doktora gittiniz mi?
benim bir arkadaşım 2 sene sonra regl olmuştu.
Ben beş ay sonra regl olmuştum. Doktorum 2 ay olur, 6 ay olur, 1 sene olur sakın korunmamazlık yapma demişti. Anormal olduğunu düşünmüyorum ama yine de doktora görünmekte fayda var.
Uzunmus aslında. Bilemedim ben 6. Aydan sonra regl olmaya başladım. Bir iki ay düzensizlik oldu sonra düzenli gelmeye başladı. Bir doktora görünmek en mantıklısi olur sanırım.
Ben 40 im ciktigi gun olmustum gitmelisiniz ultrasonda görülür zaten rahim duvari kalinlasmissa eli kulagindadir muhtemelen =))
merhaba arkadaşlar, konu başlığında da belirttiğim üzere doğumumdan beri aradan 13 ay geçmiş olmasına rağmen hala adet olabilmiş değilim. Emzirdiğim için bu durumu bir süre problem etmedim ama artık biraz uzadı gibi geliyor bana bu süreç. Aranızda benzer durumu yasayan ve ya bilgisi olan var mı?
Benim reglim de doğumdan sonra düzene girdi. Çok şaşırdım. Dongum uzun sürerdi düzensizdi. Şimdi 30 günde bir düzenli geliyor. Bazı arkadaşlar örnekler vermiş ama yine de gidin doktora içinizi rahatlatın. Burada ne dersek kesinlik taşımaz herkesin durumu kendine özgüdür.Ki benim regl’im hamilelik öncesi günü gününe gelirdi. Kendimi iyi hissediyorum aslında şişkinlik sinir vs yok ama yine de normal gelmemeye basladı bu durum artık rahatsız olmaya başladım. Doktora gitsem iyi olcak sanırım
Oyle tabi ama o kanama benim kisa surdu 20 gun de bitti 40 im bittiginde de adetim basladi normal düzende devam etti herkesin bünyesi bir degil tabiYa bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın 40’ım çıktı oldum demişsiniz... benim doğumdan sonra 40-45 gün kanamam oldusonra kesildi ve bu zamana kadar hiç olmadı. Doğumdan sonra kanama olması gereken değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Bu normal mi? Benim kiz emmeyi birakti bi kac ay oluyo.. sut zaten pek yoktu.. acaba sagsam gelir mi sut?Bence bir doktora gorunun
Ben 2 ay olmadan regl oldum.
Ancak 18 aylik oglum ve 1 aydan sonra hic emmemesine ragmen hala sut geliyor.
Bu normal mi? Benim kiz emmeyi birakti bi kac ay oluyo.. sut zaten pek yoktu.. acaba sagsam gelir mi sut?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?