öncelikle ALLAH gönlünüze göre versin..ben hamile kaldığımda ilk gititm haldun beye ama ne bilim bi soru sordum muayene etmedi ters geldi bana ısınamadım aslında tuğrul beye randevu alıcktm o iiznlydi.sonra pınar aksoy hanımı duydum iyi dedilr ona gittim çokta memnun kaldım yaklaşım ıkonuşması yardımcı oluyr her konuda..doğumumu yaptırdı..bi daha olsa pınar hanıma giderm..ama tüp bebek iğne çocuk olmuyr diye o konuda bilemm ama pıanr hanımın konferansslr düzeneldiğini duydum..haldun beyden memenn kalmazsnz pınar hanımı tavsiye ederm..iyi bi hastane kesnlkle doğru yerdsnz..
Ben de bi ara gitsem mi diye düşündüm hakkında duyduğum olumsuz yorumlar yüzünde vazgeçtim . Mersinde kime gidiyorsunuz peki simdiMerhabalar ben 3 aylık hamileyim kuzenim yönlendirdi diye haldun beye kontrole gittim ve bu gebelik dönemimde daha kan tahlillerimi bile görmeden yaptıgı olumsuz yorumlar yüzünden piskolojim altüst oldu taki bugün daha iyi bir doktora gidene kadar. anneler size söylüyorum hiç profesyonel bir doktor değil hayalleriniz yıkılsın paranız boşa gitsin istemiyorsanız sakın kendini doktor zanneden bu adama gitmeyin. sakın ! beni böyle bir dönemde mahfetti bu adam inanın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?