Hala Seviyorum Sanırım....

Elisya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
3.545
3.064
333
Beni aylar önce terk eden, ben ağlayıp zırlarken kendine yeni sevgili bulan eski sevgilim 1 aydır benimle konuşma çabasında. Ayrıca benden saklasa da hala bir sevgilisi var. (Gerçi bi kaç gün önce ayrılmış da olabilir) Onunla iletişimi koparmayı hiç istemedim, çünkü bir şekilde intikam almayı düşünüyordum. Bugün doğum günü, kutlamayacaktım kesinlikle. Ama doğum gününe yarım saat kala bana msn'de bir şeyler yazdı. Okulumu, sınavları sordu. Eski iki arkadaş gibi, güldük, konuştuk, espriler yaptık falan. Ve yarın benimle buluşmak istediğini söyledi. Ben de yarın adalara gideceğimi, arkadaşlarıma söz verdiğimi söyledim. O espriler yapan, gülen kişi gitti, buz gibi oldu birden. Ben yine şakaya vurdum ''Neden beni çok mu özledin? Yoksa parti yapacaksın da hediye derdine mi düştün?'' dedim. Sevindirik oldu anında. Nederen hatırladığımı sordu. sonra ''1. seçenek.'' dedi ''Özledim.'' Sanırım ''Ben de seni özledim'' dememi bekliyordu ama ben ''Yok dediğim gibi söz verdim gelemem.'' yazdım. 10 dk falan hiç konuşmadık. Saat 00.00 oldu. Doğum gününü kutladım. İlk ben kutlamışım, geçen seneki gibi. Öyle dedi. Biraz daha konuştuk. Ama soğuktu yine. Salak gibi '' Ne oldu birden anlamadım. Neyse iyi geceler'' yazdım. ''Sana da.'' dedi. Sevmiyor beni değil mi? Şansını denedi yalnızca. Sizce yeniden buluşmak ister mi kızlar? Lütfen yaptığım aptallık için bana hakaret etmeyin, hatamın farkındayım. Benim derdim intikam almak diyorum ama, hala seviyorum sanırım.

intikam için neyi bekliyosun anlamadım.
sen onu takmayarak intikam almış olurdun ama yapamamışsın.
En iyisi boşvermek canım. hem sevgilisi de varmış zaten. ondan sıkılmış sende şansını denemiş olabilir. kaptırma kendini. ne demişler ;
Eski sevgiliyle kaldığınız yerden değil kandığınız yerden devam edersiniz..

İntilkam alma mecarası genelde hüsranla biter onu söylim...
Kendine yeni bi yol çiz
Onunla tekrar biraraya gelsen bile eskisi gibi olcağını sanmıyorum çok okudum burda ..

Başlasan bile yine bi sebebten biter hem belki o sevdiğin adam bile değil artık çok değişti bunlarıda hesaba kat!

intikam için neyi bekliyosun anlamadım.
sen onu takmayarak intikam almış olurdun ama yapamamışsın.
En iyisi boşvermek canım. hem sevgilisi de varmış zaten. ondan sıkılmış sende şansını denemiş olabilir. kaptırma kendini. ne demişler ;
Eski sevgiliyle kaldığınız yerden değil kandığınız yerden devam edersiniz..

Haklısın. Ama şu an aslında yarın arkadaşlarımı ekip onunla buluşmaya mı gitsem diye düşünüyorum. Bir daha benimle buşluşmak için uğraşmazsa diye korkuyorum. Son da olsa onu hayatımda bir kez daha görmek istiyorum. Ama yapmamalıyım dimii:19:

İntilkam alma mecarası genelde hüsranla biter onu söylim...
Kendine yeni bi yol çiz
Onunla tekrar biraraya gelsen bile eskisi gibi olcağını sanmıyorum çok okudum burda ..

