hala adet olmadim diyenler

hadi hayirlisi canim benim düsügüm oluyor suan kahverengi lecke ve kan gelmeye basladi.... INSALLAH senden hayirli haberler gelir saglikli gebelik yasarsin
Cnm senin topiğine de yazdım sakin ol ve doktora git belki yerleşme kanamasıdır duymuştum

Aynen öle tatlım boşver akışına bırakıp anın tadına varalım :)
aynen cnm oyle yapiyorum herseyi yapiyorum valla kastikca esimlede birbirmiziden uzaklasiyoruz cocuk olsun diye yok oyle olsun yok boyle olsun iste su tarihte yapalim adam kadiliyor bende kadiliyorum

Kizlar bende hala olmadim 20 gun oldu ya bugun doktora gitmeyi dusunuyorum gebelik yok bakalim ne varmis bide dogal bildiginiz adet sokme yolu varmi acaba tik yok ne agri ne sizi hicbisi yok gelmez bu daha bi 10 gun falan yoksa

Merhaba kızlar önceki gün yazmıştım dün kan ve idrar testi yaptırdım cok şükür her ikisinde de olumlu sonuç aldım adetimfen bir gün önce gelen pembemsi leke de sanırım yerleşme kanamasıydı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin şunu unutmayın iki bucuk yıllık tedavinin ardından dua kardeşligiyle gelen bi bebek büyüklerimiz boşuna dememiş yer gök dua ile, diye asla ümidinizi kaybetmeyin duayi dilinizden eksik etmeyin canlar..

:KK200::KK200:Canım öncelikle hayırlısı olsun rabbım hayırlı bir şekilde kucagına almayı nasıp etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sen adetinin gecıkmesinin kaçıncı gününde öğrenmiştin :)

Back
X