haldun canova

receptuba

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
438
37
18
35
İçel Mersin
Slm.uzun zamandir ugrasip cocugu olamayanlardanim bir suru dr.gittik hepsi bisey yok diyip yolladi en son yenisehir hastanesinde haldun canovaya gittik hala devam ediyoruz sekiz ay oldu once hsg cekildi tupum tikaliymis ve kist varmis sukur gecti bunlar daha sonra klomen kullanmaya basladim uc ay devam ettik sonra merional igneye basladik her ay buyuk umitle bu ay tamam olcak diyorum yok olmuyo acaba benle ayni durumda olanlar varmi ve haldun beyin hastasi olanlar varmi

Hiç gitmedim ama doktorun iyi olduğunu herkes söylüyor..

Memnunsanız bırakmayın diycem ama olmuyorsada zorlamayın şansınızı başka hekimlerde de deneyın

bizler için zaman cok önemli oyle hızlı geçiyorki anlamıyoruz bile.

Gecmiş olsun umarım bebeklerimize bizlerde kavusuruz.

Hayırlısı bu mübarek günün hatrına inşallah rabbim nasip eder..

Umarım buraya mutlu haberini yazarsın.:34:

Evet Mersindeyim bende,

Haldun beye gitmiyorum,sistem hastanesinde muhittin hikmet telliye gidiyorum.

Bizde iğne tedavisine başladık hayırlısı artık..

4 yıldır evliyim bebeğim olmuyor maalesef:31:

Uzulme olur moral ole onemliki benim yumurtalar gayet guzel olusuyodu son ay niyeyse stres yaptim bi gittim yumurta olmamis e tabi adam sebepbsordu elim bacagim kolum her yerimde titriyo adam anladi stres oldugunu azima s... resmen herseyi bitiriyomus uzuntu ve stres bende rahim filmi sistemde cektirdim orhan bey cekti bogustum resmen adamla:43:canim yandi cok sen tup bebegi nerde yapiyosun ben mersin tup bebek merkezindeyim necip ozturk yapiyo mersinde bi tek ora yapiyo sanirim

Ben bu cumartesi çektirdim rahim filmini dayanamayacağımı bildiğimiz için
doktorum anestezili yapalım dedi oyuzden rahat geçti
Ben henüz tüp bebek aşamasında değilim iğnelerle dogal yoldan olması bekleniyor

Doktorum çok umutlu bende fazla umutlanmamaya calısıyorum 4yıldır hep hüsran cünkü.
Stresten uzak olmak pekte mümkün değil bu saat oldu hala uyuyamıyorum forumları araştırıp bilgi edinmeye çalısıyorum.

Valla bende oleyim patliyorum yuzum resmen anlimdan ceneme kadar kabardi stresten benim dr.da cok umitliydi sekiz ay sonra oturduk kicimizin ustune tupe basladik yapcak bisey yok allahin dedigi olur bana merional 75 lik yapti haldun bi halt olmadi stres yapinca beyinde bi hormon varmis salgilaniyomus o ya yumurta olusumunu engelliyomus yada olusan yumurtayi olduruyomus surekli dua et tesbih cek rahatla dicem ardindanda bi kelin ilaci olsa basina surer dicem:18::18::18:sana diyorum ama bide gel beni gor allah sana insallah tup bebek nasip etmesin normal yolla olsun hemen sende haber ver bana benimde tup tutsun insallah bende sana haber veriyim sonra kahveye gel bana beraber hamile hamile takiliriz :49::68::49::68::64::64::64:

Yazarım mutlaka : )

Yeniden yıkıma uğramamak için doktor umutlu olsada ben kendimi en kötü sonuca hazırlıyorum.

Kaptırmıyorum ilk tedavilerdeki gibi kendimi.

Allah yardımcımız olsun yaşamayan bilmez gerçekten...

Rabbim ol desin olsun inşallah ikimizinde.:16:

Amiiin neyse ben yatiyim artik yari dokuzda randevum var zaten yol uzak ev taaa davultepede dualarim seninle allah senin benim tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin hadi iyi geceler goruselim arada ayni sehirden biriyle ayni konuyu yasayip dertlesmek iyi oluyo ne zaman canin sikilirsa ben burdayim cunku ben sıkilinca sana yazicam emin ol:29:

Tamam canım çok teşekkür ederim duaların ve iyi dileklerin için,

aynı seyleri bende senin için diliyorum..

