veriyorsun falan, bunlar laf salatasıdır,
erkekler bencil gerçekten, biz isteyince gereksiz olur onlar isteyince önemli ve yapılması gereken olur...
üstelik birde trip yapıyor burnumdan getirdin gibi,
buna hem kel hem fodul derler güzelim,
senin yerinde olsam taviz vermem, çünkü sen elinde çocukla parklarda çabalarken, sırf masraf olmasın diye, beyfendi şimdi 70 lira çok paramı diyor,
ben çok kırılırdım...bence pek alttan almayın, küsmeyin de tabi :)
anlaması için zamana bırakın..yeri ve zamanı gelir...

Siz de farkındasınız zaten çok büyütülecek bir konu değil.
Evet düşüncesizlik etmiş eşiniz,haklısınız.
Ama zaten siz gerekeni,uygun bir dille ifade etmişsiniz.
Çok da uzatmayın derim.
Ve nedense bana konu işin para kısmı gibi gelmedi.
Sanki biraz kıskançlık kokusu var gibi:44:
Erkekler,eşlerinin spor salonu planlarını pek makul karşılamıyorlar galiba.
Evet her daim zayıf,bakımlı ve göze hoş görünmelerini istiyorlar ama,
bunu kendi çabaları ile yapmalarını istiyorlar herhalde.
Eşimin de vardır böyle saçmalıkları.
Kuaföre gitmeyi pek sevmiyorum,mecbur kalmadıkça da gitmem.
Bakımlı olmayı severim ve her işimi kendim halletmeyi.
Ama kesim için ya da çok acil gitmem gereken bir durum olduğunda
defalarca arar''kuaför erkek mi,bayan mı''diye.Ki çok medeni,çok moderndir ama oluyor işte arada.
Spor salonuna gitme hayalim de sizin ki gibi askıda kalmıştı malesef.
Gerçekten istesem ve üşenmesem giderdim,ikna etmek için uğraşmam ama bende biraz tembel davrandım herhalde.
Erkekler işte...

Kizlar iyi geceler oncelikle.benimkisi oyle icinden cikilmiycak bi dert degil cok sukur.yada ben o hale getirmiyorum.ewet basliyorum.
Esim spor salonuna yazilmaya karar werdi. Uzun suredir kilo vermek istiyor fakat hic bir caba gostermiyor. Bu yuzdende"kilo veremiyorum artik, metobolizmam yavasladi galiba " deyip duruyor.
Simdi diyceksinizki e nevar bunda.
Yaklasik birbucuk sene once dogum yaptim ve dogum zamaninda sadece 7 kilo aldim. Ama bu bile bende vata bi psikolojik sorun yapti. O zamanlar esime surekli soyledim " hayatim spora gidelim, bi salona yazilalim beraber gider geliriz " diye.
O da bana " cocuk kucuk, cok para oralar" falan diye bahaneler uydurdu.bende bisi demedim gittim parklardakibspor aletlerinde calistim kucuk cocugumla, tatlimi azalttim falan cok sukur zayifladim.
Simdi bana gelmis spor salonuna gitcem diyo.bende dedimki cok paradir oralar. "yok ayda 70 lira falanmis" dedi.
Bu arada kizim olmadan once beraber calisiyorduk artik ben calismiyorum.
"tabi gidersin hayatim sonucta sen kazaniyosun" dedim. Biraz alindi."ne alakasi var, sen calissanda calismasansa spor salonuna gidemezsin.ayrica senin paran benim parammi var" dedi.
"niye gidemiyomusum" dedim.
"cunku sen istedigin zaman kilo verebiliyosun, hemde gidemezsin"dedi.
"bende bi ise gireyim herkes kendi parasiyla istediklerini yapsin" ( bu arada bunlari hep saka gibi gulerek soyluyorum) dedim.
"istemedigin biseyi yaptigimda hep boyle burnumdan getiriyosun bunuda getirdin" dedi. Yatti.
Haksizmiyim ama zamaninda bende istedim. Bu arada yarin gidiyo spora:9:

seni salonda kıskanma ihtimalinden olabilirmi?

seni salonda kıskanma ihtimalinden olabilirmi?

Aynen bende böyle düşündüm, gidemezsin derken hem bebiş olduğu için hemde başkaları var diye pürüz çıkartmış. Bence alınganlık yapmayın, sıradan bir konu inanın ki...Benim param senin paran olayına girmeyin, o senin eşin ve eşinin parası ikinize ait...Sen bebişinin büyümesinin keyfini çıkar; boşver biraz baksın eşin kendine de; göbekli erkek olmasın:))

Pardon da eşinizin spor salonundan anladıgı ne Allah aşkına?

