Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ben dogumdan sonra gıyecegım polar tarzında rahat sık sabahlık ve pıjama takımı ıstıyorum ben bulamadım hala.ıneternetten onerebılecegınız bır sıte varmı acaba?
cnm polar gecelık bulman hele hele sık bulman zor bence sen normal uzun kollu onden dugmelı gecelık ve uzerıne sabahlıgını al.Ayrıyetten de gunluk evde de gıyebılecegın esofman ya da pıjama takımı al.gun ıcı o esofman takımı gıyersın,yatarken o gecelıgı gıyer oglene kadar sabahlıgını kullanırsın.
ben annemın ceyızıme koydugu gecelık ve sabahlıgı aldım yanıma.eve gelınce bır muddet o gecelıgı gıyerım sonra da penye pıjama uzerıme dugmelı bısı bır de penye hırkalar var onlardan gıyerım dıyorum e tabı normal dogumum olursa. sezeryanda usutmemek gerekıyor sanırım. ben sureklı gecelıkle gezersem depresyona gırerım yahu