Hala kese oluşmaması normal mi ??

temmuzlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
2.503
1.663
63
33
Kasik sancilarimdan dolayı kadın doğum acile gittik ayın 23 ünde 187 beta HCG di değerin 2000 değerindedir diyip alttan ultrasonla baktı keseye benzer birşey gördüm ama emin değilim dedi haftaici polikiligine git dedi sonra yanindaki sekretere sağda bilmem kaç sandım polikistikover falan dedi bende anlamadım yaa kesemi oluşmadı boş gebelik mi ne bu şimdi yaa cuma günü doktor randevum var o güne kadar nasıl beklersem artık

Benim 1998 değerler kese gözükmüştü 4+5 da vajinal ultrasonda cihazlada alakalı olabilir canım ve kişiden kişiye değişiyor benimde geç döllenme

Benim 1998 değerler kese gözükmüştü 4+5 da vajinal ultrasonda cihazlada alakalı olabilir canım ve kişiden kişiye değişiyor benimde geç döllenme
İnşallah yaa ne bilim korkuyorum yaa valla bıktım şimdiden olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten

Kötü düşünme stres yapma bazı hastanelerde cihazlar eski oluyor ondan görememiş olabilir beta zaten 3000 olunca kesin gözükür gittiğinde inşallah görürsün haylrısı olsun 🙏🏻

16 aralik geç döllenme dedi doktor
6+2 siniz sanırım şuan ?

Benim sizden küçük ama ortalama olarak sizin kadar iken muayeneye gideceğim. (Allah nasip ederse)
Ben kese + bebek görünür diye düşünmüştüm.. Ama benimde geç döllenme olabilir, gözükmeyebilir öyleyse.
Kan değerim çok yüksek değildi. Hayırlısı bakalım.

Sizde hiç dert etmeyin. Tekrar gittiğinizde görürsünüz inşallah 🙏😇
Olumsuz düşünüp , kötüyü çağırmayın .

6+2 siniz sanırım şuan ?

Benim sizden küçük ama ortalama olarak sizin kadar iken muayeneye gideceğim. (Allah nasip ederse)
Ben kese + bebek görünür diye düşünmüştüm.. Ama benimde geç döllenme olabilir, gözükmeyebilir öyleyse.
Kan değerim çok yüksek değildi. Hayırlısı bakalım.

Sizde hiç dert etmeyin. Tekrar gittiğinizde görürsünüz inşallah 🙏😇
Olumsuz düşünüp , kötüyü çağırmayın .
İnşallah 🙏 bir gebelik sağlıklı dese rahatliycam

Gec dollenmede hangi haftada beta degeri çıkıyor acaba ben gittim beta 0.10 ama adetim 4 gun geçti ilk kez 🤷‍♀️

Back
X