Olay kendinin gidip sizin gitmemeniz, sizin çalışıp çalışmamanız degil.

Olay eşinizin spor salonlarına bakış açısı!
Nasıl bir yer ki erkek gider, kadın gitmez mantıgında...

Önce bunu ona bir sorun bakalım...

Spor salonu onun için ne ifade ediyormuş?
Biz de ögrenmiş olalım...

Son düzenleme:
Aynen bende böyle düşündüm, gidemezsin derken hem bebiş olduğu için hemde başkaları var diye pürüz çıkartmış. Bence alınganlık yapmayın, sıradan bir konu inanın ki...Benim param senin paran olayına girmeyin, o senin eşin ve eşinin parası ikinize ait...Sen bebişinin büyümesinin keyfini çıkar; boşver biraz baksın eşin kendine de; göbekli erkek olmasın:))

O seni spor salonundaki erkeklerden kıskanıyor da sen onu spor salonundaki kadınlardan kıskanmıyor musun?

Bunu düşünemiyor mu? Bu ne bencillik.

ben de yollamıyorum eşimi spor salonuna ne olursa olsun bayan erkek karşılıklı spor yapmasını istemiyorum kaslı kocişimin :1: (son iki kelime şakaydı anlamayanlara nottur :ssz:)

bayanlara özel spor salonuna gitmek istesen de aynı sorunu yapacak mı sence? bence yapmayacaktır, yaparsa da bencil demek ki, hep bana ya rabbena :31:

ayy benimkide asla göndermez ne varsa spor salonunda .bende hamileyim şu an doğum sonrası kilo vericem ama spor salonu yasak bana .evde alet var onla yap diyor .evde bir alet var koşu bandı spor salonunda bir sürü var heryer çalışıyor .ben gidicem valla .sende git takıl peşine .oda gitmesin o zaman .yok öle yağma .

Karisik bi spor salonuysa istememekte hakli. Ben de erkek arkadasimin gitmesini istemiorum. Spor bu egilirsin dogrulursn fln hos goruntuler cikmiyo;)) ama bir yandan da park gibi umuma acik bir yerde spor yapmaya ses cikarmayip salona gidemezsin demesi enteresan. gereken cvbi da vermissiniz zaten;)

Butun cevaplarinizi okudum gercekten cok sagolun hankmlar. Esimin sorunu buyuk ihtimalle kiskanclik. Cunku vardir boyle cinslikleri.
Bende dedimki orasi karma bir spor salonu, sende gitme o zaman.
" benim gittigim zaman bayanlar olmuyo. İs cikis saatine denk geliyo erkekler oluyo. Olsada hem banane" dedi.
İs cikisinda gitcek, en fazla 2 saat. 1-2 ay gider. Buyuk ihtimalle bi kac haftaya sıkılır diye dusunuyorum.
Bende ne yaptim, dun aksam tv izliyordum. Normalde kiyafetlerini falan ben hazirlarim. " yarin ne giysem sporda" dedi.
Bende tik yok. Gitti odada bisiler yapti bi eski gibi bi esofman alti, ustunede bi tisort. Koymus onlari cantasinin ustune.
Mutfaga giderken gordum.odaya geldim " onlarimi giyceksin sporda " dedim. " ewet" dedi.
" karismayim diyorum ama yapamiyorum. Olurmu o esofman. Git dogru duzgun obur siyah esofmanini koy" dedim.
" E sana soyledim ilgilenmedinki" dedi.
" banane ilgilenmiyorum kendin yap😊 " dedim. Baktim degistirmis.

benim kardeşimde 7 yıldır spor salonuna gidiyor evet karışık yani bayanlar erkekler karışık yapıyor ama hiç kimse orda birbirine kötü gözle bakmıyor çünkü herkes spor yapmak için gelmiş kimisi döğüş sporları kimisi zayıflama kimisi kilo alma vs vs gündüzleri bayanlara yönelik te var belirli saatlerde ama akşamları karışık oluyor akşamları çalışan bayanlar ve erkekler geliyor bide ögrenciler kocanızın kıskanmasını gerektirecek bir ortam yok yani kimse kimseyi rahatsız etmiyor herkes spor yapmanın bilincinde

Eşin kıskançlık yapıyor belli, senin yerinde olsam ben de sadece erkeklerin gittiği spor salonuna gitmesini şart koşardım en azından. Göze göz, dişe diş. Sen gidemezsin de ne demek mantıklı bir açıklaması da yok.

hmmmm madem yattı o laftan sonra rüyasında görmüştür inşallah spor salonunu....

Back
X