Hala hamile olma ihtimalim var mı kızlar?

luthien58

RABBİ HEB'Lİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
428
394
303
Herkese meraba kızlar, 2 yıllık evliyim, 5 aydır korunmuyorum. bu ay bana çok garip şeyler oluyor,fikirlerinize ihtiyacım var. adetimden 2 hafta sonra yani muhtemelen yumurtlama günümde göğüslerim şişmeye başladı, adetime 3 gün var hala aynı şiddetle ağrıyor özellikle yanları, uyuyamıyorum. mide yanması, ateş basması ayakların üşümesi, yumurtalıklarımda batma ağrı, arada diz ve bel ağrıları olunca artık dayanamadım adetime 4 gün kala yani dün kan testi verdim ama negatif, adet olana kadar umutlanmalımıyım. bunları yaşayan var mı. adetime 3-4 gün kala ağrıyan göğüslerim neden 2 haftdır ağlatıyor beni:( yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var

Belki kafaya taktigin için psikolojiktir belirtiler

bunuda düşündüm hatta bilimsel olarak böyle bişeyin var olduğunu 9 ay boyunca hamile olduğunu düşündüğünden rahmin bile büyüdüğünü bazı kadınların hamile olmadıklarını kabullenemediklerini okudum. ancak ben her zaman takıntılıyım her ay tuhaf hissederim ama bu gögüs ağrısı psikolojik olamayacak kadar gerçek, dua ediyorum geçsin diye :(

Belirtiler icin cok erken derim ben 2 kez hamile kaldim ikisindede adet gecikmesinden once belirti yasamadim
Tabiki hamile olma ihtimaliniz var Allah gonlunuze gore versin belki gec dollenme olmustur

Belirtiler icin cok erken derim ben 2 kez hamile kaldim ikisindede adet gecikmesinden once belirti yasamadim
Tabiki hamile olma ihtimaliniz var Allah gonlunuze gore versin belki gec dollenme olmustur

bencede çok erken göğüs ağrısı dışında diğer şeyleri her ay yaşıyorum, ama göğüs ağrım çok şiddetli olup erken başlayınca şüphelendim kuzenlerim göğüs ağrısından hamile olduklarını anlamışlar teşekkür ederim umarım hayırlısı olur sizde sağlıkla kavuşun bebeğinize

Herkese meraba kızlar, 2 yıllık evliyim, 5 aydır korunmuyorum. bu ay bana çok garip şeyler oluyor,fikirlerinize ihtiyacım var. adetimden 2 hafta sonra yani muhtemelen yumurtlama günümde göğüslerim şişmeye başladı, adetime 3 gün var hala aynı şiddetle ağrıyor özellikle yanları, uyuyamıyorum. mide yanması, ateş basması ayakların üşümesi, yumurtalıklarımda batma ağrı, arada diz ve bel ağrıları olunca artık dayanamadım adetime 4 gün kala yani dün kan testi verdim ama negatif, adet olana kadar umutlanmalımıyım. bunları yaşayan var mı. adetime 3-4 gün kala ağrıyan göğüslerim neden 2 haftdır ağlatıyor beni:KK43: yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var
bence adet gününüz geçince testi tekrarlayın hiç belli olmuyor bu durumlar

Korunmayı bıraktıktan sonra bu tarz belirtiler artıyor.. Sana tavsiyem asl belirtilere kulak asma. Gününün geçmesini bekle, evde idrar tahlili yap, pozitif çıkarsa git kan ver, sonra sevin :)
Rabb'im yüzünü güldürsün inşaallah

bunuda düşündüm hatta bilimsel olarak böyle bişeyin var olduğunu 9 ay boyunca hamile olduğunu düşündüğünden rahmin bile büyüdüğünü bazı kadınların hamile olmadıklarını kabullenemediklerini okudum. ancak ben her zaman takıntılıyım her ay tuhaf hissederim ama bu gögüs ağrısı psikolojik olamayacak kadar gerçek, dua ediyorum geçsin diye :KK43:
Bende kafaya çok takiyodum her ay belirtiler yasiyodum sonra kafaya takmamaya başladım hamile oldgm ay hic belirti olmadi belirtiler 6. 7. Haftada basladi

Korunmayı bıraktıktan sonra bu tarz belirtiler artıyor.. Sana tavsiyem asl belirtilere kulak asma. Gününün geçmesini bekle, evde idrar tahlili yap, pozitif çıkarsa git kan ver, sonra sevin :)
Rabb'im yüzünü güldürsün inşaallah

AMİNN çok teşekkür ederim inşallahh

Back
X