Hala herkesi takip etmesinin sebebi?

Birgaripp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
91
46
38
31
Kızmayın arkadaşlar bende kararlıyım artık baroya avukat icin basvurcam.Ama pişman olsun şu içimde kalan herşeyi söyleyim öyle bitsin istiyorum.Tum sosyal medyalardan hikayelerime bakiyo.Benimkine bakdigi yetmiyo kardeşleriminkine bakiyo hatta kuzenim profilini herkese açmış ona bile bakiyo.Ben ona mutsuzluk veriyomusum mutlu olmak için bırakmış bu bencilce değilmiş tarzı şeyler paylasiyo.Neden bakiyo ya istememişin sen aileni secmisin açmışın boşanma davasını evi dagitmisin sebep ne yani anlayamıyorum..

Engellemezseniz tabi bakar. Engelleyin gitsin. İş bu seviyeye geldiyse daha niye duruyor ki?

Senin belki açığını yakalamak. Senin şuan ruh halin nasıl onu öğrenmek istiyordur.

Sırf merak. :)

Kızmayın arkadaşlar bende kararlıyım artık baroya avukat icin basvurcam.Ama pişman olsun şu içimde kalan herşeyi söyleyim öyle bitsin istiyorum.Tum sosyal medyalardan hikayelerime bakiyo.Benimkine bakdigi yetmiyo kardeşleriminkine bakiyo hatta kuzenim profilini herkese açmış ona bile bakiyo.Ben ona mutsuzluk veriyomusum mutlu olmak için bırakmış bu bencilce değilmiş tarzı şeyler paylasiyo.Neden bakiyo ya istememişin sen aileni secmisin açmışın boşanma davasını evi dagitmisin sebep ne yani anlayamıyorum..
Sen atanmamısmıydın?

Merak ediyor ama bu merak sevgiye bağlı bir merak değil.Engellemek önemsemek anlamına gelse de aslında unutmaya giden yoldur.

Dunku konunuzda ben size adam adım atsa barısır gibi duruyorsunuz yazacaktım, yazmadım.
Ama goruyorum mı haklıymışım.
Bosanmak uzere oldugunuz adamın naptıgı kime baktığı sızı ılgılendırmemelı taciz etmedıgı surece.

Back
X