Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 37. günüm burnumun ucu hala şiş ama bide burun ucu sol tarafımda içerde yuvarlak bir sertlik var. Sağ tarafı düz ama sol tarafta burun ucuma yakın yerde sertlik varBu şişmi acaba yoksa kalıcı birseymi yaa cok taktım kafaya burnumuda yamuk gösteriyor.
Canım nefes problemi 2 3 aya kadar normal. Kual cubuguyla temizlediğinde acılıyorsa sorun yok demektir.Kız valla benimkide aynı tarif ettiğin gibi ya bende baya taktim ona cuma günü kontröle gidicez inşallah sorudam hepsini nefes almamda eskisi gibi değil yaptırmadan önce çok rahat nefes alıyordum şimdi sürekli kapaniyo çok zor durumda kalıyorum
Aynen canim benimde cok dikkatli bakiljnca ve elleyince anlasiliyor. Doktor onlari yavas yavas sık elinle bastir dedi bana ama ben cesaret edemyorm korkuyorm ellemeye. Dedigin gbi deniz iyi geliyrms ama Bana 2. Ayjn dolunca denize girebilirsn dedi o yuznden bekleme zorundaym suanselamlar,
benim de 5 hafta kadar oldu, 3. haftadan itibaren dışardan şişliği vs hiç anlaşılmaz oldu ama ucundaki şişliği ben hissediyorum. burun ucunda içerde de hala kabuklu yaralar var zaten. benim ucunda sol taraf daha şiş, ben dikkatli baktığımda aynada görüyorum bir de fotoğraflarda anlıyorum ama benden başkası anlamıyor. sanırım burnun bir tarafına daha çok müdahale yapmıştı o yüzden olabilir diye düşünüyorum. bir de ucuna baya darbe aldım bir kaç kez elimle çarptım ama yine de panik yapmıyorum, nasılsa iner :). aşırı kusursuz ve simetrik olması da çok önemli değil sanırım zaten. dediğim gibi dışardan biri kesinlikle anlamıyor. tek sorun ucunu elimle oynayasım geliyor sürekli :) umarım zarar vermem.
haftaya bayramda tatile gideceğim, doktor denize girmek çok iyi olur dedi, burun tam işlevini yapamadığı için tam temizlenmiyormuş normalde, bu yüzden %100 nefes alınmıyor sanırım ama benim ameliyat öncesine göre nefesim yine de daha iyi.
Aynen canim benimde cok dikkatli bakiljnca ve elleyince anlasiliyor. Doktor onlari yavas yavas sık elinle bastir dedi bana ama ben cesaret edemyorm korkuyorm ellemeye. Dedigin gbi deniz iyi geliyrms ama Bana 2. Ayjn dolunca denize girebilirsn dedi o yuznden bekleme zorundaym suan
Bırak burnu benim yüzüm şiş hala 30 gün de benim olacak ne güle biliyorum ne birşey resmen şuan yüzüm agırıyor.Bugun 37. günüm burnumun ucu hala şiş ama bide burun ucu sol tarafımda içerde yuvarlak bir sertlik var. Sağ tarafı düz ama sol tarafta burun ucuma yakın yerde sertlik varBu şişmi acaba yoksa kalıcı birseymi yaa cok taktım kafaya burnumuda yamuk gösteriyor.
Benim yuzum 2. Haftadan sonra yavas yavas inemeye basladi canim... senin kac gun olmustuBırak burnu benim yüzüm şiş hala 30 gün de benim olacak ne güle biliyorum ne birşey resmen şuan yüzüm agırıyor.
Ya ben bi kac kişiyi takio edyrm ameliyat olan 5 6 ay gecms hic degisme yok ilk basta nasilsaa ayni kalms. Bole kalirsa suan benm burnm hala cokkkkk kocaman ya4 gün sonra 30 gün olacak canım dudak hizasından kesmiş doktor benim revizyon da öyle mi oluyor bilmiyorum ki