bu konuyu internete taşımakla ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum ama tek başıma üstesinden gelemiyorum.Psikolojik yardım almak istiyorum ama bu yardımı bulunduğum yerde almak imkansız ben geçen yıl eylül ayında görevim gereği bir yere atandım. burası benim ilk görev yerimdi ve tek başınaydım. sonra birlikte kaldığım arkadaşımla bana sürekli yardım eden hep yanımızda olan biriyle tanıştık.Ne sıkıntım olursa olsun her zaman yardım etmeye hazırdı.Sürekli birlikteydik. Bi zaman sonra bana karşı bişiler hissettiğini, aşık olduğunu itiraf etti. başta çok şaşırdım çünkü nişanlıydı ve ben bunun yanlış olduğunu benim değerlerime, aileme, mesleğime çok ters bi durum olduğunu söylemiş olsam da nasıl oldu anlayamadım beni ikna etmeyi başardı. Biliyorum çok büyük bi hata belki çoğunuz iğrençlik diyosunuz bende gecelerce vicdan azabından uyuyamadım, hastalandım ama ondan da ayrılamadım. Hep umutla bekledim ayrılacağını ve yanımda olacağını söylemişti. Durumu ikimizden başka hiç kimseyle paylaşmadık. zaman geçtikçe ona daha çok alıştım ve bırakmak benim için imkansızlaştı. Sonra yanımdaki arkadaşımla eve çıktık. yine bizi yalnız bırakmadı ve her fırsatta görüştük. Durum içinden çıkılmaz bi hal aldı. O bırakamadı ben bırakamadım ama hiçbirşey de yapmıyordu.Sonra bi gün nişanlısının yanında kalmaya geleceğini söyledi. ona neden ayrılmadığını sorduğumda hiçbirşeyin sandığım kadar kolay olmadığını söyledi. Sonra aramadı, sormadı,mesajlarıma cevap vermedi. Gittim, bitti bile demedi.Neden böyle davrandığının hesabını sormak için yanına gittiğimde kızı gördüm düğün tarihi falan almışlardı.Tamam dedim iyi oldu düşünmeden hareket ettin o kıza yazıktı dedim ama bir türlü unutamadım ev arkadaşımla araları iyi olduğundan sürekli görmek konuşmak durumunda kaldım.Onu görmek beni öldürüyodu ama uzaklaşmayıda başaramıyordum. Her gördüğümde istemsiz kendimi onun yanında buldum. Öyle özel ve güzel şeyler söyledi ki belki ilk defa duyduğumdan bu kadar etkilendim bilmiyorum unutmuş olamıyacağına inandırdım kendimi. Artık arkadaş kalmalıydık ama ben onu gördüğümde hala heyecendan
ölüyodum. Artık dayanamayıp söyledim bana kendisininde bunu istediğini ama durumun imkansızlığını söyledi artık umut edecek bişeylerin kalmadığını ve arkadaş olarak hep yanımda olacağını söyledi. Sonra bi gün arkadaşımı aradı akşam düğünü olduğunu yoğunluktan haber vermediğini bizi beklediğini falan söyledi. Gittim hayatımın en kötü gecesiydi ve ben hiç oturmadım. Mutluluklar diledim.o gece ve sonraki geceler kabus gibiydi. Dayanamayıp evime aileme geldim. Anneme durumu anlattım, ama bu onu sadece üzdü ben ne kadar kilo verdiğimi bilmiyorum bir takıntıdır gidiyor hala onu düşünüyorum ayrılırda gelir mi acaba diye umutlanıyorum sonra böle düşündüğüm için kendimden nefret ediyorum ama kurtulamıyorum. Her baktığım yerde onu görüyorum ve ağlama krizine giriyorum.Bugünde arkadaşım telefonda yine onun adını andı ona da hiç bişi anlatamıyorum çünkü biliyorum yaptığım affedilecek bişi değil. Ama ben pişmanım hemde çok keşke bi mesleğim olmasaydı, kazanamasaydım hiç bi sınavı da gitmeseydim diyorum. Artık sadece unutmak için dua ediyorum ama olmuyor bi türlü olmuyor. Bazen göğsüm daralıyor belki diyorum yaptıklarımın bedelini ödüyorum ama neden sadece ben ödüyorum. Ve inanın ben kimsenin kötü olmasını istemedim ben sadece sevdim ve artık kurtulmak istiyorum bu durum kendime olan saygımı iyice yitirmeme sebep oluyor ailem aradaşlarım beni artık tanıyamadıklarını söylüyor o kadar yoruldum ki hala bir umut var mı benim için sizce, eskisi gibi olabilir miyim?...
ölüyodum. Artık dayanamayıp söyledim bana kendisininde bunu istediğini ama durumun imkansızlığını söyledi artık umut edecek bişeylerin kalmadığını ve arkadaş olarak hep yanımda olacağını söyledi. Sonra bi gün arkadaşımı aradı akşam düğünü olduğunu yoğunluktan haber vermediğini bizi beklediğini falan söyledi. Gittim hayatımın en kötü gecesiydi ve ben hiç oturmadım. Mutluluklar diledim.o gece ve sonraki geceler kabus gibiydi. Dayanamayıp evime aileme geldim. Anneme durumu anlattım, ama bu onu sadece üzdü ben ne kadar kilo verdiğimi bilmiyorum bir takıntıdır gidiyor hala onu düşünüyorum ayrılırda gelir mi acaba diye umutlanıyorum sonra böle düşündüğüm için kendimden nefret ediyorum ama kurtulamıyorum. Her baktığım yerde onu görüyorum ve ağlama krizine giriyorum.Bugünde arkadaşım telefonda yine onun adını andı ona da hiç bişi anlatamıyorum çünkü biliyorum yaptığım affedilecek bişi değil. Ama ben pişmanım hemde çok keşke bi mesleğim olmasaydı, kazanamasaydım hiç bi sınavı da gitmeseydim diyorum. Artık sadece unutmak için dua ediyorum ama olmuyor bi türlü olmuyor. Bazen göğsüm daralıyor belki diyorum yaptıklarımın bedelini ödüyorum ama neden sadece ben ödüyorum. Ve inanın ben kimsenin kötü olmasını istemedim ben sadece sevdim ve artık kurtulmak istiyorum bu durum kendime olan saygımı iyice yitirmeme sebep oluyor ailem aradaşlarım beni artık tanıyamadıklarını söylüyor o kadar yoruldum ki hala bir umut var mı benim için sizce, eskisi gibi olabilir miyim?...