:( hala kusmam var

flora_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
135
14
38
Arkadaşlar 14+4 günlük hamileyim ama yine kusuyorum. Cevap verebilir misiniz? Bu yan etki midir? Doktora gideyim mi? Ayrıca kasık ve karın ağrılarım devam ediyorum. Olmaması için tavsiyeleriniz var mı?

Tatlim canini sikma 9 aya kadar kusanlari biliyorum. O senin elinde olan bisey degil. Bunyen kustuyor. 16 haftaya kadar kusma cok yaygin. Bi dahaki kontrolde sorabilirsin. Kasik agrisi bende de var. Ben 15. Haftadayim. Karnimiz buyudukce bu agrilarib olmasi da normal kafana takma. Icin rahat etmezse doktorunu ara :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlim canini sikma 9 aya kadar kusanlari biliyorum. O senin elinde olan bisey degil. Bunyen kustuyor. 16 haftaya kadar kusma cok yaygin. Bi dahaki kontrolde sorabilirsin. Kasik agrisi bende de var. Ben 15. Haftadayim. Karnimiz buyudukce bu agrilarib olmasi da normal kafana takma. ıcin rahat etmezse doktorunu ara :)

teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattın bende 15. Haftamdayım. Cinsiyeti belli oldu mu bebişinin

teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattın bende 15. Haftamdayım. Cinsiyeti belli oldu mu bebişinin

Yok canim. Bizim ki hep yan yatiyor. Babasi da ben de yan yatmayi seviyoruz, cocuk da ayni biz. Gostermedi hic. Bi dahaki kontrolu iple cekiyorum bi suru cikolata yiyip giricem azcik daha hareket etsin ya :)) Sizi belli oldu mu?

Yok canim. Bizim ki hep yan yatiyor. Babasi da ben de yan yatmayi seviyoruz, cocuk da ayni biz. Gostermedi hic. Bi dahaki kontrolu iple cekiyorum bi suru cikolata yiyip giricem azcik daha hareket etsin ya :)) Sizi belli oldu mu?

MAALESEF BENDE HEMEN GELMESİNİ BEKLİYORUM RANDEVUMUN BANA KIZA BENZİYOR DEDİ AMA HAYIRLISI. :) :nazar:

Arkadaşlar 14+4 günlük hamileyim ama yine kusuyorum. Cevap verebilir misiniz? Bu yan etki midir? Doktora gideyim mi? Ayrıca kasık ve karın ağrılarım devam ediyorum. Olmaması için tavsiyeleriniz var mı?

Cnm ben altıncı aya kadar kustum sonra fark ettim ki sabah aç kalkınca kusuyo rum. Açlıktan gece kalkıp bi elma yiyip yatıyordum sabah uyanınca süt içip sonra kahvaltı yapıyordum geçti.ama doğuma kadar ara ara bulantim devam etti. İnşallah senin de geçer. Kasık ağrısı karnın büyüdükçe artacak. Hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah bebişini.

Cnm ben altıncı aya kadar kustum sonra fark ettim ki sabah aç kalkınca kusuyo rum. Açlıktan gece kalkıp bi elma yiyip yatıyordum sabah uyanınca süt içip sonra kahvaltı yapıyordum geçti.ama doğuma kadar ara ara bulantim devam etti. İnşallah senin de geçer. Kasık ağrısı karnın büyüdükçe artacak. Hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah bebişini.
İNŞALLAH CANIM :):nazar:

15 haftaliga kadar kusmalardan hastanede yattim serum yedim simdilerde hala ara ara kusuyorum ve azcik yarim saat mide bos kalsa kuscak gibi midem bulaniyor cok normal diyor doktor ama bir de bana sorun her hafta zofere para vermekten biktim daha bebegime birsey alamiyorum maddi sikintilardan yemek parasindan arttirip zofer aliyom mecbur :(

Back
X