Başlasan bile yine bi sebebten biter hem belki o sevdiğin adam bile değil artık çok değişti bunlarıda hesaba kat!

yeniden sevgili olmak istemiyorum ki. aslında intikam da almak istemiyorum. daha doğrusu intikam alabileceğimi sanmıyorum. hayatımda son bir kez görmek istiyorum sadece. acaba bir daha buluşmak ister mi benimle...

Haklısın. Ama şu an aslında yarın arkadaşlarımı ekip onunla buluşmaya mı gitsem diye düşünüyorum. Bir daha benimle buşluşmak için uğraşmazsa diye korkuyorum. Son da olsa onu hayatımda bir kez daha görmek istiyorum. Ama yapmamalıyım dimii:19:

yapmamalısın :34:

yeniden sevgili olmak istemiyorum ki. aslında intikam da almak istemiyorum. daha doğrusu intikam alabileceğimi sanmıyorum. hayatımda son bir kez görmek istiyorum sadece. acaba bir daha buluşmak ister mi benimle...

Hmmm...böyle duygular beslememen güzel..
Kimbilir ister belkide son bi kez görmeyi bende isterdim sevgilimle ayrılınca ama barıştık gerek kalmadı:34:

Bilmiyorum. Kafamı çok karıştırdı. Bu gece uyuyamam sanırım. Ve inşallah yarın adalara diye evden çıkıp onun semtine gidip pnu aramam :/ Yorumlar için teşekkür ederim : )

aslında intikamını almış sayılırsın dünki konusmalarınla..
ama kesmiyor değil mi:27: yarın söyle bi güzel giyinip süslenip püslenip buluşmak,açık açık yeniden başlama lafını etmesini sağlayıp reddetmek yada gercekten yeniden baslayıp kısa bir süre sonra başkasını sevdigini söyleyip ayrılmak da var:75: ama içinde azıcık da olsa bişeyler hala varken bu çok riskli olur.yine sende patlar top:31:oyüzden girişme bu işe,bırak dağınık kalsın:68:

aslında intikamını almış sayılırsın dünki konusmalarınla..
ama kesmiyor değil mi:27: yarın söyle bi güzel giyinip süslenip püslenip buluşmak,açık açık yeniden başlama lafını etmesini sağlayıp reddetmek yada gercekten yeniden baslayıp kısa bir süre sonra başkasını sevdigini söyleyip ayrılmak da var:75: ama içinde azıcık da olsa bişeyler hala varken bu çok riskli olur.yine sende patlar top:31:oyüzden girişme bu işe,bırak dağınık kalsın:68:

Aynen. Acaba buluşsam ne giyerim diye düşünüyordum hatta demin, saçımı nasıl yaparım falan. Ama yok buluşmayacağım. Son bir kez görmek isterdim ama mantığımla hareket etmem lazım...

Aynen. Acaba buluşsam ne giyerim diye düşünüyordum hatta demin, saçımı nasıl yaparım falan. Ama yok buluşmayacağım. Son bir kez görmek isterdim ama mantığımla hareket etmem lazım...

intikam almak istemek cok normal.ben bile oturdugum yerden yazımı yazarken gözümde canlandırıp gülümsedim,gerçekten yapsan nasıl olur diye:27: zaman zaman benim de almak istedigim oldu hayatımda.ama intikam alma isteme sebebin aslında hala sindiremedigin kabullenemedigin bişeylerin olması.belli bir zaman geçtikten sonra bu isteğin de azalarak sona erer zaten.şimdi intikam almak için yakınlaştığında tekrar başladığınızda kafan tamamen karışıcak,başladığın yere geri dönüceksin.bence de mantgınla hareket etmek en iyisi su durumda.