Yazısalım evet iyi oluyor böyle insan rahatlıyor.

Hersey güzel olur insallah bizler için iyi geceler:54:

öncelikle ALLAH gönlünüze göre versin..ben hamile kaldığımda ilk gititm haldun beye ama ne bilim bi soru sordum muayene etmedi ters geldi bana ısınamadım aslında tuğrul beye randevu alıcktm o iiznlydi.sonra pınar aksoy hanımı duydum iyi dedilr ona gittim çokta memnun kaldım yaklaşım ıkonuşması yardımcı oluyr her konuda..doğumumu yaptırdı..bi daha olsa pınar hanıma giderm..ama tüp bebek iğne çocuk olmuyr diye o konuda bilemm ama pıanr hanımın konferansslr düzeneldiğini duydum..haldun beyden memenn kalmazsnz pınar hanımı tavsiye ederm..iyi bi hastane kesnlkle doğru yerdsnz..:16:

öncelikle ALLAH gönlünüze göre versin..ben hamile kaldığımda ilk gititm haldun beye ama ne bilim bi soru sordum muayene etmedi ters geldi bana ısınamadım aslında tuğrul beye randevu alıcktm o iiznlydi.sonra pınar aksoy hanımı duydum iyi dedilr ona gittim çokta memnun kaldım yaklaşım ıkonuşması yardımcı oluyr her konuda..doğumumu yaptırdı..bi daha olsa pınar hanıma giderm..ama tüp bebek iğne çocuk olmuyr diye o konuda bilemm ama pıanr hanımın konferansslr düzeneldiğini duydum..haldun beyden memenn kalmazsnz pınar hanımı tavsiye ederm..iyi bi hastane kesnlkle doğru yerdsnz..:16:

Slm iyi dileklerin icin saol allah seninde evladini bagislasin guzel gunlerini gostersin,bak sasirdim simdi banada cok ilgili davranir hep muhabbet ederiz aksine surekli gulumseyen bi adam mesai saati disinda bile tlf.la aradigimda cevap verir konusur ben hic ama hic daha gulmedigi halini gormedim demek sana ole denk gelmis aileden biri gibi oldu valla

Merhaba, 2 yıldır çocuğumuz olmuyor. Haldun Bey'i İnternet den araştırdım. Sizlerin yorumlarıyla da gittim, muayene oldum. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Sizlerde paylaşınız, birbirimize bilgi vermiş oluruz.

Merhabalar ben 3 aylık hamileyim kuzenim yönlendirdi diye haldun beye kontrole gittim ve bu gebelik dönemimde daha kan tahlillerimi bile görmeden yaptıgı olumsuz yorumlar yüzünden piskolojim altüst oldu taki bugün daha iyi bir doktora gidene kadar. anneler size söylüyorum hiç profesyonel bir doktor değil hayalleriniz yıkılsın paranız boşa gitsin istemiyorsanız sakın kendini doktor zanneden bu adama gitmeyin. sakın ! beni böyle bir dönemde mahfetti bu adam inanın .

Merhabalar ben 3 aylık hamileyim kuzenim yönlendirdi diye haldun beye kontrole gittim ve bu gebelik dönemimde daha kan tahlillerimi bile görmeden yaptıgı olumsuz yorumlar yüzünden piskolojim altüst oldu taki bugün daha iyi bir doktora gidene kadar. anneler size söylüyorum hiç profesyonel bir doktor değil hayalleriniz yıkılsın paranız boşa gitsin istemiyorsanız sakın kendini doktor zanneden bu adama gitmeyin. sakın ! beni böyle bir dönemde mahfetti bu adam inanın .
Ben de bi ara gitsem mi diye düşündüm hakkında duyduğum olumsuz yorumlar yüzünde vazgeçtim . Mersinde kime gidiyorsunuz peki simdi

mersin üniversitesi hastanesinde Hakan Aytan a gidiyorum gerçekten öneririm çok ama çok memnun kaldım kendinizi güvenli ellerde hissedeceğinizden eminim

Back
X