Hala bir adım yok

KeDiCanLI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
44
10
298
38
Öncelikle merhaba.
Kızlar benim 6 yıllık ilişkim var. başka şehirlerdeyiz malesef:(( ama aramız çok iyi.
Ben evlilik mevzularını pek açmıyorum. Bazen kendi açıyor az kaldı az kaldı falan filan..
bende aslında hemen evlenmek istemiyorum ama en azından artık bir yüzük takılsın istiyorum.
Ailesi beni sevdiğini söylüyor ailesiylede bir problemimiz yok. Kız kardeşleri de arkadaşım gibiler.
Önceden askerlik bitsin diyordu askerlik biteli 2 yıl oluyor ama hala ne annesinden nede ondan
bir adım yok bende bişey diyemiyorum. Nerdeyse gidip ben istiycem oğullarını :D bu durum artık
canımı sıkıyor. Şimdi bide ev borcu çıkardılar ev aldılar onu ödüyolar. Annesi bana sormuştu benimle
beraber otururmusun diye bende kabul etmemiştim. acaba o yüzden mi adım atmıyorlar. maddi olarak
bi sıkıntıları yok gördüğüm kadarıyla annesi kolunu bilezikle doldurduğuna göre.
anlıcağınız bu mevzuda baya rahatlar tek kafasına takan benim. Erkek arkadaşım sabret sabret diyip
duruyor ama sadece laf 4 yıldır aynı şeyleri dinliyorum. Ailemden de kimseyle paylaşamıyorum.
bana bir akıl verin :( okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim..(F)

tatlım belki maddi sıkıntıları vardır hem yeni ev almışlar belki onun borcu var diye bekliyorlardır. tabi bunu nişanlınla konuşmalsn. neyi beklediğimzi merak ediyorum diye kibarca sor bakalım ne dicek ona göre tavrını koyarsın

yaşlarımız 24 - 25
maddi bir sıkıntıları yok gördüğüm kadarıyla zaten.

bizim ilişkimiz de 4 yıl sürdü bu süre içinde ikimiz de öğrenciydik
o iş bulur bulmaz ailesi geldi istedi yüzük takıldı
ben mezun olup iş bulunca da evlenecektik ama eşim sabredemedi
çünkü o dönemde ve öncesinde çevremden sürekli haberler geliyordu
oğlumuz şöyle oğlumuz böyle kızımız bi düşünsün gibisinden
eşim de bunlara tahammül edemiyo babamın fikir değiştirecegnden korkuyordu
o yüzden her şeyi hızlandırdı

bence sen ne zaman ne zaman diye sormak yerine
ona ait onu beklediğini hissettirmek yerine
olmasa bile bu tarz şeyler duyurabilirsin
seni kaybetmekten korkup hızlanır belki

zaten ben ne zaman evlencez neyi bekliyoruz falan sormadım hiç evlilik konusu açmadım. aslında evet benim bekliceğimi bilmekte onu rahatlatıyor olabilir. kafamda lambalar yanmaya başlıyor. teşekkürlerrr

Nasıl olsa kedicanlı bekliyor diye hayatındaki diğer şeylere öncelik veriyor olabilirmi...Bence sen bi duyur bi arkadaşın dediği gibi birisi haber göndermiş bizimkiler sıcak bakıyor bizim durumumuz belli değil birşey de diyemiyorum filan diye :34::34::34:

Bir yüzük takmanın,ufak aile arasında bir törenin ne gibi maddi bir külfeti olabilir ki

Bu konuda ses çıkarmıyormuşsunuz,sizin şikayetçi olmamanız durumdan hoşnut olduğunuz izlemini bırakıyordur karşı tarafa.

Bu konuda ki sıkıntınız birebir karşı tarafla konuşun belki harekete geçerler o zaman

bence de konuşmalısın. ondan bir adım beklemeye devam edersen daha çok beklersin gibi hissettim.

canım aılesının senı sevdıgını soyluyorsun ama ,seven aıle ıstemeye gelmez mı ? 6 yıldır ne ılıskısı bu neyı beklıyorsunuz ?
daha kacyıl daha beklemeyı dusunuyorsunuz ?
evlılık adımı neden atılmıyor,aıle senı sevse eger,bır gırısımde bulunurlardı dıye dusunuyorum .
en azından bır soz nısan yapılır yanı .
eger hala evlılık ıcın bır adım atılmıyorsa bence daha fazla beklemenın bır anlamıda yoktur.
6 yıldır beklemıssın zaten daha ne bekleyeceksın

onunla bu konuyu konuştun mu acaba canım,6 yıl oldu diyorsun..o zaman çok yakın olmanız gerekir,evlenmeyi düşünmüyor musun diye sor bakalım,ne engelimiz var de,çekinecek bir şey yok bunda

Back
X