Üzüldüm senin adına, unutman için ne söyleyebilirim bilmiyorum ama verebileceğim tek tavsiye şu, ne kadar boşanmak üzere, ya da sevgilisi olan birileriyle birlikte olan tanıdığım varsa hepsinin birlikte oldukları adam konu ayrılığa gelince ''O işlerin o kadar da kolay olmadığını ama kendilerinin de o ilişkide çok mutsuz olduklarını'' söylüyor. Burada bile benzerlerini görebilirsin 2. kadın hikayelerinde.
Bu lafı duyanlar da oturup kendi kendilerine entrika senaryoları yazıyor, bu kadar zor olmasının nedenini asla karşı taraf cevaplamıyor ama kadınlar ''çocuğun psikoloji, şirketin paylaşımı, ya da ayrılması zor olan kızın psikolojisinin bozuk olması, istenmeyen hamilelik vb. tonla sebep kuruyor kafalarında, kendi kendilerini yiyorlar.
Sen bunu yapma işte, isteseydi bitirirdi ama istememiş demek ki. Yapacak birşey yok. Sende her kadın gibi seni birinci planda tutan, sadece seni düşünüp seni sevecek bir adamı hakediyorsun. Boşuna sana bunları veremeyecek bir adam için yeterince vaktini harcamışsın, artık vakit harcama daha fazla onu düşünerek bile.
ben asla bunu istemem, ama insan böyle bi durumda bazen olmayacağını bile bile buna inandırmak istiyorum sonra böyle düşündüğüm için nefret ediyorum kendinden sonra soruyorum ben ne ara bu kadar kötü oldum diye yeni bi hata yapmayacağım artık ben sadece bu işkencenin biteceği bi zaman gelecek mi diye umutlanıyorum... ve bişi daha neden yaptığımızın bedelini yalnızca ben ödüyorum.
Aslında erkeler aldatmıyor..biz kadınlar birbirimizi aldatıyoruz ve bizede heycan weriyor diye erkeğe yüklüyoruz heycan arıyor diye yalanmı...aksine söyleyen varsa hodri meydan kızlar?
Aslında erkeler aldatmıyor..biz kadınlar birbirimizi aldatıyoruz ve bizede heycan weriyor diye erkeğe yüklüyoruz heycan arıyor diye yalanmı...aksine söyleyen varsa hodri meydan kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?