Hala test çok silik gibi

Umuthepolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
596
367
103
38
Merhaba kızlar adetime 1 gün kaldı dünde böyle gibiydi test ama siz görebiliyormusunuz

Eklentiler

• IMG_7510.webp
    IMG_7510.webp
    5 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_7504.webp
    IMG_7504.webp
    11 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba kızlar adetime 1 gün kaldı dünde böyle gibiydi test ama siz görebiliyormusunuz
Çok az bi çizgi gözüküyor ama en önemlisi adetinin gecikmesini beklemek en kesin sonuç o zaman veriyor by testler. Bende gecikmenin 3. Günündeyim ilk adet günümde test yaptım sonuç böyle çıktı şimdi bekliyorum 3 gün daha sendende çok heveslenmeyip beklemeni tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_8490.webp
    IMG_8490.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 71
Silik cizgi goruyorum iki gun snra tekrar yap bizede haber et😀
Benimde adetime 3 gun var test yaptim negatif , insallah hepimiz positif gorururuz

Çok az bi çizgi gözüküyor ama en önemlisi adetinin gecikmesini beklemek en kesin sonuç o zaman veriyor by testler. Bende gecikmenin 3. Günündeyim ilk adet günümde test yaptım sonuç böyle çıktı şimdi bekliyorum 3 gün daha sendende çok heveslenmeyip beklemeni tavsiye ederim
Pozitif sizin sanırım gecikmede mi silik çıktı sizin

isterseniz hastanede kan testi yaptırın. en erken sonuç kanda çıkıyor. sabah benimde çok silik bi çizgi vardı. bende yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam. çocuk sahibi olmak istiyorsanız Meryem suresini okuyun.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin AMİNNNNNN

isterseniz hastanede kan testi yaptırın. en erken sonuç kanda çıkıyor. sabah benimde çok silik bi çizgi vardı. bende yarın hastaneye gidip kan testi yaptırıcam. çocuk sahibi olmak istiyorsanız Meryem suresini okuyun.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin AMİNNNNNN
İnşallah hayırlı sonuç alırsanız bende yarın olmazsam vereyim yada geçerse vereyim dedim

Back
X