Hala bir kadın doğum uzmanı bulamayanlar iste size onerim.

Bera meryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
14
20
38
Fahriye Ayık Sezer. Bugüne kadar gördüğüm en ilgili sevecen güleryüzlü ve sabırlı doktordu. Ülkenin en iyi 5 kadın doğum uzmanı arasında gösteriliyor. Tavsiyemdir. İkizlerimin doktoru. Ve dahada güzeli çalıştığı hastane ssk anlasmalı ve özel. Muayene umreyi 35 tl. Simdi 40 olmuştur herhalde. Ama uyarım da var tabi doktor doğum herşey mükemmel fakat Yeni doğan Çocuk doktoru olarakta iyi bir yer bulmalısınız. Pek beğenmemiştim.

Fahriye Ayık Sezer. Bugüne kadar gördüğüm en ilgili sevecen güleryüzlü ve sabırlı doktordu. Ülkenin en iyi 5 kadın doğum uzmanı arasında gösteriliyor. Tavsiyemdir. İkizlerimin doktoru. Ve dahada güzeli çalıştığı hastane ssk anlasmalı ve özel. Muayene umreyi 35 tl. Simdi 40 olmuştur herhalde. Ama uyarım da var tabi doktor doğum herşey mükemmel fakat Yeni doğan Çocuk doktoru olarakta iyi bir yer bulmalısınız. Pek beğenmemiştim.
merhaba hangi hastanede görev yapıyor?

Özel çapa medilife da ssk anlaşmalı ve muayene ücreti ve doğum ücretleri oldukça düşük. Çapa devlet hst nesi karşısında sevgiler

Oradaki diger doktor dona ibragimova nasil biri acaba giden varmi.. Fahriye hanim veya dona hanimi dusunuyorum ama cok bilgi edinemedim

Back
X