HALA UMUT VAR MI

Ym530

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
1.688
761
43
30
Kızlar sat tarihim 29 Kasım, adetim 30 günde 1 olur (eğer düzenli gelecekse gelmeyecekse ne zaman olur bilinmez pcos var ) 30 aralık gibi adet olmam gerek. Ben bugün gebekik testi yaptım negatif. Sizce umut var mı? Düzenli adetler için aslında olması gereken süre ama benim li 30 günde 1 olduğu için sizce daha sonra da belli olabilir mi

Herhangi belirtiniz var mi

Ovulasyon haftamda cok fazla kasık ağrım oldu. Şimdide akıntım var acaba adet mi olcam diyorum , sanki adet olcakmısım gibi bir kasık hareketi
Bişey demek için erken bence yumurtlama zamanı kasik ağrısı olabilir yumurtalığın için doktorum öyle demişti.adet gecikmesinden 7 gün sonra falan test yapın yada emin olmak için kan testi verebilirsiniz

Bişey demek için erken bence yumurtlama zamanı kasik ağrısı olabilir yumurtalığın için doktorum öyle demişti.adet gecikmesinden 7 gün sonra falan test yapın yada emin olmak için kan testi verebilirsiniz
Tesekkür ederim, bi bakalım. Sizde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…