- 12 Kasım 2015
- 34
- 62
- 8
- 37
Köyde oturuyorum canım ben şehirde olsam coktaaann yapardım bakalım yarın gitcem kan testıne ben o sonucu bekleyemem test de alıcam hayırlısı inşallahGelen pempemsi kan yerleşme olabilir tatlım bi idrar testi yapsana :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köyde oturuyorum canım ben şehirde olsam coktaaann yapardım bakalım yarın gitcem kan testıne ben o sonucu bekleyemem test de alıcam hayırlısı inşallahGelen pempemsi kan yerleşme olabilir tatlım bi idrar testi yapsana :)
Aynen öle tatlım boşver akışına bırakıp anın tadına varalım :)aynen cnm yaaa stresten olmuyor stresbyapmayin diyorlar allah yazdigiysa onu stres yapsam gene olur yani
İnşallah bardır canım yarın mühdeli haberlerini belıyoruz :)Köyde oturuyorum canım ben şehirde olsam coktaaann yapardım bakalım yarın gitcem kan testıne ben o sonucu bekleyemem test de alıcam hayırlısı inşallah![]()
İnşallah pozitifdir veririm tabi canımİnşallah bardır canım yarın mühdeli haberlerini belıyoruz :)
hadi hayirlisi canim benim düsügüm oluyor suan kahverengi lecke ve kan gelmeye basladi.... INSALLAH senden hayirli haberler gelir saglikli gebelik yasarsinArkadaşlar kan verdim yarın 4 ten sonra sonuç alıcam
Cnm senin topiğine de yazdım sakin ol ve doktora git belki yerleşme kanamasıdır duymuştumhadi hayirlisi canim benim düsügüm oluyor suan kahverengi lecke ve kan gelmeye basladi.... INSALLAH senden hayirli haberler gelir saglikli gebelik yasarsin
Cnm senin topiğine de yazdım sakin ol ve doktora git belki yerleşme kanamasıdır duymuştum
İdrar testin pozitif çıkmış mıydı ?Yerlesme kanamasi degildir canim adetimi 9 gün gecti bu kadar gec olmaz
evet canim kan ve idrar testleri onu gösteriyordu...genckiz sen hamilemiydin canım ?
Benim idrar testlerim negatif cnm ama 20 gün gecikti ben yine de kan testi yaptırayım dedim kesin sonuç olur içim rahatlar hemevet canim kan ve idrar testleri onu gösteriyordu...
aynen cnm oyle yapiyorum herseyi yapiyorum valla kastikca esimlede birbirmiziden uzaklasiyoruz cocuk olsun diye yok oyle olsun yok boyle olsun iste su tarihte yapalim adam kadiliyor bende kadiliyorumAynen öle tatlım boşver akışına bırakıp anın tadına varalım :)
Hayırlısı olsun canım bi dahaki aua imşallahKIZLAR kan testim 0.100 çıktı