Beni aylar önce terk eden, ben ağlayıp zırlarken kendine yeni sevgili bulan eski sevgilim 1 aydır benimle konuşma çabasında. Ayrıca benden saklasa da hala bir sevgilisi var. (Gerçi bi kaç gün önce ayrılmış da olabilir) Onunla iletişimi koparmayı hiç istemedim, çünkü bir şekilde intikam almayı düşünüyordum. Bugün doğum günü, kutlamayacaktım kesinlikle. Ama doğum gününe yarım saat kala bana msn'de bir şeyler yazdı. Okulumu, sınavları sordu. Eski iki arkadaş gibi, güldük, konuştuk, espriler yaptık falan. Ve yarın benimle buluşmak istediğini söyledi. Ben de yarın adalara gideceğimi, arkadaşlarıma söz verdiğimi söyledim. O espriler yapan, gülen kişi gitti, buz gibi oldu birden. Ben yine şakaya vurdum ''Neden beni çok mu özledin? Yoksa parti yapacaksın da hediye derdine mi düştün?'' dedim. Sevindirik oldu anında. Nederen hatırladığımı sordu. sonra ''1. seçenek.'' dedi ''Özledim.'' Sanırım ''Ben de seni özledim'' dememi bekliyordu ama ben ''Yok dediğim gibi söz verdim gelemem.'' yazdım. 10 dk falan hiç konuşmadık. Saat 00.00 oldu. Doğum gününü kutladım. İlk ben kutlamışım, geçen seneki gibi. Öyle dedi. Biraz daha konuştuk. Ama soğuktu yine. Salak gibi '' Ne oldu birden anlamadım. Neyse iyi geceler'' yazdım. ''Sana da.'' dedi. Sevmiyor beni değil mi? Şansını denedi yalnızca. Sizce yeniden buluşmak ister mi kızlar? Lütfen yaptığım aptallık için bana hakaret etmeyin, hatamın farkındayım. Benim derdim intikam almak diyorum ama, hala seviyorum sanırım.

canım hani sen unuttum nefret bile etmiyorum demiştin?e bu ne şimdi?yine seni üzmesine izin verme,eskilerden insana fayda gelmezzz:1:lütfen dikkat et,sana yaşattığı kötü günleri çektiğin acıları düşün...inşallah doğru kararı vermen temennisiyle,:71:iyice düşün taşın derim

Son düzenleme:
Seni terk eden adamı msnden silmemen hata başta.

Böyle yumuşak başlı olduğun sürece sevgilisiyle tartışır sana gelir, başka kız onu terk eder sana gelir, canı sıkılır sana gelir; ama aşkla gelmez, sığınılacak bir liman gibi görüp de gelir yalnızca. Nasıl olsa sen her zaman ona kucak açan biri olacaksın.

Seni seven adam terk etmezdi başta zaten. Böyle bir insanın seni kullanmasına izin vermemelisin.

Bu kişiden intikam alsan ne olacak? Onun zerre umrunda mı olur sanıyorsun! Bırakıp giden adama bu intikam numaraları vız gelir tırıs gider; çünkü sana karşı bir tutkusu ya da hırsı yok. O kendi yolunu çizmiş, kafasına göre takılıyor.

buluşursan emin ol son olmayacaktır,devamı gelir yani..senin zafın var bellki,bu kötü bişey değil,seviyorsan unutuamamışsan tekrar denenebilir,ama tedbirli ol,deniyoda olabilir..tekrar üzmesin seni..

amacın intikam almaksa buluşma derim.çünkü hala bişeyler hissediosun gördüğünde intiham hissi filan kalmıcak emin ol devam etmek için çabalıcaksın sevgilisi varsada yine sen üzülceksin o egosunu tatmin etmenin mutluluğuyla hayatına devam etcek. arkadaşlarınızla gidin gezin eğlenin intikamınızı almış olursunuz o sizi görmek isterken onu umursamadığınızı arkadaşlarınızı tercih ettiğinizi göstererek

Bence şansını denemiş.
Üzülmeni istemem canım ama bu karektere sahip birisi için üzülmeni istemem.
Neden dünya bir onun etrafındamı dönüyor.
Ve intikam duygusundan uzak dur intikam aldığını sanırsın aa birde bakmışın kendini aşk çemberine düşürmüşsün.
:38:

Back
X