Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki varmi biseyler canim test falan yaptinmi beninde 3.gun bugun gectiiBen adet olmadım 5 gün geçti
varmi bebis peki cnmBnde 11 gun geciktim
Valla cnm sanmiyorum ama aksam test yaptim cok silik bi cizgi cikti kafami karıştırdı yarin tekrar edicem bakalimvarmi bebis peki cnm
Hala var bebeğim
n canim yaaa benimde bugun adet olucak gibi belim agridi birazda karnim sonra hicbirsey yok yaaaaHala var bebeğim
n canim yaaa benimde bugun adet olucak gibi belim agridi birazda karnim sonra hicbirsey yok yaaaaHala var bebeğim
Valla cnm sanmiyorum ama aksam test yaptim cok silik bi cizgi cikti kafami karıştırdı yarin tekrar edicem bakalim
Benımkıde dün akşam böle cıkmıstı :) hemen burayada gönderiyorumTest bu ikinci çizgi silik gibi
var senin bebisinde bakalim ciksin biran onceBende bugun 6. Günim yarın tekrar bugun 5 de tekrar test yapıcam kızlar yaa cok heyecanlıyım fün akşam yaptıgımda cok cok silikte bugunkinfr ne cıkacak acaba ??
var senin bebisinde bakalim ciksin biran onceBende bugun 6. Günim yarın tekrar bugun 5 de tekrar test yapıcam kızlar yaa cok heyecanlıyım fün akşam yaptıgımda cok cok silikte bugunkinfr ne cıkacak acaba ??
evet biraz var gibi ama bilemedim cnmTest bu ikinci çizgi silik gibi
insaallah cnm vardirda beraber dogum yapariz :)Ayy inşallah senınde vardır bebeğim