- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
Beni aylar önce terk eden, ben ağlayıp zırlarken kendine yeni sevgili bulan eski sevgilim 1 aydır benimle konuşma çabasında. Ayrıca benden saklasa da hala bir sevgilisi var. (Gerçi bi kaç gün önce ayrılmış da olabilir) Onunla iletişimi koparmayı hiç istemedim, çünkü bir şekilde intikam almayı düşünüyordum. Bugün doğum günü, kutlamayacaktım kesinlikle. Ama doğum gününe yarım saat kala bana msn'de bir şeyler yazdı. Okulumu, sınavları sordu. Eski iki arkadaş gibi, güldük, konuştuk, espriler yaptık falan. Ve yarın benimle buluşmak istediğini söyledi. Ben de yarın adalara gideceğimi, arkadaşlarıma söz verdiğimi söyledim. O espriler yapan, gülen kişi gitti, buz gibi oldu birden. Ben yine şakaya vurdum ''Neden beni çok mu özledin? Yoksa parti yapacaksın da hediye derdine mi düştün?'' dedim. Sevindirik oldu anında. Nederen hatırladığımı sordu. sonra ''1. seçenek.'' dedi ''Özledim.'' Sanırım ''Ben de seni özledim'' dememi bekliyordu ama ben ''Yok dediğim gibi söz verdim gelemem.'' yazdım. 10 dk falan hiç konuşmadık. Saat 00.00 oldu. Doğum gününü kutladım. İlk ben kutlamışım, geçen seneki gibi. Öyle dedi. Biraz daha konuştuk. Ama soğuktu yine. Salak gibi '' Ne oldu birden anlamadım. Neyse iyi geceler'' yazdım. ''Sana da.'' dedi. Sevmiyor beni değil mi? Şansını denedi yalnızca. Sizce yeniden buluşmak ister mi kızlar? Lütfen yaptığım aptallık için bana hakaret etmeyin, hatamın farkındayım. Benim derdim intikam almak diyorum ama, hala seviyorum sanırım.