hala regl olmadım yoksa yinemi hamileyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
mrh arkadaşlan ben 19 ağusto doğum yaptım ve hala regl olmadım bunda varmı bi anormallik yoksa ben yinemi hamileyim.KORKU SARDI İYİCE BENİ

mrh arkadaşlan ben 19 ağusto doğum yaptım ve hala regl olmadım bunda varmı bi anormallik yoksa ben yinemi hamileyim.KORKU SARDI İYİCE BENİ

yok canım korkmana gerek yok hamile değilsin...
doğumdan sonra 6 ay veya 8 ay veya bir seneye kadar adet görmeyenler var...
burda doğum yapan arkadaşlarım var temmuzda ağustosta doğum yaptılar halada adet görmediler...
onlar bana dediler bir seneye kadar görmeyenler var...:delphin:

Gönülyarasının dediği gibi, 7-8 ay adet olmayan arkadaşlarım var benimde.Merak etme, panikte olma.....

korkma canım ben kızım 7 aylıkken regl oldum olana kadar deli oldum ama patlayacak gibiydim hamile değilsindir canım normal bunlar

bende 19 ağustosta doğum yaptım arkadaşım. ve hala bende regl olmadım doktorum 6 aya kadar olmaman normal demişti ama 6 aydan sonra bi görünmende yarar var demişti. sende telaş yapma....

arkadaşlar,adet görmeyebilirsiniz ama bu hamile kalamazsınız anlamına gelmez.aman dikka....yumurta oluşmaya başladığı an hamile kalıp,adet görmeden devam edebilirsiniz yani.;)))))

ben de 7 ay regl olmadım. ama bencede çok dikkat etmk gerekiyor korunurken.

arkadaslar bende hazirinda doğum yaptım ağustosta regl oldum bidahada olmadım hemen hamılelık geliyo aklıma korkuyorumm

canım walla konuyu görünce bende atladın hemen 1ağustosda doğum yaptım bende ve hala görmedim doktorum doğumdan sonra 1yıl görmeyebilirsin dedi bende çok korkuyorum...süt korur denir ama umarım öyledir.

selam ben aranızda yeniyim.bence korkmana gerek yok kimileri 1 yıl regl görmüyo.ama yinede korunmalısın.için rahat etmiyorsa bi test yap...rahatla...

canım bende dogum sonrası 8ay adet olmadım korundugumuz halde acaba hamilemiyim diye düşünüp test yapıyodum bi arkadaşımda nasılsa emziriyorum ondan adet olmuyorum diye düşünüyodu ama hamile kaldı geçen ay 2ci bebegine dogum yaptı dikkat et bence hemen çocuk istemiyosan

telaslanma herkesın farklı oluyor dogum sonrası duzenı.kımı aylarca olmazken kımı hemen hastalanabılıyor.ama sen yınede dıkkatlı ol.dogumdan sonra hamıle kalmak daha kolay oluyor cunku

hamile olduğunu sanmıyorum çünkü doğum benim adet düzenlerimi tamamen bozdu 12yaşımdan beri her ayın 21inde adet olurdum doğumdan sanra 7 ay olmadım 1 senedirde düzensiz 2 ayda yada 3ayda bir oluyorum gitiğim doktor emzirmeye bağlı olabileceğini söyledi en son 12 aralıkta oldum kızım şimdi emmiyor bakalım düzelecekmi?CADIARZU korunuyorsanız endişelenmeye gerek yok yüzde bir ihtimal diyor doktorlar

merhaba arkadaslar.tamda aradığım konu 3 aylık bebegim var ve adet olmuyorum işin kotusu gecenlerde ertesı gun hapı içmek zorunda kaldım ama leke gelmesı gerekıyormuş olmadı test yaptım cıkmadı oda ac karna olacakmış sınırım cok bozuk ilk oğlumdada 10 ay olmamıştım yardım lütfen bayanlar

ya bıde her ıkı hamılelıgımdede boşluklurım agrıyodu simdide agrı var ya psıkolojıkmı acaba

bende 1 ağustosta yaptım hala olmadım bn çok rahatsız oluyorum ne olucak bılmıyorum

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Siteyi çok beğendim ve hemen üye oldum.Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum 3,5 aylık bebeğim var 40'ımdan hemen bi kaç gün sonra adet oldum 13 aralıkta ama ogün bu gündür bende tık yok içim içimi yiyor test alıp yapmayada çok korkuyorum.korunduk ama ya kaçtıysa:)kzımı doğurduğum zaman 3 ay hiç adet olmamıştım oğlumda ise böyle oldu korkuyorum:(:(

bende 18 agustosta dogum yaptım ama ilk kez 28 ocakta adet oldum.. o da pek sayılmaz birkaç damla geldi ve bitti.. sanırım normalmiş düzensiz olması

bende doğum yapalı tam 5 ay bitti psikoljik olarak kendimi hamile yaptım valla bende korkuom ya hamile isem

Back
X